Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FUT oynayan bir arkadaş bana pm'den yazabilirmi? Sormam gereken bazı sorular var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waLkE

playstore den alınca 1 ay sınırsız akk diye bir şey varmış ona bak istersen

Onun bahsettiği günden önce aldım ben akk işe ilgisi olmayacak sanırım da benim bonus için sorum olmuştu bonus vermediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

Dün gamesmondeden aldım oyunu sabah 10 da key hala gelmiş değil, chatta kimse karşıma çıkmıyor kredi kartı harcama itirazı yapmayı düşünüyorum.

Hocam gamesmonde mutlaka gönderir. Şu an ellerinde olmadığını düşünüyorum. Facebook sayfasına bir bakın oraya bazen yazıyorlar. Tamam biraz amatör bir site ama mutlaka yollayacaklarına eminim. Büyük ihtimalle bugün elinizde olur diye düşünüyorum. Bende bekledim dün geldi.
  • Keşke herkes sizin gibi açıklama yapsa, ilgili davranışınızı takdir ettim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiko

gamesmonde'den aldım ben oyunu. dün ekleyip indirdim origin üzerinden. benimde bonus alma şansım var mı ?

Bende dün ekleyip indirdim. Bonus için ea chat olayını denemek lazım herhalde sadece orandan olup olmayacağına dair bilgi verilebilir. Tabi birkaç kez farklı kişilere ulaştıktan sonra :)
  • Oyunu Kinguin'den alan var mı? İlk kez key alma deneyimi yaşayacağım hata yapmak istemiyorum. Kinguinden alma sebebim ise Kinguin cüzdanımda 86 TL olmasıdır. Kinguin harici başka bir yerden alamam. Önerileriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcthelionTG

bonusların yüklenip yüklenmediğini nasıl anlayabilirim? daha oyuna hiç giremedim, sadece yükleyebildim o yüzden soruyorum

Oyunu açıp FUT hesabı oluşturun. Draft fişlerinizi kontrol edin, varsa gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmackThat_94

Oyunu Kinguin'den alan var mı? İlk kez key alma deneyimi yaşayacağım hata yapmak istemiyorum. Kinguinden alma sebebim ise Kinguin cüzdanımda 86 TL olmasıdır. Kinguin harici başka bir yerden alamam. Önerileriniz nedir ?

Orada buyer protection olayı var onu yaparsanız daha garanti olur gibime geldi. Bu arada kinguin de preorder bonuslar 5 liraya satılıyor :)
  • Ea chat ile ilk denememde bonuslari aldim.Fakat neden kutuphanemde 2 oyun gozukuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: analitikduzlem

Ea chat ile ilk denememde bonuslari aldim.Fakat neden kutuphanemde 2 oyun gozukuyor

Bonusları alan herkes de öyle hocam.

• Ben bir türlü bağlanamadım gittim kinguinden aldım. Hemen maile geldi kod. Kodu girdim 2 oyun gözükmesi olmadı direk oyunun içine dahil etti. Oyuna girince çıktı hemen.
  • beyler bana bir tane draft jetonu geldi? 5 tane değilmiydi?
  • droyundan sipariş ettik keyi bekliyoruz
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    pre order bonusları için ekstra key yolladılar mı yoksa tek key girip oyunu indirip fut girdiğinde bonuslar varmıydı
  • smhyprk kullanıcısına yanıt
    Her hafta 1.
  • PS4 için Türkçe dile sahip olup ta en ucuz olan yer hangisi ? Yabancı yerli farketmez.
  • Arkadaşlar bu konu hakkında çok fazla madur olanlar var oyunu aldıktan sonra keylerinizi hemen deneyin çünkü kullanılmış olabnilir.
  • EA Rachit sağolsun bonusları gönerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: derin_display

Arkadaşlar bu konu hakkında çok fazla madur olanlar var oyunu aldıktan sonra keylerinizi hemen deneyin çünkü kullanılmış olabnilir.

Hocam bunu yazmak için mi üye oldunuz
  • Fifa 17 stoklarda yok sanırım. Tekrar gelecek mi ? Gelirse aynı fiyattan mı satılacak?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.