Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün öğlen saatlerinde voidu'dan iki adet kod aldım. İkiside FAQ hatası verdi, ne demek anlamadım. Gece yarısı tekrardan denedim aynı hata.

Bu sabah denedim gene aynı hata. Bir yerde mi yanlışlık yapıyorum yoksa kodlar mı sıkıntılı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

Logitech F310 kullanip sorunu olan var mi oyun icersinde? Yarin almayi düşünüyorum joystick bozuldu evdeki.

Ben sorun yaşıyorum dostum f310'la, konuyada yazdım ama cevap alamadım. Fifa 16'da sorunsuz şekilde çalışıyor, fifa 17'de aşağı yön tuşu çalışmıyor (analog değil), aşağı yön tuşuna bastığımda sağ yön tuşuna basmış gibi tepki veriyor, ve menülerde gezinemiyorum bu yüzden, bi oraya oraya gidiyor. Oyunu analog'la oynamak zorunda kalıyorum ama bunuda beceremiyorum, sende ki sorun nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairfight94

Logitech F710 kullanıyorum ve yönlendirme olayında sıkıntı var. Analog kullanırken soldaki yön tuşlarında, mode düğmesine bastıktan sonra analog ile yönlendirmede problem var. Gerek menüde gerek maç esnasında çok sinir bozucu bir olay. Fifa 16 da hiçbir problem yokken sadece 17'de sorun var. Gerçekten ilginç. Güncelleme ile çabuk gelir umarım çözümü.

f310'da da sorun var, aşağı yön tuşu çalışmıyor, fifa 16'da sorun yok.
  • Xbox 360 controller niye almıyorsunuz arkadaşlar ? Kare analogu olan F710 'dan hayır gelmez.
  • Beyler online konusunda pek bilgim yok birşey öğrenmek istiyorum, şimdi arkadasimda ps4 var fifa17 alirsa onunla online yapabilir miyiz? Yani pc vs ps4 ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonus dediğiniz FUT da geçerli olan bonuslardan mı bahsediyorsunuz?
  • Xbox one s controller en iyisi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Beyler online konusunda pek bilgim yok birşey öğrenmek istiyorum, şimdi arkadasimda ps4 var fifa17 alirsa onunla online yapabilir miyiz? Yani pc vs ps4 ?

Hayır cross platform olayı yok fifa için. Oynayamazsınız.
  • egecano kullanıcısına yanıt
    Pahalı

Benim dediğim F710 'a muadil.
  • Ps koluna alışanlar imkanları varsa ds4 alabilirler. Hem kablolu hem bluetooth ile çalışabiliyor. Xbox koluna alışanlar aynı şekilde devam edebilir. Ben analogun üstte olmasını tercih ediyorum bu yüzden böyle alıştım. Kablosuz Xbox360 kolu kullanıyorum.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler

• Arkadaşlar bu keyler pc icin mi yoksa playstation için mi

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Ben yılların f710 cusuyum( 5 yıl). 1 sene öncr f310 kullandım ikisini sattım. Xbox wireless one s a geçiş yaptım. Pc gelsin test edeceğim

• Arkadaşlar eski klavyeciler yok mu ya. Soyumuz tükendi mi =)

• TURBO İNTERNET aldık 5TL'ye. İlkten 2.30mb leri gördük. Şimdi 700'e kadar düştü. Ne biçim iş yav. Bu oyunu bu kadar sancılı elde edeceğimi hiç sanmıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Verirler mi bilmiyorum ama oradaki yardimci ile alakali. Vermezlerse 3 4 tsne farkli kisi ile görüşün.

Hi there,

i have bought fifa 17 as preorder so that i can get all the bonuses from a website in my country, but i couldnt get any. Can you please help me with that ?

İsim sorar mail sorar sonrasini translate ile halledersiniz hocam

hocam bende pre order olarak aldik otun kutuphanemde fakat bonuslarin gekip gelemdigini nasil anlarim oyunu actiktan sonra mi? geldiyse bonuslar livedan baglanmayayim. tesekkurler

• Kütüphanende 2 tane fifa 17 olarak görebilirsin. Oyuna girdiğinde gelmediyse eğer chate bağlanıp isteyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Kütüphanende 2 tane fifa 17 olarak görebilirsin. Oyuna girdiğinde gelmediyse eğer chate bağlanıp isteyebilirsin.

tesekkurler hocam chate baglanayim.

• tiCCky kullanıcısına yanıt
    playstore den alınca 1 ay sınırsız akk diye bir şey varmış ona bak istersen
  • ea chatte gizli sorunun cevabini soruyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.