Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mart Kedisi

Demoyu denemedim şimdi indirmeye başlasam gece anca biter droyun da ki kaçabilir çok kararsızım demo ile tam sürüm arasında ne kadar grafik farkı var?

Grafik farkı var biraz ancak aşağı yukarı ikisi de aynı sistemi isteyecek sonuçta bu yüzden test etmen için demoyu indirmeniz mantıklı olur. Keşke daha önce indirseydiniz.
  • arkadaşlar bugün droyundan aldığım fifa17 sorunsuzca elime ulaştı almak isteyen alabilir biraz geç geldi ama bilgilendirme yapmışlardı zaten o yüzden bir sıkıntı çıkmadı almak isteyen alabilir
  • fifa 17 yi originden indiren varsa c:program files origin games içindeki fifa 17 dosyasını yandexe upload edecek bir hayırsever yokmu.originde 50 kbsn ile indiryoruz 2 günde %35 lerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan_1977 -- 30 Eylül 2016; 16:04:54 >
  • Droyun 119 tl olmuş
  • 724 numara olarak Games Monde'den satın almış bulunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CBD65149 -- 30 Eylül 2016; 16:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frankdal

Arkadaşlar şuan en uygun nereden alabilirim ?

Droyun 119 du hocam
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Nerden bağlandınız, ben contact kısmından bağlanmaya çalışıyorum fakat şuan cevaplayacak kimse yok yazıyor.
  • beylerhttps://www.droyun.com/fifa-17-droyun-da-99-tl-sinirli-sayida-devam-ediyor burda oyun 99 görünüyor sizce güvenilir midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Activision

beylerhttps://www.droyun.com/fifa-17-droyun-da-99-tl-sinirli-sayida-devam-ediyor burda oyun 99 görünüyor sizce güvenilir midir?

119 oldu orası
  • Droyun.com güvenilirdir gençler,içinizde bir şüphe olmasın
  • Mart Kedisi kullanıcısına yanıt
    nerden alabilirim öneriniz var mı taksit önemli benim için :D
  • Rus psn Türkçe pri hak 120 tl satıyorum. Oyunu kendim aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar demoda bulunan amd kartlarındaki sorun devam ediyor mu?

• DrOyun : Herkese tekrardan Merhabalar, umarım konuşmalarınızı bu açıklamalarla bölmüyor oyun tartışma zevkinizi zedelemiyoruzdur.

Bildiğiniz üzere 99 TL'den 3 günde 450'ye yakın kod dağıttık.

Bugün 99 TL'den satışa başlamış oluruz diye düşünüyorduk fakat olmadı, çünkü alış yaptığımız firma da fiyatlarını yükseltti sanıyorum talepten ötürü.

Öncelikle bilmeniz gereken şudur ki bu satışı kazanma amacıyla değil, reklam amacı ile yapıyoruz. Kaça alıyorsak aşağı yukarı o fiyata satıyoruz.

Bu yüzden bundan sonra Fifa 17 Fiyatları 119 TL gibi bir rakamla satılacaktır.

Eğer ucuza kod edinebilirsek düşürmek isteriz tekrar fiyatları lütfen yanlış anlamayın fakat şuan da elimizden gelen budur.

Yine de piyasada ki en ucuz satışın bizde olduğunu hatırlatır.

İyi oyunlar dileriz.
  • TheM kullanıcısına yanıt
    https://help.ea.com/en/contact-us/new/ buraya gir hocam
    1. adımda fifa 17yi seç
    2. adımda origin logolu pc yazanı seç
    3. adımda topic kısmına codes and promotions seç, ondan sonrakine promotion questions seç, onun altına da pre ordey key bonuses yaz kendin.
    next diyince giriş yapman gerekiyor eğer daha önceden yapmadıysan, sonra chat yazısını görürsün zaten ona bas bekle. Bir pencere açılacak yeri geliyor 20 dakikaya kadar bekleyebiliyorsun. Sonra daha önceki sayfalarda var ne yazmamız gerektiği felan, ingilizceniz varsa siz kendiniz de yazabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

DrOyun : Herkese tekrardan Merhabalar, umarım konuşmalarınızı bu açıklamalarla bölmüyor oyun tartışma zevkinizi zedelemiyoruzdur.

Bildiğiniz üzere 99 TL'den 3 günde 450'ye yakın kod dağıttık.

Bugün 99 TL'den satışa başlamış oluruz diye düşünüyorduk fakat olmadı, çünkü alış yaptığımız firma da fiyatlarını yükseltti sanıyorum talepten ötürü.

Öncelikle bilmeniz gereken şudur ki bu satışı kazanma amacıyla değil, reklam amacı ile yapıyoruz. Kaça alıyorsak aşağı yukarı o fiyata satıyoruz.

Bu yüzden bundan sonra Fifa 17 Fiyatları 119 TL gibi bir rakamla satılacaktır.

Eğer ucuza kod edinebilirsek düşürmek isteriz tekrar fiyatları lütfen yanlış anlamayın fakat şuan da elimizden gelen budur.

Yine de piyasada ki en ucuz satışın bizde olduğunu hatırlatır.

İyi oyunlar dileriz.

Bu akşam satın alacaktım tam da ya.Gece 00:00'a kadar uzatamaz mısınız 99 tl fiyat etiketini?

• https://www.g2a.com/r/nba-2k17-cd-key-21 Hocam İstiyen NBA 2 K17 İ burdan sorunsuz bi şekilde ucuza alabilir
  • ben havaleye tam 119 tl mi göndericem yoksa ekstra ücrette var mı nasıl oluyor bu iş
  • droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    https://www.droyun.com/fifa-17-droyun-da-99-tl-sinirli-sayida-devam-ediyor

Bu yazıyı da kaldırın o zaman lütfen. 3 gündür bu fiyat var dediniz sitedeki canlı destekte, ancak 29u akşamında başlamış bu olay. Son 1 gün demişsiniz işte yazıyor orada.
    Bugün öğlen 99tlden almaya karar verdim, stok tükendi. 2-3 saate yeni stok gelir dediniz. Sonra baktım, geldi ama 20 tl zamlanmış bu sefer de. Neden böyle yapıyorsunuz. Bu haksızlık değil midir.

Bu fiyata talebin çokluğunu öngöremediniz mi, daha fazla stok alsaydınız olmaz mıydı. Sizi de anlıyorum, 20 tl zararla satamazsınız ama bizi de düşünün. Bir sonraki stokta zamlanmayacağının garantisi var mı.
    Fiyat hâlâ uygun, 20 tlsinde de değilim. Ne zaman bu tür birşey almaya kalkışsam hep fiyatı değişiyor. Biraz da buna üzüldüm açıkçası.

• Droyundan öğlen 12 de 99₺ ye sipariş ettiğim key elime geçti kendilerine uyguladıkları fiyat politikası için çok teşekkürler. Fiyat 119₺ güncellenmiş ama hala piyasadaki en uygun key diyebilirm

• 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.