Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
930.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: resmus

Merhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir..ben de palio kulüp ekibine girdim diyebilirim..bugün 2004 model palio go neptün mavi aldım..araç temiz ve motor aksanı sorunsuz çıktı..60bin de..inşallah kazasız belasız Allah bize kullanmayı nasip eder..herkese selamlar saygılar..selametle

Hoşgeldin arkadaşım..
    Palio'n hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız, cezasız güle güle kullan. Palio Go özel bir seriydi.. Resimlerini bizimle paylaşırsan memnun oluruz.. Bir de ne kadara aldın aracı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

quote:

Merhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir..ben de palio kulüp ekibine girdim diyebilirim..bugün 2004 model palio go neptün mavi aldım..araç temiz ve motor aksanı sorunsuz çıktı..60bin de..inşallah kazasız belasız Allah bize kullanmayı nasip eder..herkese selamlar saygılar..selametle

Hoşgeldin arkadaşım..
    Palio'n hayırlı uğurlu olsun. Kazasız, belasız, cezasız güle güle kullan. Palio Go özel bir seriydi.. Resimlerini bizimle paylaşırsan memnun oluruz.. Bir de ne kadara aldın aracı?

bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kazasız belasız cezasız sürüş yaparız..kardeş evet go versiyonun özel olduğunu duymuştum zaten...en yakın zamanda resim çekerçekmez paylaşacam inşallah..arabayı 13.000 tl satıcı arkadaştan bikaç avantajla aldım..bi de bu Go versiyonunda abs varmı beyler? adam kitapçığıda vermişti..inceledim yakıt sarfiyatı şehiriçi 9.0 şehirdışı 5.3 ortalama 6.7 ( 1.2 16v için ) ya bana şehiriçi baya yüksk geldi sizler ne düşünüyorsunuz? selametle..
  • @resmus, aracın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Aktif olman dileğiyle.

Palio Go'lar sanırım dünyadaki 2 milyonuncu palio şerefine sınırlı üretilen bir seri. Özel koltuk kumaşları, özel renkler, cd çalar, beyaz zeminli kadran gibi orijinal özelliklere sahip.

Yakıtı 1.2 motorla ilişkilendirildiğinde fazla gözükse de bu motor mk1 kasada kullanılan 1.4'ün yerini aldı. Verim olarak da bu motor rakiplerine göre üstündür. Yakıtını 1.4 araç olarak farz edin.

Clio 1.2 75 hp, Fiesta 1.4 80 hp, Fabia 1.2 64 hp, Corsa 1.2 75 hp iken Palio 1.2 80 hp'dir. Bu modellerin de ş. içi tüketimleri 7,5 ila 8,5 lt arasında değişiyor. Çok bir fark yok yani.

Siz aracınızın keyfini çıkarın. Yakıtı sorun olursa sıralıyla o problem de ortadan kalkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

@resmus, aracın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız. Aktif olman dileğiyle.

Palio Go'lar sanırım dünyadaki 2 milyonuncu palio şerefine sınırlı üretilen bir seri. Özel koltuk kumaşları, özel renkler, cd çalar, beyaz zeminli kadran gibi orijinal özelliklere sahip.

Yakıtı 1.2 motorla ilişkilendirildiğinde fazla gözükse de bu motor mk1 kasada kullanılan 1.4'ün yerini aldı. Verim olarak da bu motor rakiplerine göre üstündür. Yakıtını 1.4 araç olarak farz edin.

Clio 1.2 75 hp, Fiesta 1.4 80 hp, Fabia 1.2 64 hp, Corsa 1.2 75 hp iken Palio 1.2 80 hp'dir. Bu modellerin de ş. içi tüketimleri 7,5 ila 8,5 lt arasında değişiyor. Çok bir fark yok yani.

Siz aracınızın keyfini çıkarın. Yakıtı sorun olursa sıralıyla o problem de ortadan kalkar.

kardeş çok teşekkür ederim..inşallah aktif olmam dileğiyle evet..bu benim ilk arabam ve bakalım güzel kullanırız inşallah..yazdığın bilgiler gayet iyimser..aslında ben arabadan pek anlamam ama 1-2 aydır bişeyler öğrendim beygir valf gibi kavramlar falan :)şunu merak ediyorum..palio go tipinde abs varmı?selametlee
  • Bunu öğrenmenin yolu kontağı açınca kadranda abs ışığının yanması ve bir süre sonra sönmesidir. En garantili yol: boş bir alanda50-60 km hızla giderken freni kökleyin. Eğer abs varsa araç kızaklamayacak, güvenli bir şekilde duracaktır. ek bilgi: abs sürekli devrede değildir. fren sistemi normal koşullarda normal fren sistemi gibi çalışır. panik fren dediğimiz ani frenlemelerde devreye girer. abs nin amacı kızaklamayı engelleyerek aracın stabilitesini korumasıdır. palio go larda abs var diye hatırlıyorum.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 4 Şubat 2009; 1:12:24 >
  • quote:

Bunu öğrenmenin yolu kontağı açınca kadranda abs ışığının yanması ve bir süre sonra sönmesidir. En garantili yol: boş bir alanda50-60 km hızla giderken freni kökleyin. Eğer abs varsa araç kızaklamayacak, güvenli bir şekilde duracaktır. ek bilgi: abs sürekli devrede değildir. fren sistemi normal koşullarda normal fren sistemi gibi çalışır. panik fren dediğimiz ani frenlemelerde devreye girer. abs nin amacı kızaklamayı engelleyerek aracın stabilitesini korumasıdır. palio go larda abs var diye hatırlıyorum.

hıı anladım..yarın ilk iş göstergeleri kontrol etmek ve dediğin denemeyi yapmak :) abs olması daha bi hoş olur ama sorun değil olmasa da..tekrardan teşekkürler..selametle
  • quote:

Orjinalden alıntı: szymek61

Arkadaşlar aracınız lpg de km de kaç yakıyor ben daha ölçemedim km de kaç yaktığını maddiyattan dolayı fulletemedim depoyu ama geçenlerde shell den 20 liralık gaz aldım litresi 1,62 70 km sora araç tekledi bitti yani neden bu kadar çok yakıyor anlamadım
  • Benimde 2003 vardı kral araba gerçekten çok iyi kaçıyordu 1.2 16v olmasına rağmen
  • Selam, 2006 palio multijet active sahibiyim, sorun yol bilgisayarında, 100lt 'de anlık tüketim miktarını ve ortalama tüketim miktarını çok abartılı şekilde yazıyor, örneğin normalde giderken 39lt, rampa aşağı boşa aldığımda 50lt yazıyor(2lt yazması gerekirken), yakıt tüketiminde bir sorun yok, kalan mazotla daha ne kadar gidebileciğini de normal yazıyor, başka bir problem yok, bu neden kaynaklanıyor olabilir, sorun nasıl çözülebilir, yeni yazılım mı attırmak gerekiyor yoksa kablolarda temassızlık olabilir mi, tşk
  • quote:

Bunu öğrenmenin yolu kontağı açınca kadranda abs ışığının yanması ve bir süre sonra sönmesidir. En garantili yol: boş bir alanda50-60 km hızla giderken freni kökleyin. Eğer abs varsa araç kızaklamayacak, güvenli bir şekilde duracaktır. ek bilgi: abs sürekli devrede değildir. fren sistemi normal koşullarda normal fren sistemi gibi çalışır. panik fren dediğimiz ani frenlemelerde devreye girer. abs nin amacı kızaklamayı engelleyerek aracın stabilitesini korumasıdır. palio go larda abs var diye hatırlıyorum.

dediğini uyguladım babamla beraber hatta 80 ile giderken freni kökledik araba süreklendi kaydı baya..çok güzel iz bıraktık ve de koku abs yok kısacası ama kadranda abs simgesi bulunmakta..yalnız kontağı açınca ışık yanıp söndüğü falan olmadı..yanmadı yani..selametle
  • quote:

quote:

dediğini uyguladım babamla beraber hatta 80 ile giderken freni kökledik araba süreklendi kaydı baya..çok güzel iz bıraktık ve de koku abs yok kısacası ama kadranda abs simgesi bulunmakta..yalnız kontağı açınca ışık yanıp söndüğü falan olmadı..yanmadı yani..selametle

abs simgesi vardır da kontağı açınca ışık şeklinde yanması lazım. neyse sağlık olsun. tekrardan güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

abs simgesi vardır da kontağı açınca ışık şeklinde yanması lazım. neyse sağlık olsun. tekrardan güle güle kullanın.

evet var ama kontağı açınca yanmadı dikkat ettim..evet sağlık olsun sorun değil..teşekkürler kardeş sen de hepimiz güle güle kullanırız..selametle
  • hayirli olsun go'lar sportinglerden sora en şık paliolardir bence kazasiz belasiz kullanin inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLmIrA

hayirli olsun go'lar sportinglerden sora en şık paliolardir bence kazasiz belasiz kullanin inşallah

teşekkür ederim kardeş..inşallah hayırlı olur..sağol..evet baya şık saygılar selametle
  • Arkadaşlar aracınız lpg de km de kaç yakıyor ben daha ölçemedim km de kaç yaktığını maddiyattan dolayı fulletemedim depoyu ama geçenlerde shell den 20 liralık gaz aldım litresi 1,62 70 km sora araç tekledi bitti yani neden bu kadar çok yakıyor anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: personel

Selam, 2006 palio multijet active sahibiyim, sorun yol bilgisayarında, 100lt 'de anlık tüketim miktarını ve ortalama tüketim miktarını çok abartılı şekilde yazıyor, örneğin normalde giderken 39lt, rampa aşağı boşa aldığımda 50lt yazıyor(2lt yazması gerekirken), yakıt tüketiminde bir sorun yok, kalan mazotla daha ne kadar gidebileciğini de normal yazıyor, başka bir problem yok, bu neden kaynaklanıyor olabilir, sorun nasıl çözülebilir, yeni yazılım mı attırmak gerekiyor yoksa kablolarda temassızlık olabilir mi, tşk

Arkadaşım hoşgeldin
    Bahsettiğin durum bir arıza değildir. Oradaki değer km/lt cinsindendir. Yani 1 litre yakıt ile gidebileceğin mesafeyi gösterir. Örneğin ekranda 20km/lt yazdığında 5lt/100km demektir küçük bir hesapla..
    Dynamic versiyonda yol bilgisayarı ayarlarında bunu km/lt veya lt/100km olarak seçebiliyorsun ama Active versiyonda sadece km/lt olarak gösterir.
    Umarım forumdada "Active" olursun

Saygılar, sevgiler..
  • Arkadaşlar bu cumartesi saat 11:00 da Ankara Tigem de donanımhaber ciler buluşuyor. Yukarıda bi arkadaş link bırakmıştı benimde oradan haberim oldu. Allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum.

Ankara daki Palio cu arkadaşlarımda gelsede keşke onlarla da bi tanışsak diyorum hani nasıl olur????

yada bu cumartesiki toplanıya gelemezseniz ileride bi Ankara Palio buluşması yapalım ne dersiniz?

yorumlarınızı bekliyorum
  • nrglife ilginiz için teşekkür ederim, bende punto ve eşimde palio olduğu için garipsemiştik ve korktuk acaba yol bilgisayarında problem varmı diye, bizi bayağı aydınlattınız, birde şunu öğrenmek istiyorum, 2006 palio active multijet anahtarlarının ikiside kumandasız mıdır, benim bildiğim birtanesi ana anahtar kumandalı diğeri kumandasız ama bendeki ikisi de kumandasız doğrumudur, tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: personel

nrglife ilginiz için teşekkür ederim, bende punto ve eşimde palio olduğu için garipsemiştik ve korktuk acaba yol bilgisayarında problem varmı diye, bizi bayağı aydınlattınız, birde şunu öğrenmek istiyorum, 2006 palio active multijet anahtarlarının ikiside kumandasız mıdır, benim bildiğim birtanesi ana anahtar kumandalı diğeri kumandasız ama bendeki ikisi de kumandasız doğrumudur, tşk

Bildiğim kadarıyla "Active" versiyonda merkezi kilit sistemi "Uzaktan Kumandalı" değil Benim 2007 1.2 8v Paliom da "Active" ve uzaktan kumandalı anahtarı yok (2.El aldığım için tek anahtar vardı) Bende piyasa tipi bir uzaktan kumanda ( şuna benzer birşey:http://www.hepsiburada.com/modacar-surgulu-kapak-acmakapama-sistemi-340010/productDetails.aspx?categoryid=251084&productid=otm340010 ) taktırdım. Bu şekilde sorunsuz kullanıyorum

Yine "Active" versiyonda arka tarafta hoparlör yok. Ben bir çift Sony alıp taktım, önceki sayfalarda detaylarını açıklamıştım

Saygılar, sevgiler..
  • nrglife tekar teşekkür ederim, arka hoperlörler bendede yok fakat kabloları çekilmiş durumda bu çok iyi, buradaki hoperler yuvasına kaç cmlik hoperlör uymaktadır, sony almışsınız memnunmusunuz tavsiye edermisiniz, bana yaklaşık maliyeti ne olur, tşk
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.