Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
930.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: personel

nrglife tekar teşekkür ederim, arka hoperlörler bendede yok fakat kabloları çekilmiş durumda bu çok iyi, buradaki hoperler yuvasına kaç cmlik hoperlör uymaktadır, sony almışsınız memnunmusunuz tavsiye edermisiniz, bana yaklaşık maliyeti ne olur, tşk

bildiğim kadarıyla ön kapıdakiler 16,5cm arkadakiler ise 13 cm lik hoparlör. ama almışken kaliteli bişey al bence arkaya. benim araçta orijinalinde var ama en kısa zaanda değiştirecem onları
  • mk2 kasaların hoparlör ebatları arkadaşımın verdiği gibidir.
    quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

quote:

nrglife tekar teşekkür ederim, arka hoperlörler bendede yok fakat kabloları çekilmiş durumda bu çok iyi, buradaki hoperler yuvasına kaç cmlik hoperlör uymaktadır, sony almışsınız memnunmusunuz tavsiye edermisiniz, bana yaklaşık maliyeti ne olur, tşk

bildiğim kadarıyla ön kapıdakiler 16,5cm arkadakiler ise 13 cm lik hoparlör. ama almışken kaliteli bişey al bence arkaya. benim araçta orijinalinde var ama en kısa zaanda değiştirecem onları
  • quote:

Yaptığım uygulamayı bu konunun 8. sayfasında resimleriyle birlikte açıklamıştım. 13 cmlik Sonyden genel olarak memnunum
    13 cmlik daha iyi birşey düşünürseniz JBL Component tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

quote:

Yaptığım uygulamayı bu konunun 8. sayfasında resimleriyle birlikte açıklamıştım. 13 cmlik Sonyden genel olarak memnunum
    13 cmlik daha iyi birşey düşünürseniz JBL Component tavsiye edebilirim.

kardeş bu component hoparlör sistemlerine anfi mi bağlamak gerekiyor? yoksa sadece teyp çıkışı ile de yeterli performans sağlanıyor mu? bilgin varmı?
  • arkadaşlar ön kapıdaki hoparlörün 16.5 cm olduğu doğru ancak arka hoparlör 10 cm dir(13 cm değil) uğraşmasın arkadaş..ben sony explod aldım öne 17 cm arkaya 10 cm ve kullanıyorum 2 senedir..yalnız şunu söyleyeyim teyp bu kolonlara fazla geliyor,güçlü..keşke almışken biraz daha güçlü kolon alsaymışım sesi biraz fazla açınca ses bozuluyor..gerçi ben çok sesli dinlemem müziği..ama yine de daha güçlü kolon alsaymışım demeden edemiyorum..
  • Arka hoparlör mk2 dediğimiz kasada 13 cmdir. 10 cm olan sanırım eski mk1 kasalar.
    quote:

Orjinalden alıntı: erdem09

arkadaşlar ön kapıdaki hoparlörün 16.5 cm olduğu doğru ancak arka hoparlör 10 cm dir(13 cm değil) uğraşmasın arkadaş..ben sony explod aldım öne 17 cm arkaya 10 cm ve kullanıyorum 2 senedir..yalnız şunu söyleyeyim teyp bu kolonlara fazla geliyor,güçlü..keşke almışken biraz daha güçlü kolon alsaymışım sesi biraz fazla açınca ses bozuluyor..gerçi ben çok sesli dinlemem müziği..ama yine de daha güçlü kolon alsaymışım demeden edemiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

kardeş bu component hoparlör sistemlerine anfi mi bağlamak gerekiyor? yoksa sadece teyp çıkışı ile de yeterli performans sağlanıyor mu? bilgin varmı?

Anfiye bağlamaya gerek olduğunu sanmıyorum. Component sistemlerde gelen sinyal bir "Crossover" filtre ile tiz sesler tweeterlara, mid ve bas sesler normal hoparlöre ayrılır. Bu sayede daha temiz bir ses duyarsınız
  • arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2007 model palio multijet active aldım.3 hafta oldu alalı.babamda da 2009 palio multijet dynamic var.arabada beğenmediğim tek konu yol bilgisayarının dynamic modellere göre çok basit ve işlevsiz oluşu.yol bilgisayarı dediğin dynamic deki gibi olmalı.bizdeki biraz yalandan gibi.onun dışında arabanın herşeyinden memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: processus79

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2007 model palio multijet active aldım.3 hafta oldu alalı.babamda da 2009 palio multijet dynamic var.arabada beğenmediğim tek konu yol bilgisayarının dynamic modellere göre çok basit ve işlevsiz oluşu.yol bilgisayarı dediğin dynamic deki gibi olmalı.bizdeki biraz yalandan gibi.onun dışında arabanın herşeyinden memnunum.

Bu donanımı baz modellerde bile sunmayan markalar var. (Bkz; Opel corsa.) Active'inki biraz basit ama yine de bilgi vermesi açısından yeterli diye düşünüyorum.. Hoşgeldiniz. Güle güle kullanın aracınızı kazasız belasız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

quote:

Orjinalden alıntı: processus79

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. 2007 model palio multijet active aldım.3 hafta oldu alalı.babamda da 2009 palio multijet dynamic var.arabada beğenmediğim tek konu yol bilgisayarının dynamic modellere göre çok basit ve işlevsiz oluşu.yol bilgisayarı dediğin dynamic deki gibi olmalı.bizdeki biraz yalandan gibi.onun dışında arabanın herşeyinden memnunum.

Bu donanımı baz modellerde bile sunmayan markalar var. (Bkz; Opel corsa.) Active'inki biraz basit ama yine de bilgi vermesi açısından yeterli diye düşünüyorum.. Hoşgeldiniz. Güle güle kullanın aracınızı kazasız belasız.

tabi o bakımdan haklısınız hiç olmamasındansa basit olması iyidir.güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim
  • Benide kaydedin Energetic :) 2000 mk1 1.4 8V EL 75 HP Beyaz ..

KeyifLi forumLar.. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SD7!

Benide kaydedin Energetic :) 2000 mk1 1.4 8V EL 75 HP Beyaz ..

KeyifLi forumLar.. :)

İsminizi yazdım. Aktif olmanız dileğiyle. Aracınızdan memnun musunuz?

BU ARADA ARKADAŞLAR İLK SAYFADAKİ ÜYE LİSTESİNDE BAZI PALİOCULARIN İSMİ YOK, YAZMAYA FIRSATIM OLMAMIŞTI. BİR ZAHMET ARACINIZIN MODELİNİ KASASINI MOTORUNU VE RENGİNİ YAZARSANIZ EKLERİM.

Herkese hayırlı akşamlar...
  • SağoLason Energetic =) tabi ki memnunum.. :) aracım şuan 38.000 km de.. Allah'a şükür hiç bir sorun cıkarmadı..YaLnız akLıma takıLan birsey var.. paLio katoLogunda diyor ki;

1. vites 42 km
    2. vites 74 km
    3. vites 108 km
    4. vites 143 km
    5. vites 164 km
    R. geri vites 42 km

diye yazmışLar .. fakat benim aracımda böyLe değiL 3. vites de 90 km yapıyor devir 50 .. daha yukarısı yok.. çözemedim ben.. bu konuda biLgisi oLanLar varsa bekLiyorum.. HayırLı aksamLar.. (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SD7! -- 7 Şubat 2009; 19:06:45 >
  • Boşta bir deneyin aracınızı sadece gaz verin. Bu tür elektronik beyinli araçlarda devir kesici bulunur. Benzinli bir motor için 5000 d/d'da devir kesiciye girmesi çok erken. 6500 d/d'ya kadar yolu vardır. Aracınızda bir sorun olmalı... Bu arada araba sürekli yattı mı 38 bin çok az. Benim araba 99 model 1.6 hl 117 binde.
  • @SD7!

aracı epeyce yatmış gLaba km daha çiçek gibi...kız gibi araba :D:
    D
  • Fdd24 ustama da danısayım ben.. =) Energetic biLgin için sagoL genede (: evet km düşük.. Garaj arabasıdır =) resimLerini payLaşırım iLerde. (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: SD7!

Fdd24 ustama da danısayım ben.. =) Energetic biLgin için sagoL genede (: evet km düşük.. Garaj arabasıdır =) resimLerini payLaşırım iLerde. (:

o arabanın iLacını ben biLiyom msn söLerim..!!
  • Dh nin pırLantası bu Fdd24 yahu eyw. kardeşim sagoLasın
  • Arkadaşlar araç şarj yapmıyor büyük ihtimal şarj dinamosu bozuldu yada kayış filan çıktı,kayış neysede dinamo pahalı diyorlar değiştirirsek, ama bide kömürü mü ne değişiyormuş başına böle bişe gelen varmı yada bilgisi olan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: szymek61

Arkadaşlar araç şarj yapmıyor büyük ihtimal şarj dinamosu bozuldu yada kayış filan çıktı,kayış neysede dinamo pahalı diyorlar değiştirirsek, ama bide kömürü mü ne değişiyormuş başına böle bişe gelen varmı yada bilgisi olan ?

Kardeşimin Tipoda olmuştu.. Muhtemelen kömürleri bitmiştir, şarj dinamosu normalde kolay kolay arıza yapmaz. O yüzden bir usta "Hocam bunun işi bitmiş komple değiştirelim" derse dikkatli olun. Kesinlikle güvenebileceğiniz başka bir ustaya daha danışın. 5-10 liraya iki kömür değiştirirsiniz 3-5 kuruşta işçilik verirsiniz olur biter..
    Kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.