Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
931.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdiginiz biLgiLerden doLayı teşekkür ediyorum.. yarın mutLaka denicem.. :) Evet energetic Fm trasmitter dedigin gibi büyük şehirLerde çekmiyor.. ayrıca kaLiteLi müzik zevkini yaşayamıyoruz.. yani ses biraz boğuk geLiyor gibi.. mp3 pLayerda biraz daha iyi.. o yüzden bende böLe bi sorunu payLaşmak istedim.. Herkese iyi aksamLar .. (:
  • arkadaşlar teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için..yanlız bnm için az yakması çk önemli..sonradan pişman olmamak için performans olarakta ii bir araç almak istiyorum..weekend lerde ''1.6 16v'' tercih ediliyor galiba..peki lpg lisi km de ne yakıyo..?

ben ankarada ikamet ediyorum..bugün pazara çıktım ve 1 tane bile weekend bulamadım..galiba internetten bulduklarımla görüşçem..sizin internetten önereceğiniz araç varsa bakmak isterim..tekrar teşekkürler..
  • arkadaşlar kimsenin bir fikri yokmu?
    az yakan çok kaçan weekend hangisi
  • arkadaşım en mantıklı seçim 1.6 16V 103 hp versiyonu ve sıralı sistem lpg dönüşümü..adres belli 1.4 alıp uzun yolda rahatsız olacağına 1.6 al hemen hemen tüketimleri aynı 1.4 çok az farkla avantajlı ama 1.6 nın verdiği çekiş ve sürüş keyfini elbette ki 1.4 vermiyor..1.6 yı ş.içinde çok üst devirleri zorlamazsan 1.4 e yakın tüketim elde edebilirsin..ş.dışında zaten tüketimler kafa kafaya..şu anki düşüncemde olsaydım ya da bilgi sahibi olsaydım kesinlikle 1.6 siena alır sıralı lpg taktırırdım..çok uzunyol yapıyorum çünkü ve 1.4 palio uzunyolda çekiş düşüklüğünü hissettiriyor..rampalarda çok bayılıyor..
    quote:

Orjinalden alıntı: burak_dem

arkadaşlar kimsenin bir fikri yokmu?
    az yakan çok kaçan weekend hangisi
  • arkadaşlar bu arada aracımın benzindeki anormalliği üzerine bugün depoyu doldurdum ve 36 km yol katettim..%80 ş.dışı 120 km/saat hızla,kalan kısımda ş.içi dur kalk trafik ve araç 36 km de 2,64 lt benzin tüketti diğer bir deyişle 100 km de 7,3 lt ye karşılık geliyor aynı şartlar altında..bunun üzerine benzin ile ilgilenmeyeceğim artık takıntı haline geliyor..hazır gitmişken ön disklerimi ve balatalarımı değiştirdim arkalara da ayar yaptırdım..ön disk tk halinde valeo 90 tl balata opar 30 tl..50 tl de işçilik sabah sabah 170 tl hayırlı işlerartık biraz masraf çıkarmadan süreyim canım şu arabayı yahu
  • arkadaşım benim palio nun da teybi sürekli dışarı veriyor kaset adaptörünü,ön arka değişim yapıyor sürekli ve dışarı...bir iki tıklatıyorum elimle sarıyorum dönüyor güzelce ama teybe koyunca her seferinde uğraşarak dinleyebiliyorum mp3 lerimi bir çaresini bulamadım..söküp dağıttım ve tekrar topladım bir kere de..
    quote:

Orjinalden alıntı: SD7!

- Ey paLio team haLkı x) benm bi sorunum var.. keyfi bi sorun ama genede payLaşmak istedim.. aracımda kasetten baska birseyLe müzik dinLiyemiyorum.. mp3 pLayer var fakat bagLayıpta müzik dinLiyemiyorum.. önceLikLe sorun şu; kaset adaptörünün soketini takıyorum mp3 pLayer a daha sora teybe kaseti takıyorum fakat 2-3 saniye çaLıyor çaLmıyor müzik kaseti geri veriyor.. sizce bunun sebebi ne oLabiLir.. elektronikçiye gitmeden önce burda payLaşmak istedim.. böyLe bir sorunu oLan varsa hep beraber çözeLim..

@ iyi geceLer.. :)

• quote:

- Ey paLio team haLkı x) benm bi sorunum var.. keyfi bi sorun ama genede payLaşmak istedim.. aracımda kasetten baska birseyLe müzik dinLiyemiyorum.. mp3 pLayer var fakat bagLayıpta müzik dinLiyemiyorum.. önceLikLe sorun şu; kaset adaptörünün soketini takıyorum mp3 pLayer a daha sora teybe kaseti takıyorum fakat 2-3 saniye çaLıyor çaLmıyor müzik kaseti geri veriyor.. sizce bunun sebebi ne oLabiLir.. elektronikçiye gitmeden önce burda payLaşmak istedim.. böyLe bir sorunu oLan varsa hep beraber çözeLim..

birader teybinde bi sorun yok senin, ayar yapamamışsın doğru bir şekilde alttaki tuşlardan en sağdakilerle ayarlayacaksın olmazsa sana teybin fotosunu çeker koyarım tuşlarıda....
  • benim palio'da gaza gecince bariz bir şekilde titreme oluyor.benzine gecinmce bişey yok.
    bu normailmi yoksa sorunmu var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokomon24

benim palio'da gaza gecince bariz bir şekilde titreme oluyor.benzine gecinmce bişey yok.
    bu normailmi yoksa sorunmu var..

bizim managerimiz vardi zamaninda o lpg liydi benzinden gaza gecinde bi iki silkelerdi stop edicekmis gibi sora duzelirdi,gazdan benzine gecince de bariz bi one atilma durumu olurdu,normal galiba
  • arkadaşlar merhaba uzun zamandır araba arıyordum sedan bir alacaktım ama nasipte palio almak varmış .

2002 model 1.2 El 74 beygir palio aldım . Araç 128 binde sıralı sistem tüp takılı ama işli degil. aracın ön kaputu ve sol çamurlugu boyalı. ayrıca sag ayna kırık , ön camıda çatlak. ama ustalar motorun yürürü iyi dediler . Bu aracı 9750 ye aldık. Araç sanırım 8 valf .

Bu araç hakkında bildiklerinizi yazabilirmisiniz.

artısı eksisi nedir piyasası , parça ucuzmu ,bakımı pahalımı , ustası parçası çokmu. yol tutuşu nasıl , yakıt durumu nedir , kronik arıza çıkarırmı yazarsanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayay

arkadaşlar merhaba uzun zamandır araba arıyordum sedan bir alacaktım ama nasipte palio almak varmış .

2002 model 1.2 El 74 beygir palio aldım . Araç 128 binde sıralı sistem tüp takılı ama işli degil. aracın ön kaputu ve sol çamurlugu boyalı. ayrıca sag ayna kırık , ön camıda çatlak. ama ustalar motorun yürürü iyi dediler . Bu aracı 9750 ye aldık. Araç sanırım 8 valf .

Bu araç hakkında bildiklerinizi yazabilirmisiniz.

artısı eksisi nedir piyasası , parça ucuzmu ,bakımı pahalımı , ustası parçası çokmu. yol tutuşu nasıl , yakıt durumu nedir , kronik arıza çıkarırmı yazarsanız çok sevinirim.

oncelikle hayirli olsun diyelim :) piyasasi 10-10.5 civarinda geziyor,ne ucuz ne pahali normal bi fiyata aldiginizi soyleyebiliriz sanirim artisi klasik yurdum arabasi artilari,her usta anlar,parcasi yaygindir ucuzdur,eksisi de ufak hafif hatchback araba eksileri yol tutus gibi,kronik problemli arabalar degillerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: szymek61

quote:

birader teybinde bi sorun yok senin, ayar yapamamışsın doğru bir şekilde alttaki tuşlardan en sağdakilerle ayarlayacaksın olmazsa sana teybin fotosunu çeker koyarım tuşlarıda....

Dostum resimde detaylı şekilde anlattım

http://img236.yukle.tc/image.php?id=3257teyp.jpg

Arkadaş birde hepinize sorularım olacak arabamda bi kaç yapılması gereken yerler var sizlerden yani tecrübeli olanlardan fiyat istiyorum

http://img233.yukle.tc/image.php?id=1253tampon1.jpg ön tampon
    http://img230.yukle.tc/image.php?id=213tampon2.jpg ön tampon2

http://img233.yukle.tc/image.php?id=5240kapi_ezikligi.jpg kapı ezikliği

http://img234.yukle.tc/image.php?id=2427mentese1.jpg menteşe
    http://img238.yukle.tc/image.php?id=3708mentese2.jpg menteşe2

Evet arkadaşlar sorularım şunlar; ön tamponu tamir ettirebilirmiyim düzgün bir şekilde? edilirse ne kadar tutar ? kapıdaki eziklik düzeltilirmi o ne kadar fiyat çıkarır? ve fotolarda görüldüğü gibi kapılardaki kademeli menteşelerden tak tuk sesler o kadar çok çıkıyoki sanki kırılacak gibi onları değiştirmek istiyorum pas çözücüyle olacak iş değil onların tane fiyatını bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim....

Evet arkadaşlar hepinizden tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.....Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szymek61 -- 24 Şubat 2009; 22:13:44 >
  • kapıda bi eziklik göremedim ben ama eskisehirde tek parcanin dogrultulmasi ve boyanmasi 200 ytl civari tutar ama boyaniz metalik oldugu icin boya biraz daha masrafli olabilir,tampon da tamir edilir heralde ama sifir tampon 100 lira civaridir boyanmasi da o kadar tutsa,sifir tampon alip boyatsaniz tamirden cok az daha maliyetli olur gibime gelio
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLmIrA

kapıda bi eziklik göremedim ben ama eskisehirde tek parcanin dogrultulmasi ve boyanmasi 200 ytl civari tutar ama boyaniz metalik oldugu icin boya biraz daha masrafli olabilir,tampon da tamir edilir heralde ama sifir tampon 100 lira civaridir boyanmasi da o kadar tutsa,sifir tampon alip boyatsaniz tamirden cok az daha maliyetli olur gibime gelio

Eziklik tam siyah banta paralel şekilde valla 200 ise yuh dicem 0 tampona gücüm yetmez =) 30 a filan yaparlar diye düşünüyorum
  • Selam arkadaslar 2 yıllık palio kullanıcısıyım 1 senedir arabam garajda yatmakta.
    Öncelikle bende Palio Kulübüne katılmak isterim
    Aracımın özellikleri : 1999 Model 1.4 Mk1 kasa 59000km metalik gri LPG`siz
    benide aranıza kabul ederseniz Palio Klübü üyesi olmaktan mutluluk duyarım

Şimdik sorunlarıma ve Sorularıma gelince :)

1- Araç yatmaktan dolayı Akü öldü
    2- Aracı emanet 1 akü bulup calıstırdım calıstırdıktan sonra debriyajın kavramadıgını gördüm
    sanırsam baskı balata değişecek yalnız korkum vites kutusunda herhangi bir problem olması :(
    3- Aracı çalıstırdıgımda egzostun da patlak oldugunun farkına vardım.
    4-En kötüsüde araç kapalı garajda yatıyordu garaja 6 ay kadar ugramadım simdi baktıgımda aracın üzerine
    tavandan pas akmış metalik araba pastası bulup yıkadıktan sonra iice ovaladım üzerine de polikarbon cila yaptım baya bir gecti herhangi bir zararı olur mu merak ediyorum
    Aracı tekrardan cıkarmayı dusunuyorum bana ne kadara maliyeti olur bir fikriniz varsa yardımcı olabilir misiniz simdiden tesekkurler :) ii aksamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b4r1sh -- 28 Şubat 2009; 19:11:31 >
  • arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katılan bendenize yardım edersiniz inşallah.baştan aracımı tanıtayım 2005 model 19500 km 1.3 mtj palio bursadayım.bosch servise gittim fiat pahalı diye.adamlar baktılar.direksiyon hidroliği ve antifiriz seviyede olduğu için değiştirme dediler ama ben 4 yıldır hiç değiştirmedim olsun gerek yok dediler.hava filtresi çok kirli idi yakıt filtresi de aynen kirli dediler ve değiştirdiler.balata daha idare eder dediler değiştirmek istersen de 90 tl olur dediler.hava 15 tl yakıt 25 tl toplam 40 aldılar çok pahalı değil mi?birde direksiyon yağı ve antifriz için dediği doğru mudur?akü %57 çıktı bu ne kadar yeter bana sizce?fren hidroliği de sarı lamba yandı yeşil olması gerek dedi 15 de ona istedi fiyatlar ve sorularım hakkında lütfen yorumlarınızı esirgemeyim arkadaşlar
  • quote:

quote:

kapıda bi eziklik göremedim ben ama eskisehirde tek parcanin dogrultulmasi ve boyanmasi 200 ytl civari tutar ama boyaniz metalik oldugu icin boya biraz daha masrafli olabilir,tampon da tamir edilir heralde ama sifir tampon 100 lira civaridir boyanmasi da o kadar tutsa,sifir tampon alip boyatsaniz tamirden cok az daha maliyetli olur gibime gelio

Eziklik tam siyah banta paralel şekilde valla 200 ise yuh dicem 0 tampona gücüm yetmez =) 30 a filan yaparlar diye düşünüyorum

üstat eskisehirde piyasa bu sekilde,benim de kaportada ufak tefek eziklerim war on iki camurlukta,tam dodiklerin ust kisimlarinda,araba beyaz olmasina ragmen parca boya olmaz komple boyanmasi lazim dediler ve dedigim gibi kaportaci ben parca basi 100 alirim boyaci da 100 alir demişti,cok gozume batmalarina ragmen yaptiramiyorum bu yuzden ne yazik ki :(
  • Sıkıcı bir pazar günü daha.. Gene is basındayım biz Paliocular cok mu Sıkıcıyız nedir ?
    yada üşengeciz :D kaale alan bile olmadı sorumuzu hepiniz mi geziorsunuz nedir :P
  • quote:

quote:

quote:

üstat eskisehirde piyasa bu sekilde,benim de kaportada ufak tefek eziklerim war on iki camurlukta,tam dodiklerin ust kisimlarinda,araba beyaz olmasina ragmen parca boya olmaz komple boyanmasi lazim dediler ve dedigim gibi kaportaci ben parca basi 100 alirim boyaci da 100 alir demişti,cok gozume batmalarina ragmen yaptiramiyorum bu yuzden ne yazik ki :(

Valla piyasa burdada öyleyse eğer yaptırmam ezik kalsın ama tampon ve kapı takırtıları çok sinirime gitmye başladılar...
  • arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katılan bendenize yardım edersiniz inşallah.baştan aracımı tanıtayım 2005 model 19500 km 1.3 mtj palio bursadayım.bosch servise gittim fiat pahalı diye.adamlar baktılar.direksiyon hidroliği ve antifiriz seviyede olduğu için değiştirme dediler ama ben 4 yıldır hiç değiştirmedim olsun gerek yok dediler.hava filtresi çok kirli idi yakıt filtresi de aynen kirli dediler ve değiştirdiler.balata daha idare eder dediler değiştirmek istersen de 90 tl olur dediler.hava 15 tl yakıt 25 tl toplam 40 aldılar çok pahalı değil mi?birde direksiyon yağı ve antifriz için dediği doğru mudur?akü %57 çıktı bu ne kadar yeter bana sizce?fren hidroliği de sarı lamba yandı yeşil olması gerek dedi 15 de ona istedi fiyatlar ve sorularım hakkında lütfen yorumlarınızı esirgemeyim arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.