Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.024.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Orrepbebe

Bayramda net ortamından koptuğum ve bayramınızı kutlayamadığım için herkezden özür diler Geçmiş Ramazan Bayramınızı Kutlar, Sağlık ve Esenlikler dilerim. Saygılar. Cenk KAYA...

Bizde sizin geçmiş bayramınızı kutlarız,iyi dilek ve temennileriniz için teşekkür ederiz.
  • bilenler bilir mareanın sınıfı hakkında bir tartışma yaşandı. bu konuda fiata mail attım ve aldığım cevabı aynen yazıyorum.

quote:

Sn. Ozan Karsavuran, Tarafımıza göndermiş olduğunuz e-mailinizi ilgisi dolayısıyla almış bulunmaktayız. Fiat Marea aracımız C segmentide yer alan modelimizdir. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, satış ve satış sonrası ekibimizle her zaman hizmetinizde olduğumuzu bildiririz. Saygılarımızla, Tofaş Müşteri İlişkileri Çağrı Merkezi Tel :444 22 55
  • ozan arkadasım valla cok ıyı ettın ya valla helal Allah razı olsun senden

nerde o gelsınde gorsun artık
    quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

bilenler bilir mareanın sınıfı hakkında bir tartışma yaşandı. bu konuda fiata mail attım ve aldığım cevabı aynen yazıyorum.

quote:

Sn. Ozan Karsavuran, Tarafımıza göndermiş olduğunuz e-mailinizi ilgisi dolayısıyla almış bulunmaktayız. Fiat Marea aracımız C segmentide yer alan modelimizdir. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, satış ve satış sonrası ekibimizle her zaman hizmetinizde olduğumuzu bildiririz. Saygılarımızla, Tofaş Müşteri İlişkileri Çağrı Merkezi Tel :444 22 55

• Herkese Selamlar,

2004 Model Marea Liberty Sahibiyim, çelik gri. 1 ay önce aldım. Listeye eklenmek isterim. Satın alırken ben de çok düşündüm, şu an için memnun olduğumu söyleyebilirim. Bundan önceki arabam Uno'ydu Uno'dan Marea'ya geçince Mercedes gibi geldi zaten ama kafama takılan bazı sorunlar var arabamla ilgili ve sırf bu yüzden araba içime bir türlü tam olarak sinmedi.

1) Kalkışta (özellikle motor soğukken) motorun tepkisi yavaş gibi, daha sonradan açılıyor. Eskiden arabalarını ısıtırlardı büyüklerimiz ama artık öyle birşey kalmadı diye biliyorum??? Diğer kullanıcıların düşünceleri neler?
    2) LPG taktırmak mutlaka yakıta verdiğimiz parayı azaltacak ama sizce 1000 EURO (Yetkili serviste taktırmayı düşünüyorum, 300 milyon da tescil işleri için gerekirmiş herhalde) vermeye değer mi? Bunun için kaç km yol yapmak lazım ki bu parayı karşılasın ve de bu arabaya kaç sene binilir dersiniz?

Bana bir akıl verirseniz çok sevinirim...

• hayırlı olsun oncelıkle

1 kalkısta tabıkı moturun ısınması etkıler ama o kadarda abartı olmaz.. senın aracın nasıl bılmıyorum ama..

2lpg taktırmanı onerırım 150 ykr cıvarında yakıyo ama yılda en az 30.000 km yol yapıyorssan hemen hemen taktır derım ama 15-20000 yapıyorsan gerek yok aslında..

quote:

Orjinalden alıntı: mendijaun

Herkese Selamlar,

2004 Model Marea Liberty Sahibiyim, çelik gri. 1 ay önce aldım. Listeye eklenmek isterim. Satın alırken ben de çok düşündüm, şu an için memnun olduğumu söyleyebilirim. Bundan önceki arabam Uno'ydu Uno'dan Marea'ya geçince Mercedes gibi geldi zaten ama kafama takılan bazı sorunlar var arabamla ilgili ve sırf bu yüzden araba içime bir türlü tam olarak sinmedi.

1) Kalkışta (özellikle motor soğukken) motorun tepkisi yavaş gibi, daha sonradan açılıyor. Eskiden arabalarını ısıtırlardı büyüklerimiz ama artık öyle birşey kalmadı diye biliyorum??? Diğer kullanıcıların düşünceleri neler?
    2) LPG taktırmak mutlaka yakıta verdiğimiz parayı azaltacak ama sizce 1000 EURO (Yetkili serviste taktırmayı düşünüyorum, 300 milyon da tescil işleri için gerekirmiş herhalde) vermeye değer mi? Bunun için kaç km yol yapmak lazım ki bu parayı karşılasın ve de bu arabaya kaç sene binilir dersiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: mendijaun

Herkese Selamlar,

kardeşim öncelikle araban hayırlı olsun
    motor soğukken biraz ısıtsan iyi olur
    öyle bişey hala var
    ne kadar teknoloji filan ilerlese de ilk çalıştırdığında biraz beklemen senin ve motorun için daha iyi olacaktır

eğer çok yol yaparım diyosan lpg bağlattır
    ama az km yaparsan lpg'ye gerek yok
    eğer taktıracaksan da yetkili serviste taktır
    daha iyi olur
    bişi olursa hemen servise gidersin

• walla arkadaşlar günümün hiç yoksa 2-3 saati internette marea lara bakarak geçiyor. İçim gidiyor. Bu fiyata bu araba. Satılmazsa satılmasın. Ben alıp bineceğim inşallah. Para problemini halledersem alıp hemen tüp attırıp bineceğim kerataya. Benim bir sorum olacak. Bu araçlardan bayaa sını mütahit firmalarda gördüm. Bunlar biraz fazla km yapıyorlar. Sonradan alırken km ayarı ile bazılarında oynanarak km sini düşürdüklerini duydum. Varsa böyle bişey bunu nasıl anlarız. Örnek yakın zamanda arkadaşımın mitsubishi pikapı vardı 56.000 km de. Rizede bir galeriye sattı. Arabayı internette 16.000 km de gördük( şu an ilanı kalkmış) Bu marealarda da böyle şeyler oluyormu. Bir bilen varsa anlatırsa sevinirim. Saygılar...
  • orrepbebe arkadasım km si ile oynan arac kendıni zaten bellı eder yanı 150.000 de ki aracı 70.000 yazarsa o aracın gorunumunden bile anlasılabılır tabi aractan anlıyorsan.. bunun en iyi yöntemi servise gıtmek serviste anlamaları cok uzun sürmüyor

zaten arac alacagında bakacaksın baktıracaksın o yuzden...

gel sana benım marea yı vereyım benım demek yanlıs ama benım sayılır..
  • gerçekten doğru...155 hp yi kullandıktan sora başka araç pek tat vermedi...daha sonrasında 1,6 sını aldık..oda konfor açısından farksız tabi ama yürüyüşü hlx e göre çok geride kalıyor...arabanın sesi flitre ve egzoza ihtiyaç duymadan bile çok ii sanırım italyan karakterstiği ve 5 silindirli olmasından kaynaklanıyor...bu sefer Allah nasip ederde tekrar kavuşunca ilk öncelik iyi hava emebilecek bir yerden airintake kit kurup egzos işini daha sonrasında yaptırmak...egzozuda muhtemelen slincerlı yaptırırm.
  • turbo bir weekend
    goodyear'ın show-car'ı

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.
  • .::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.
  • işte size twin-turbo marea

• bu da masaüstünüzü şenlendirsin diye marea wallpaper

• arkadaşlar hiç elinizde modlu marea resimleri filan yok mu??

• quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

arkadaşlar hiç elinizde modlu marea resimleri filan yok mu??

valla abi yok ya
    sen iyi buluyorsun devam et

• quote:

Orjinalden alıntı: onurecan

gerçekten doğru...155 hp yi kullandıktan sora başka araç pek tat vermedi...daha sonrasında 1,6 sını aldık..oda konfor açısından farksız tabi ama yürüyüşü hlx e göre çok geride kalıyor...arabanın sesi flitre ve egzoza ihtiyaç duymadan bile çok ii sanırım italyan karakterstiği ve 5 silindirli olmasından kaynaklanıyor...bu sefer Allah nasip ederde tekrar kavuşunca ilk öncelik iyi hava emebilecek bir yerden airintake kit kurup egzos işini daha sonrasında yaptırmak...egzozuda muhtemelen slincerlı yaptırırm.

hangi motor 5 silindir?
  • Tekrar Merhabalar,

Burada geçenlerde edindiğim bilgileri paylaşmak istedim, bilenler muhakkak vardır ama bilgide paylaşıldıkça çoğalır ilkesinden giderek karşılaştığım sorunlar ve nedenleri ile ilgili kısa bilgiler.

1. Arabamın Ön panelinde kırmızı enjeksiyon ışığı yanıyordu ve ardından arabanın çekişi inanılmaz düşüyordu, (hatta gitmiyor bile diyebilirim) belli bir süre soğuyunca tekrar düzeliyordu, sorunun aslı endüksiyon bobininden kaynaklanmaktadır. Orjinali servis 125 ama yerli olanı 60 civarında ve ikiside gayet iyi.

2. Araba Rolantide çalışıyor, ama gitmeye çalıştığınızda stop ediyor, sorun direk benzin pompası ile alakalı, bagajda bulunan şamandıranızın sökülerek içindeki benzin pompasını yenilemeniz gerekiyor ama serviste 400 milyonluk bir parça, ben 125'e sanayide iyi bir alternatifini buldum gayet sorunsuz çalışıyor.
    Dip not, Lpg niz varsa veya yoksada sakın ama sakın arabayı benzinsiz bırakmayın, ışığı yanıyorsa hemen doldurun marealar benzin kalmaya gelmez yoksa bu sorunu muhakka açar, 10 milyonluk bir benzin 400 milyonluk benzin pompasını almamanızı sağlar, ben bıraktımda

Bu arada LPG sistemi olarak eco tech diye italyan bir marka taktırdım, ister inanın ister inanmayın arabamın performansı çok harika, hatta benzinden de daha iyi diyebilirim, yeni bir sistemmiş akıllı sistemmi oyle birşey dedi lpg ci, pek inanasım gelmemeişti biraz gonulsuz taktırmıştım ama şuan gayet mükemmel araştırın derim.

Şimdilik bu kadar, bu şekilde tecrübeleri olanlarda buraya yazarsa çok iyi bir bilgi paylaşım platformu olacağına inanıyorum,

Herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noah06 -- 29 Ekim 2006; 2:05:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

quote:

Orjinalden alıntı: onurecan

gerçekten doğru...155 hp yi kullandıktan sora başka araç pek tat vermedi...daha sonrasında 1,6 sını aldık..oda konfor açısından farksız tabi ama yürüyüşü hlx e göre çok geride kalıyor...arabanın sesi flitre ve egzoza ihtiyaç duymadan bile çok ii sanırım italyan karakterstiği ve 5 silindirli olmasından kaynaklanıyor...bu sefer Allah nasip ederde tekrar kavuşunca ilk öncelik iyi hava emebilecek bir yerden airintake kit kurup egzos işini daha sonrasında yaptırmak...egzozuda muhtemelen slincerlı yaptırırm.

hangi motor 5 silindir?

marea hlx ve bravo hgt ler 5 silindirli.
    2000 cc 20 valv.

• quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

arkadaşlar hiç elinizde modlu marea resimleri filan yok mu??

valla abi yok ya
    sen iyi buluyorsun devam et

ben de tüm resimleri koydum
    sıfırı tükettim anlayacağın
    ondan soruyorum başka resimleri olan yok mu diye

• ben bikaç tane buldum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.