Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
930.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öle mutlaka da,kendi lastilerimi olcu aldim da onlara gore iyi
  • bu arada benim aracın aşırı benzin tüketimi ile ilgili yeni gelişmeleri yazdım üstte okudun mu?Bilmeyince zahmetli oluyor düzeltmek git gel uğraşıyorsun..bunları bilseydim önce lambda değiştiğinde arıza kodunu sildirir ve akü kutup başı sökülmeden hiçbir soketin çıkarılmasına izin vermezdim..aslında lpg montaj ustasına da kızgınım sağlam aracın ayarlarını allak bullak etti..
    quote:

Orjinalden alıntı: DeLmIrA

öle mutlaka da,kendi lastilerimi olcu aldim da onlara gore iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: ForzA BlacKEaglE

yani çekme gücünde sıkıntı olurmu acaba diye dedim yoksa ekonumi güzel şey..

1.6 16V ile Astraları Meganları 307 leri golfleri vs. dikiz aynanda görmek gibi bir duyguyu yaşamanızı tavsiye ederim.
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese merhaba.ben 1999 model 1.4 el palio kullanıcısıyım.daha önce konuşulmuş bi konuysa affedin.bazen arabayı çalıştırdığım zaman sağ ön taraftan su sesi geliyor bunun sebebini öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdem09

bu arada benim aracın aşırı benzin tüketimi ile ilgili yeni gelişmeleri yazdım üstte okudun mu?Bilmeyince zahmetli oluyor düzeltmek git gel uğraşıyorsun..bunları bilseydim önce lambda değiştiğinde arıza kodunu sildirir ve akü kutup başı sökülmeden hiçbir soketin çıkarılmasına izin vermezdim..aslında lpg montaj ustasına da kızgınım sağlam aracın ayarlarını allak bullak etti..
    quote:

Orjinalden alıntı: DeLmIrA

öle mutlaka da,kendi lastilerimi olcu aldim da onlara gore iyi

okudum hocam surekli takip ediyorum yazilanlari sanayiye düştün mü fena yaaa,yapan adam işin ehliyse en fazla cok parani alir...ama bide bilmeyene cattin miydi o daha fena..hem arabayi rezil edio hem soradan toplamak icin harcadigin para astari yuzunu gecio..hiçbişeyden yemesen git gel yaktigin benzine gaza yazik ama yapicak bişi yok böle böle de tecrube oluo işte

@ceyhun88 hoşgeldin arkadasim su sesiyle ilgili problemin cozumu sayfanin ustlerine dogru konusulmuştu ordan bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhun88

arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese merhaba.ben 1999 model 1.4 el palio kullanıcısıyım.daha önce konuşulmuş bi konuysa affedin.bazen arabayı çalıştırdığım zaman sağ ön taraftan su sesi geliyor bunun sebebini öğrenebilir miyim?

Arkadaşım hoşgeldin..
    Nasıl bir su sesi, biraz daha detaylı tarif edebilir misin? Ne zaman yapıyor bu sesi, motoru yeni çalıştırınca mı?

*** Su soğutma sistemi hava yapmıştır. Motor çalışınca devirdaim yapmaya başlayınca sistemdeki bu hava fokur fokur ses yapabilir...
    *** Kalofifer tertibatında bir sıkıntı vardır, yine devirdaim başlayınca kalorifer peteklerinde ses yapıyordur...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Önce su soğutma sistemini bir kontrol et, eksik falan var mı?

Forumda aktif olman dileğiyle,
    Saygılar, sevgiler..

ekleme: Kapı içlerinde de su birikebiliyor, Albea takımında bir arkadaş nasıl temizlenebileceğini anlatmıştı
    http://forum.donanimhaber.com/m_11326129/mpage_38/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrglife -- 2 Şubat 2009; 9:14:44 >
  • Selam arkadaşlar ÇOK ACİL yardımınıza ihtiyacım var radyatör su depom su eksiltiyor depoyu değiştirdim devam ediyor eksiltme dün bir yere kadar gittim 10-15 km kadar kapının önüne geldim ve sora geri gitmek istedim ben geri gidince aniden sular hızlıca damlamaya başladı sorun nerede olabilir başka bi forumlarda araştırdım kimi tapa denen şeylerden bahsediyor kimi debriyajla alaka kuruyor anlamış değilim doğrusu ve bana ne kadar maliyet çıkarır bu işlem
  • quote:

Orjinalden alıntı: szymek61

Selam arkadaşlar ÇOK ACİL yardımınıza ihtiyacım var radyatör su depom su eksiltiyor depoyu değiştirdim devam ediyor eksiltme dün bir yere kadar gittim 10-15 km kadar kapının önüne geldim ve sora geri gitmek istedim ben geri gidince aniden sular hızlıca damlamaya başladı sorun nerede olabilir başka bi forumlarda araştırdım kimi tapa denen şeylerden bahsediyor kimi debriyajla alaka kuruyor anlamış değilim doğrusu ve bana ne kadar maliyet çıkarır bu işlem

Borularda, hortumlarda bir kaçak vardır. Benim Tipo'da olmuştu, gözle bile görülmeyecek kadar küçük bir delik ama basınçla sızdırmaya başlıyordu. İyice baktırın bence...
    Böyle bir arıza varsa bir hortumun değişmesi 10-20 lirayı geçmez.. Ancak su tamamen boşalırsa, farketmezseniz ve hararet yaptırırsanız motoru sıfırdan yaptırmanız gerekebilir.. Tipo 2000cc 16v in benzer bir arızada maliyeti 2500-3000 YTL kadardı:)

Kolay gelsin..
  • merhaba arkadaşlar. linkteki araba hakkında ne düşünüyorsunuz. daha önce burda okumuştum 1.4 paliolarda tüketim çok oluyor diye. bu araba 2008 ağustostan beri bu kişide. ne dersiniz. şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: kulturuzmn

merhaba arkadaşlar. linkteki araba hakkında ne düşünüyorsunuz. daha önce burda okumuştum 1.4 paliolarda tüketim çok oluyor diye. bu araba 2008 ağustostan beri bu kişide. ne dersiniz. şimdiden teşekkürler.

arabanın plakası da zaten 2008 de dışarıdan geldim diyor araç dışarıdan gelmiş kardeş yani 2000 yılının ankara plakası değil.2008 ankara plakası.

bence çok kısa süre içerisinde satmaya kalkmış. iyi baktır düşünüyorsan

ama ben pek ısınamadım ilana ne yalan söyleyim
  • ben de ısınamadım. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: nrglife

quote:

Selam arkadaşlar ÇOK ACİL yardımınıza ihtiyacım var radyatör su depom su eksiltiyor depoyu değiştirdim devam ediyor eksiltme dün bir yere kadar gittim 10-15 km kadar kapının önüne geldim ve sora geri gitmek istedim ben geri gidince aniden sular hızlıca damlamaya başladı sorun nerede olabilir başka bi forumlarda araştırdım kimi tapa denen şeylerden bahsediyor kimi debriyajla alaka kuruyor anlamış değilim doğrusu ve bana ne kadar maliyet çıkarır bu işlem

Borularda, hortumlarda bir kaçak vardır. Benim Tipo'da olmuştu, gözle bile görülmeyecek kadar küçük bir delik ama basınçla sızdırmaya başlıyordu. İyice baktırın bence...
    Böyle bir arıza varsa bir hortumun değişmesi 10-20 lirayı geçmez.. Ancak su tamamen boşalırsa, farketmezseniz ve hararet yaptırırsanız motoru sıfırdan yaptırmanız gerekebilir.. Tipo 2000cc 16v in benzer bir arızada maliyeti 2500-3000 YTL kadardı:)

Kolay gelsin..

Eyvallah saol bilgiler için yarın bi sanayi e uğriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szymek61 -- 2 Şubat 2009; 21:05:25 >
  • nrglife arkadaşım öncelikle teşekkür ederim.evet arabayı ilk çalıştırdığım zaman geliyor su sesi.normal su akıyormuş gibi bi ses.bi kaç saniye sonra kesiliyor.
  • selam,kardeş bahsettiğin sorun soğutma sisteminde hava olmasından kaynaklanıyor..üstte bir yerlerde yazmıştım,benim aracın da aynı sıkıntısı vardı,hatta su eksilmesinden sonra fark ettim durumu ve genleşme kabındaki çatlaktan ötürü hem soğutma sıvısı eksiliyor hem de hava yapıyordu..genleşme kabı ve bir küçük hortum değişimi(şüphe üzerine ki sertleşmişti hortum) ile sorunum çözüldü..şu an aracım soğutma sıvısını eksiltmiyor..kaçak yok anlayacağın..genleşme kabı 20 lira civarı kale marka..orjinali yani..
    quote:

Orjinalden alıntı: ceyhun88

nrglife arkadaşım öncelikle teşekkür ederim.evet arabayı ilk çalıştırdığım zaman geliyor su sesi.normal su akıyormuş gibi bi ses.bi kaç saniye sonra kesiliyor.
  • Arkadaşlar aracınız lpg de km de kaç yakıyor ben daha ölçemedim km de kaç yaktığını maddiyattan dolayı fulletemedim depoyu ama geçenlerde shell den 20 liralık gaz aldım litresi 1,62 70 km sora araç tekledi bitti yani neden bu kadar çok yakıyor anlamadım
  • Merhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir..ben de palio kulüp ekibine girdim diyebilirim..bugün 2004 model palio go neptün mavi aldım..araç temiz ve motor aksanı sorunsuz çıktı..60bin de..inşallah kazasız belasız Allah bize kullanmayı nasip eder..herkese selamlar saygılar..selametle
  • quote:

Arkadaşlar aracınız lpg de km de kaç yakıyor ben daha ölçemedim km de kaç yaktığını maddiyattan dolayı fulletemedim depoyu ama geçenlerde shell den 20 liralık gaz aldım litresi 1,62 70 km sora araç tekledi bitti yani neden bu kadar çok yakıyor anlamadım

benimki 35 litre ful depo 310 km felan yapıyor.düne kadar 190 bin yakıyordu bügün 210 bine cıktı malum bugün 17 kuruş zam geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmus

Merhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir..ben de palio kulüp ekibine girdim diyebilirim..bugün 2004 model palio go neptün mavi aldım..araç temiz ve motor aksanı sorunsuz çıktı..60bin de..inşallah kazasız belasız Allah bize kullanmayı nasip eder..herkese selamlar saygılar..selametle

Hoşgeldim aramıza hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokomon24

quote:

Arkadaşlar aracınız lpg de km de kaç yakıyor ben daha ölçemedim km de kaç yaktığını maddiyattan dolayı fulletemedim depoyu ama geçenlerde shell den 20 liralık gaz aldım litresi 1,62 70 km sora araç tekledi bitti yani neden bu kadar çok yakıyor anlamadım

benimki 35 litre ful depo 310 km felan yapıyor.düne kadar 190 bin yakıyordu bügün 210 bine cıktı malum bugün 17 kuruş zam geldi.

Ustam tamam ne mutlu sanada benim çarem ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmus

Merhaba arkadaşlar inşallah herkes iyidir..ben de palio kulüp ekibine girdim diyebilirim..bugün 2004 model palio go neptün mavi aldım..araç temiz ve motor aksanı sorunsuz çıktı..60bin de..inşallah kazasız belasız Allah bize kullanmayı nasip eder..herkese selamlar saygılar..selametle

kulübümüze hoşgeldin kardeş. Allah kaza bela vermesin inş. kulübümüzde aktif olman dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.