Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
931.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de 2001 Palio 1,2 EL gri var. beni de ekleyin.
    gerçi şu ara kullanamıyorum. serviste.
  • slm arkadaslar bende tam bı yıldır palıo kullanıcısıyım. ılk defa bı form sıtesıne katılıyorum buda palıo olsun dedım:)
    sorucam sorular oluyo bılgılı ınsanlar bulmak zor tabı. bugun arabamın bagajına bı merkezı kılıt motoru taktım surucu koltugundan dugmeyle acıyorum.(anahtar acmaz olmustu)
    bagaj acma mandalıda bulunmuyodu. anahtarcıya veya servıse bısuru para verene kadar 12 lıraya hallettım:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: turquasz

slm arkadaslar bende tam bı yıldır palıo kullanıcısıyım. ılk defa bı form sıtesıne katılıyorum buda palıo olsun dedım:)
    sorucam sorular oluyo bılgılı ınsanlar bulmak zor tabı. bugun arabamın bagajına bı merkezı kılıt motoru taktım surucu koltugundan dugmeyle acıyorum.(anahtar acmaz olmustu)
    bagaj acma mandalıda bulunmuyodu. anahtarcıya veya servıse bısuru para verene kadar 12 lıraya hallettım:)

bağlantıları nasıl yaptınız biraz daha ayrıntılı açıklayabilir misiniz merak ettim de?
  • quote:

slm arkadaslar bende tam bı yıldır palıo kullanıcısıyım. ılk defa bı form sıtesıne katılıyorum buda palıo olsun dedım:)

Arkadaşım hoşgeldin
    Palio kullanmak bir ayrıcalıktır. Palionun özelliklerini yazarsan energetic arkadaşımız senide üye listesine kaydetsin.
    Sorularına elimizden geldiği kadarıyla (bilgi ve tecrübelerimiz elverdiği oranda) yardımcı oluruz. Bagaj işini nasıl yaptın merak ettim, biraz daha detaylı açıklar mısın?
    Gerçi benimki 2007 model 1.2 active, bagaj içeriden açılıyor ama merkezi kilit olayını merak ettim..

Forumda aktif olman dileğiyle,
    Saygılar, sevgiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

quote:

Orjinalden alıntı: szymek61

Arkadaşlar araç şarj yapmıyor büyük ihtimal şarj dinamosu bozuldu yada kayış filan çıktı,kayış neysede dinamo pahalı diyorlar değiştirirsek, ama bide kömürü mü ne değişiyormuş başına böle bişe gelen varmı yada bilgisi olan ?

Kardeşimin Tipoda olmuştu.. Muhtemelen kömürleri bitmiştir, şarj dinamosu normalde kolay kolay arıza yapmaz. O yüzden bir usta "Hocam bunun işi bitmiş komple değiştirelim" derse dikkatli olun. Kesinlikle güvenebileceğiniz başka bir ustaya daha danışın. 5-10 liraya iki kömür değiştirirsiniz 3-5 kuruşta işçilik verirsiniz olur biter..
    Kolay gelsin

Eyvallah kardeşim bilgiler için saolasın
  • s.a benide kaydetebilirsen sevinirim

1998mk1 1.4EL 45.000km metalik gri

birşey ögrenmek istiyorum benim arabanın muhtemelen klima gazı bitti.muhtemelen diyorum zira sogutması az birde bugüne kadar arabanın gazı hiç yenilenmemiş
    şimdi bunlarda marka,kalite felan varmı? ve kaça dolduruyorlar yaza hazırlık yapalım diyorumda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokomon24

s.a benide kaydetebilirsen sevinirim

birşey ögrenmek istiyorum benim arabanın muhtemelen klima gazı bitti.muhtemelen diyorum zira sogutması az birde bugüne kadar arabanın gazı hiç yenilenmemiş
    şimdi bunlarda marka,kalite felan varmı? ve kaça dolduruyorlar yaza hazırlık yapalım diyorumda..

Var tabiki. Palio için kitapçıkta yazıyor model kodu ama hatırlamıyorum malesef. Kullanma kitabınız varsa yazıyor orada.

Bir de klima gazının sağlığı açısından ayda bir 5 dk çalıştırmanız çok faydalı olacaktır.
  • quote:

Hoşgeldiniz. Marka model motor tipi renk vs. yazarsanız üye listesine ekleyeceğim.

Bu arada bütün paliolarda standart olması lazım içerden bagaj kapağı açma ama.
  • kitapcıgı var bakim.birde ortalama fiyat alabilsem kendimi ona göre hazırlayacam
    bende soru bitmez farların cok iyi degil bu 98 palio lra hangi tip gidiyor marka model ne önerirsiniz.
    birde evd eben takabilirmiyim. teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

quote:

Var tabiki. Palio için kitapçıkta yazıyor model kodu ama hatırlamıyorum malesef. Kullanma kitabınız varsa yazıyor orada.

Bir de klima gazının sağlığı açısından ayda bir 5 dk çalıştırmanız çok faydalı olacaktır.
  • wqerq4rwqerw
  • arkadaşlar palio almayı düşünüyorum otomatik vites,ve olabilecekse dizel ..
    fakat dizel-otomatik vites aynı anda bulamadım?
    yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
    performans olarak nasıllar?
  • quote:

kitapcıgı var bakim.birde ortalama fiyat alabilsem kendimi ona göre hazırlayacam
    bende soru bitmez farların cok iyi degil bu 98 palio lra hangi tip gidiyor marka model ne önerirsiniz.
    birde evd eben takabilirmiyim. teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

quote:

Fiyatı hakkında bilgim yok. Farlara gelince ilk önce far ayarı yaptırmanızı tavsiye ederim. Farlar yüksekte kalmışsa görüş zayıflıyor. İmkanınız varsa mercekli xenon yaptırın. Çok güzel sonuç alırsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gundix

arkadaşlar palio almayı düşünüyorum otomatik vites,ve olabilecekse dizel ..
    fakat dizel-otomatik vites aynı anda bulamadım?
    yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
    performans olarak nasıllar?

Dizel otomatik palio yok.

jordan83 nickli arkadaşımızda LPG li 1.2 16v palio var. Kendisi çok memnun. Ondan detaylı bilgi alabilirsin.
  • Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi Ankaradaki DH ci arkadaşlarla buluştuk. Palio Kulübümüzü başarı ile temsil ettim merak etmeyin :) sizlerle 2 resmi paylaşmak istedim. Bizde Palio cu arkadaşlar olarak böyle organizasyonlar yapsak iyi olmaz mı? hem tanışmış oluruz, hemde güzel vakit geçirebiliriz.

Not: resimleri tıklayarak büyütebilirsiniz.

• slm...
    2005 actıve mk2 bendekı palıo.(1,3 multıjet)
    benım arabamda ne bagaj acma madalı bulunuyodu nede ıcerden acmamı saglayacak bı buton.
    sadece anahtarla acabılıyodum. sıfresı bozuldu yakın zamanlarda.
    dusundum servıse gıtsem veya anahtarcıya gotursem bıssuru para alcak(aslında cok deıldır belkı ama benım malettıgımden de az almıcaklardı:))
    sanayıden bı merkezı kılıt motor(enjektor)u aldım bısıklet tamırcısınden de fren telı ve kılıfı. bagaj kılıdının karsılıgını soktugunuzde zaten fren telını montaj edecegınız yer gozukuyo yapmanız gereken tek sey o kılıt karsılıgıyla enjektor arasında telı calıstırabılmek cok basıt.
    on taraftan da teyp kısmından enerjı kablosu cektım enjektore kadar.
    sofor koltugunun yanına da buton yerlestırdım. butona basınca enjektor ıcıne cekılıyor,tel cekılıyor ve bagaj acılıyo. (daha ayrıntılı anlatmak ısterdım ama ancak bu sekılde oluyo. ıns resım yukleyerek daha ayrıntılı anlatırım...
    saygılar
  • klıma konusunda bıldıgım kadarıyla bırseyler soylemek ıstedım.
    klıma gazı ıhtıyacı varsa muhtemelen sarsıntıdan dolayı boru eklerınde bı catlaklık olusmus ve gazı bıtmıstır. onemlı olan kacak yerın deısmesı veya tamır edılmesıdır. ıyı bı usta secmenız gerekıyor. hatta klımaya gaz basılırken ustanın yanında durarak hava bastırıp kacak kontrolu yapmasını saglayabılırsınız:)
    fıyat olarak onemlı rakamlar deıl ortalama 40-50 cıvarında olması lazım...
    benım arabanında baskı balatasından ses gelıyodu servıse goturdum 400-450 lıra masraf cıkardılar bılgınız varmı bana bıraz yuksek geldı de...
  • quote:

klıma konusunda bıldıgım kadarıyla bırseyler soylemek ıstedım.
    klıma gazı ıhtıyacı varsa muhtemelen sarsıntıdan dolayı boru eklerınde bı catlaklık olusmus ve gazı bıtmıstır. onemlı olan kacak yerın deısmesı veya tamır edılmesıdır. ıyı bı usta secmenız gerekıyor. hatta klımaya gaz basılırken ustanın yanında durarak hava bastırıp kacak kontrolu yapmasını saglayabılırsınız:)
    fıyat olarak onemlı rakamlar deıl ortalama 40-50 cıvarında olması lazım...
    benım arabanında baskı balatasından ses gelıyodu servıse goturdum 400-450 lıra masraf cıkardılar bılgınız varmı bana bıraz yuksek geldı de...

servis her zamanki gibi abartmis sanayide orjinal parça ve iyi bi usta 350yi gecicegini sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: SD7!

SağoLason Energetic =) tabi ki memnunum.. :) aracım şuan 38.000 km de.. Allah'a şükür hiç bir sorun cıkarmadı..YaLnız akLıma takıLan birsey var.. paLio katoLogunda diyor ki;

1. vites 42 km
    2. vites 74 km
    3. vites 108 km
    4. vites 143 km
    5. vites 164 km
    R. geri vites 42 km

diye yazmışLar .. fakat benim aracımda böyLe değiL 3. vites de 90 km yapıyor devir 50 .. daha yukarısı yok.. çözemedim ben.. bu konuda biLgisi oLanLar varsa bekLiyorum.. HayırLı aksamLar.. (:

ustat katalog verileri tutmuyor o garanti :D benim katalogda da benzer degerler yazmasina ragmen;
    ben 1.vites redline 45 2.vites 90 3.vites 130 goruorum 1.2 8v paliomda 2004 model 27bin km'de :) bulvar üzerinde hiz gosteren bi tabela var 100e kadar 4 5 100den sora 8 9 kmlik bi sapma var o kadar,ki analog kadranlarda genel olarak yüzde 10luk bi sapma normal olarak gorulur [:),

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLmIrA -- 10 Şubat 2009; 2:25:55 >
  • bu arada benim de ismim yokmuş

DeLmIrA 2004 mk2 1.2 8v SL palio beyaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLmIrA

bu arada benim de ismim yokmuş

DeLmIrA 2004 mk2 1.2 8v SL palio beyaz :)

Yazdım.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.