Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de bugün Rachite denk geldim bonusları yolladığını söyledi ama kontrol etme şansım yok. Siz baktınız mı kesin geldi mi bonuslar?
  • İ5 2410M - GT 520MM - 6GB ram var alsam mı kasar mı kararsız kaldım?
  • kene. kullanıcısına yanıt
    Veriyolar hocam herkese problem yaşamazsınız
  • 2 gündür 10 dan fazla kişiyle muhabbet etmişimdir aralarından ilk kez birisi tamam dedi.
  • Droyundan gece 2 de aldım. Key öğlen gönderildi. Hesaba tanımladım. Şu kart sorunu çıkmasa yetkili online iken direk gece key gelecekti. Sabah kadar inmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kene. kullanıcısına yanıt
    İki gündür 10 dan fazla hesaba aldım hiç kimse ikiletmedi
  • Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    Demoyu denediniz mi hocam ? Can you run it sitelerini de deneyin
  • Haftasonu maç yapmak isteyen varsa eklesin arkadaşlar. BerkayG92

(Estonya'da yaşıyorum lag olabilir. )
  • İngilizcesi olmayan ve bonusu da bir türlü alamayan arkadaşlar pm atsın eve geçince yardımcı olayım. Gerekirse teamviewer ile hallederiz.

Çok kasabilir hocam o sistemle. İşlemci ve ekran kartı sıkıntı yaşatır gibi, yetersiz. Yine de net karar vermek için tavsiyem, demoyu indirip oynayın, deneyin kendiniz görün.
  • fut da neden sezon maçlarındabazen direk bazen sonda benim bağlantım kopuyor ea sunucuları ile bağlantın kesildi diyerekden ben mi bir hata yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

pre order bonusları için ekstra key yolladılar mı yoksa tek key girip oyunu indirip fut girdiğinde bonuslar varmıydı

Ben preorder bonus keyini ayrı aldım kinguinden kardeşim. Keyi girdim daha önce indirdiğim oyuna direk eklendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imsomnia

fut da neden sezon maçlarındabazen direk bazen sonda benim bağlantım kopuyor ea sunucuları ile bağlantın kesildi diyerekden ben mi bir hata yapıyorum

Bana hileci kaynıyor gibi geldi. Arkadaş ile coop oynayalım dedik habire girişte atıyor mağlup oluyoruz. Korsana çare buldular bari şu hilecilere de el atsınlar artık. Umarım hile yüzünden değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: imsomnia

fut da neden sezon maçlarındabazen direk bazen sonda benim bağlantım kopuyor ea sunucuları ile bağlantın kesildi diyerekden ben mi bir hata yapıyorum

Bana hileci kaynıyor gibi geldi. Arkadaş ile coop oynayalım dedik habire girişte atıyor mağlup oluyoruz. Korsana çare buldular bari şu hilecilere de el atsınlar artık. Umarım hile yüzünden değildir.

kopan rakip değil benim.
  • Demoyu denemedim şimdi indirmeye başlasam gece anca biter droyun da ki kaçabilir çok kararsızım demo ile tam sürüm arasında ne kadar grafik farkı var?
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Bana da 3 kez maçın 20li dakikalarında ben kaleye şut çekerken (Üçünde de top kaleye gidiyor ama muhtemelen gol olmayacak şutlar, hepsi de ilk 20-30 dakika içinde) karşı taraf oyundan ayrıldı direk galip sayıldım. Toplam 5 maç yaptım 3ü böyle oldu anlamadım ben de.
    Grafik farkı yok bence
  • arkadaşlar bu ekranda kalıyorum. sonrasında da şuan müsait yetkili yoktur diyor. şu kadar dakika daha bekleyin filan da demiyor. beklemeye devam mı edeyim o durumda yoksa sayfayı yenileyip tekrar mı bekleyeyim. 2 saattir yeniliyorum bekliyorum olmadı da bir türlü.
    http://puu.sh/rsRMg/5d4a392daf.png
  • Arkadaşlar şuan en uygun nereden alabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyogati

arkadaşlar bu ekranda kalıyorum. sonrasında da şuan müsait yetkili yoktur diyor. şu kadar dakika daha bekleyin filan da demiyor. beklemeye devam mı edeyim o durumda yoksa sayfayı yenileyip tekrar mı bekleyeyim. 2 saattir yeniliyorum bekliyorum olmadı da bir türlü.
    http://puu.sh/rsRMg/5d4a392daf.png

ekran buna dönüşüyor.
    http://puu.sh/rsS8Q/8785165c78.png

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.