Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.026.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sadece 2001 senesinde geldi diye biliyorum...
    sonra zaten stilo çıktı italya'da...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cArTinGci

ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR ÇOK GÜZEL BİR ORTAM BİZDE 2 EL ARAÇ ALMAK ÜZEREYİZ 11000 YTL MAX LİMİTİM BENDE MAREA LARA ÖN YARGILI BAKAN ÖZÜNDE İSE AŞIK OLAN BİRİYİM KONUŞMALARINIZ İÇİMİ RAHATLATIP Bİ OKADAR DA SEVGİMİ ARTTIRDI AMA ARKDŞLAR BENİM HALA KAFAMA TAKILANLAR VAR SİZİN 12-13 BİN DEDİNİZ MAREALAR İNTERNETTE 16-17 BİN YAZIYOLAR BU ARAÇLAR İTALYADAN MI GELDİ YERLİ ÜRETİMMİ BİRDE HANGİ MODELDE HANGİ DONANIM VAR JTD VE OTOMATİK VİTESİ HAKKINDA BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM DOZİ KARDEŞ ÜYELİK İÇİN BU SEVDA YETERMİ?

Dostum ben 2004 yılında sıfır aldım bu aracı...
    Çevremdeki tüm insanlar alma,2. eli yok vs. telkinlerde bulunsalarda aracı aldım....Bu iş cesaret ve tutku işi...
    Bir deneme sürüşü yaptım sonra herşeye kulak tıkayarak aldım mareamı..İyiki almışım.
    ilk 10 binde duyamadığım İtalyanın sesi şimdilerde çok belirginleşmeye başladı.
    Hastayım o sese...Üstelik son susturucu ve açık filtresiz bu sesi veriyor...Onlarla düşünemiyorum bile.

Araç daha 1. viteste at gibi kişniyor ya...böğürmeye başlıyor aygır...
    Tarif edemiyorum acayip bir ses,sanki bir boğanın zevk patlaması
    yüklendiğin zaman gaza koltuğa yapışıyorsun...Tabiki çok üstün bir performans beklememk lazım ama 1.6 lar içinde epey iyi.

Bu sevdanız tabiki yeter efendim ne demek...
    Ne marka araç kullanırsanız kullanın,aracınız olmasın sorun değil...
    Sevmek yeter aygırı

• tüm arkadaşların ramazan bayramı mübarek olsun
  • Merhaba arkadaşlar.ben konya!dan ali.bende marea almayı düşünüyorum.7 aydır nette araba pazarlarında deli gibi marealara bakmakla yetiniyom ne yazıkki.çok fazla satış amacıyla marea yok ne yazıkki.şuan renault 9 var bende.bütçeme göre alcağım en konforlu araç marea.
    Sizlere biraz sorum olacak.
    1-Alacağım marea en çok kaçmodel olmalı?(FULL ÖZELLİK OLACAK)
    2-Yaptığı km ne kadar olmalı?(yıpranma seviyesi ne motorun?km bazında)
    3-Benide üye yapın lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Damnatory

Merhaba arkadaşlar.ben konya!dan ali.bende marea almayı düşünüyorum.7 aydır nette araba pazarlarında deli gibi marealara bakmakla yetiniyom ne yazıkki.çok fazla satış amacıyla marea yok ne yazıkki.şuan renault 9 var bende.bütçeme göre alcağım en konforlu araç marea.
    Sizlere biraz sorum olacak.
    1-Alacağım marea en çok kaçmodel olmalı?(FULL ÖZELLİK OLACAK)
    2-Yaptığı km ne kadar olmalı?(yıpranma seviyesi ne motorun?km bazında)
    3-Benide üye yapın lütfen

Sevgili Damnatory tabiki üye yaparız ne demek.
    Dediğiniz gibi bu aralar benimde dikkatimi çekti ,satılık marea sayısı epey azaldı...
    Sahipleri pek satmak istemiyor galiba

2002 sonrası marealarda yakıt tüketimi daha azdır...
    Lpg takarım diyorsanız öncesindede sorun yok...
    Marea lpg yi sever,sıralı sistemde 15 kuruş yakar km de.

2003 e kadar elx modelleri üretildi...elx sanırım full olanı.
    Bildiğiniz gibi tüm motorlarda en az km yapanı almak en iyisidir.
    Mareada 200 bine kadar sorun olacağını sanmıyorum...Sonrası rektefiyedir.

97 98 elx full modelleri 11-12 bine bulabilirsiniz sanırım.
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 24 Ekim 2006; 11:01:21 >

• Marea kulübü görmek çok hoş, bende de 2000 model SX var, arabadaki bir cok ozellik guzel, sınıf bir araba ve gecen hafta lpg taktırdım, yanlız dikkatimi bişi çekti, arabam lpg de inanılmaz bi şekilde performans artışı gösteriyor, halbuki az bi performans düşüklüğü bekliyordum, markasını unuttum şu an ama tüpü takan firmanın verdiği yanıt biraz daha ilginç geldi, italyan yapımı bir sıralı sistemmiş ama bunun yanında benzin 95 - 98 oktan, tüp ise 120 oktan dedi ama o kadar anlamıyorum işten ne kadar doğru? Ama performansın artışı gerçek, Marea da tek dezavantaj diyecem ama belkide sadece benim başıma geldiği içindir, arabamda enjeksiyon ışığı yanıyordu su 1 ay içinde, ve çekişten düşüyordu adeta bayılıp kalıyordu, 1 saat bekledikten sonra soğuyunca geri düzeliyordu vs. fiat servisine gittim, bilgisayarı taktığı her yerin bi parçası değişti, marş dinamosu ardından yine yaptı benzin pompası, sonra tekrar yaptı sıkıldım başka bi yere gideyim dedim, gaz kelebeği, avans manifoldu (veya bu isimde bi parça), sonra tekrar servise gittim ve gerçek sonuç Endüksiyon Bobini çıktı, yani boyle calisiliyorsa milletin hali duman olur. Ama her seye ragmen marea sınıf araba olarak alabileceginiz en ucuz ve en iyi araba diyebilirim, ayrıcalıklı olmak isteyenler içindir.
    Herkese Saygılar

• hoşgeldin noaho6,
    hemen üye yaptım.
    Epey marea kullacısı ve seveni varmış.

Ben açıkçası kulüp topiğini açarken 10 larda kalırız diyordum,şaşırdım gerçekten.

Demekki İtalyan aygırı epey kalbi fethetmiş

• merhaba arkadaşlar. benim dayıdada 2001 marea sx var. kullandım gerçekten güzel araba. 1 sene evvel tüp taktırdı arabasına(tartarini sıralı sistem) o günden sonra çekmediği sıkıntı kalmadı. araba rölantide titriyor klimayı açınca çekişten düşüyor deli gibi(bu sıkıntılar 2 ay sonra başlamış). ne yaptılarsa fayda etmedi. aracın beynini bile değiştirdiler ama nafile.. sonra arkadaşıma 1999 model brava sx aldık bir buçuk ay önce. o da tüp takdırcaktı ve benim eski tipoma tüp taktırdığımız yere gittik beraber. brc marka sıralı tip tüp taktırmak istedik ama ustalar marea brava modeli fiat arabalara tüp takmadıklarını çünkü sorun çıkarttığını söylediler. bizim(Ankara Şaaşmaz Oto sanayii) dışımızda bu arabaya herkes tüp takar ama sorun yaşarsınız abi taktırmayın dediler. arabaya tüp taktırmak için alan arkadaşım ve ben şok tabikide biz dedik ki biraz daha araştıralım. birkaç yere daha sorduk. lovato marka tüp takan bir otogaz dönüşümcü ile 1600 ytl'ye anlaştık. adam ama neler dedi neler. olur mu öyle şey yaw dedi ben burda günde yüz tane arabaya tüp takıyorum yarısı fiat grubu ilk defa sizden duydum böyle bişey falan filan.... haaa bi de dedi ki o araba sorunludur ben burda tüp takmadan önce arabanın her tarafını kontrol ediyorum arabada bir sorun varsa zaten takmam dedi ve çarşamba gününe randevulaştık!! tüpü taktırdık deneme sürüşü falan filan derken paramızı ödedik ve çıktık. arkadaşım iki gün evvel telefon etti. bayram yolculuğu için kontağı çevirmiş ve olanlar olmuş araba rölantidetitriyor klima çalışmıyor çekiş çok düşük falan filan... cumartesi günü zaten, hemen sanayiye koşmuş. Adam ne dese beğenirsiniz SENİN ARABAN SORUNLU BENİM YAPACAK BİŞEYİM YOK!!! buyur burdan yak şimdi. tüketici haklarına şikayet edicem falan deyince adam arabayı yapmış. tamir olan arabasıyla adana'ya kadar sorunsuz giden adana'da sorunların daha da arttığını arabanın fanının devreye girmediğini sürekli hararet yaptığını falan anlattı durdu. şimdi bayram dönüşü artık (tabi gelebilirse o arabayla) adama napıcaz bilmyorum. BU ARABALARDA TÜPÜN SIKINTILI OLDUĞUNU SÖYLÜYOR USTALAR. ARABA İTALYAN TÜP DE İTALYAN OLUNCA UYUŞMUYO HERHALDE
    Bir tecrübemi paylaşmak istedim. tüp taktırıp hiç sıkıntı çekmeyenlerde var tabiki. ama taktırmadan önce iyice araştırın
    İYİ BAYRAMLAR KAZASIZ SÜRÜŞLER!!!!!

• arkdaşlar bende bir marea almayı düşünüyorum su an değil ama bi 7-8 aya kadar kesin alırım (alacak borç dengesi nedeniyle) bu nedenle arastırmaya başladım ve 2004 modelini (Liberty) 15 civarına bulmak mümkün bide sıralı sistem takarsam alım satımla 17 ye mal olur. diye düşünüyordum.
    ama eagle-eyed yazdığı şeyleri bi kaç kişiden duydum ve düşünmeye başlam. ama yoğun bi kitlede marea tüpte en iyi performansı veren aractır diyorlar.
    bu konuda fikirere açığım.
    ve ayrıca benide kulübe ekleyebilirsiniz
  • arkadaşlar dediğiniz sorunları ben eski tip lpg'lerde yaşadım
    bizim burda 2 tane marea vardı
    eski sistem lpg vardı araçlarda
    sizin dediğiniz sorunların hepsi o arabalarda da vardı
    hatta birinin beyni değişti,sonra tüp söküldü ama yine de fayda etmedi
    hala sorunlu çalışıyor motorlar(fiat'ın 1.6 16v motoru eski sistem lpg ile uyum sağlamaz!)

ama sıralı sistem lpg'lerin sorun çıkarttığını ilk defa sizden duyuyorum
    yani bizim başımıza böle bişi gelmedi,gerçekten iyi bir tüpçüye gidin,artık nasıl ayarlarsa tüpün beynini filan düzelir muhakkak
  • arkadaşlar modlu bi tane bravo hgt buldum nette
    fotoğaflarını paylaşayım dedim

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 25 Ekim 2006; 1:22:10 >

• Mükemmel bir bravo...
  • Bende Marea Weekend'leri çok seviyorum, almayı planladığım güzel bir aile arabası, sizce MArea Weekend'ler nasıllar ? Notrmal Marea'lardan farkları var mı ? Yakıt sarfiyatı nasıl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Bende Marea Weekend'leri çok seviyorum, almayı planladığım güzel bir aile arabası, sizce MArea Weekend'ler nasıllar ? Notrmal Marea'lardan farkları var mı ? Yakıt sarfiyatı nasıl ?

sürüş keyfi veren bir araçtır
    sedan marea'dan belki çok hafif fazla yakar
    o da normal
    kasa farkı var weekend'de
    sedan marea'dan tek farkı uzun olmasıdır
    bi de weekend'lerin hepsi italyan'dır(yerli üretim weekend yoktur)
    alırsan bi de sıralı sistem lpg bağlattırırsın
    mis gibi binersin
    istersen gel seni de üye yapalım kulübümüze

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviBodrum

Bende Marea Weekend'leri çok seviyorum, almayı planladığım güzel bir aile arabası, sizce MArea Weekend'ler nasıllar ? Notrmal Marea'lardan farkları var mı ? Yakıt sarfiyatı nasıl ?

Marea weekendler en performanslı,en güzel sw araçlardan biridir..
    heleki marea hlx weekendler 20 valv 155 hp lik olanları yolları ağlatır.

isterseniz bucaklinin dediği gibi üye yapabiliriz sizide.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalisleri68

Arkadaşlar bizi unuttunuz.Bizide ekleseniz diyorum.Şu marea klübe.
    Neyse biraz da marea nın artıları hakkında bilgi verirseniz mutlu oluruz.Saygılar...

Sizi üye yaptım ama görmediniz sanırım...

Ben bugün 400 km yoldan geldim...
    Ş.dışı uzun yoldu...
    Beni hiç yormadı marea...Tam aksine çok zevk veriyor uzun yolu..
    Bastınmı iyi uzuyor makine...

50 liralık benzinle 250 km yol yaptı marea...
    yani 20 kuruş yakıyor ş.dışında...120 nin altına pek inmedim...
    epey bastım...

eğer ekonomi için basmadan gitseydimki mümkün değil
    300 km yapardı buda 16 kuruş demektir km de...
    bence çok makul.

Eksileri yol sesini alıyor,plastik kalitesi kötü,ses yapıyor ön konsol.belki lastik seçiminde olabilir....yolda çok bozuktu gerçi.
    Bunun dışında yol tutuşu mükemmel...Çok iyi viraj alıyor.

• @dozi17
    araba normal yakmış yaw
  • slm arkadaşlar..yeni katıldım aranıza...daha önceden 2001 model marea hlx ve 2000 model marea sx kullanmışlığım var...şu an citroen c3 sahibiyim.aracım satılık...ve tekrar marea almayı düşünüyorum..muhtemelen sw 2,0 hlx olucak Allah nasip ederse...benide kulübe üye yapın.bilgi alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyucam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurecan

slm arkadaşlar..yeni katıldım aranıza...daha önceden 2001 model marea hlx ve 2000 model marea sx kullanmışlığım var...şu an citroen c3 sahibiyim.aracım satılık...ve tekrar marea almayı düşünüyorum..muhtemelen sw 2,0 hlx olucak Allah nasip ederse...benide kulübe üye yapın.bilgi alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyucam...

Onur,tabiki üye yaparız ne demek.
    Marea sahipleri araçlarını satıp başka bir araç aldıklarında genelde eski araçlarını ararlar.
    Siz hlx gibi dehşet bir makineden sonra ne kullansanız sizi tatmin etmeyecektir.
    Sizi ancak evo,subaru keser
    hlx den açık filtre ve egzoz uygulaması ile mükemmel bir akustik almak mümkün.

Almak istediğiniz sw hlx 2.0 155 hp dünyanın en nadide en performanslı sw sidir.
    İnşallah az olan bu aracı bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 27 Ekim 2006; 1:18:54 >

• Bayramda net ortamından koptuğum ve bayramınızı kutlayamadığım için herkezden özür diler Geçmiş Ramazan Bayramınızı Kutlar, Sağlık ve Esenlikler dilerim. Saygılar. Cenk KAYA...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.