Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    UT oynamiyorsaniz elzem olmaz tabiki ama oynayan icin cok onemli. UT oynayanlar onemser genellikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrOyun'dan siparişi geçtim.. key'i bekliyorum şimdi.. ama ön sipariş olayını kaçırdık haliyle.. ea ile iletişime geçsek verirlermiki acep ? :)

bu arada key geldiği zaman origin de nereye gireceğiz arkadaşlar? ilk defa origin oyunu aldım yanlış yapmayalım yardım ederseniz sevinirim..
  • Bu amd deki problem gecmicek gibi fifa 17 li origin hesabimi satisa cikarmis bulunuyorum icinde sadece fifa 17 var

• Logitech F310 kullanip sorunu olan var mi oyun icersinde? Yarin almayi düşünüyorum joystick bozuldu evdeki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle ben de DRoyundan aldım. Hemen ilettiler kodu. Çok teşekkür ederim kendilerine.

[sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]
  • Yeri burası değil ama sormamda sakınca yoktur umarım oyunu 5750 ekran kartı ile oynayabilen var mı ? Arkadaşın i3 8 gb ile kasıyormuş çizgiler falan oluyormuş. Driver falanda kurmuş ama biraz sıkıntı.
  • V.Vasquez V kullanıcısına yanıt
    Ben çin malı mila diye bi joystik kullanıyorum sorunsuz logitech'te de sorun olacağını sanmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi chate baglanabildim bakalim bonuslari alabilcek miyiz

• Ben bursagbden almistim arkadasa da droyundan aldik.Memnunuz

• Benimde kodum geldi.. download başladı.. Teşekkürler DrOyun..
  • Durma playde 2200 FIFA Points 50 TL beyler, patlattım bi tane, güzel indirim kaçırmayın derim. Keyifle paket açarak başlayalım oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Ea chatten alabilirsiniz hocam sansinizi deneyin

Biz yeni aldık oyunu bize verirlermi ki? 2 3 cümle yazabilirmsn bana mevzuyu nasıl açıcaz live chatteki elemana
  • Verirler mi bilmiyorum ama oradaki yardimci ile alakali. Vermezlerse 3 4 tsne farkli kisi ile görüşün.

Hi there,

i have bought fifa 17 as preorder so that i can get all the bonuses from a website in my country, but i couldnt get any. Can you please help me with that ?

İsim sorar mail sorar sonrasini translate ile halledersiniz hocam
  • hesabima keyi tanimladigini soyledi origin update bitince bakacagim lakin cok ilgilendi eger 24 saat icinde hesabina gelen giden olmazsa tekrardan benimle iletisim kurabilirsin dedi. EA advisorlar formunda galiba :)

• Yeri değil ama en aktif konu olduğu için buraya yazıyorum oyun içinde sıkıntı yok ama menüde sanki hafif takılmalar oluyor gibi 1 saniyelik takılma oluyo arada sonra normale dönüyo, aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

• Ya bu ttnet 'in turbo boost uber süper modu yok mu acaba actirsak? Yoksa 3 günde falan inecek bu hatta 4 günde bile inebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Voodoodream

Az önce dediğin hangi az önce? Meşhur 2 stoktan biri size mi denk geldi? Burada sipariş veren bir sürü insan bulunmakta?

1 saat önce demem gerekirdi.evet o meşhur 2 stoktan 2.sini aldım.ama ne yalan söyliyeyim en rkolay alışverişim oldu.droyun sitesine çok teşekkür ederim.tek sorun originin 4 saatte %5 indirmiş olması.steam altyapısını aratıyor.adam akıllı servera geçmedikten sonra bu zulüm sürer
  • Ekran kartının sürücüsünü güncellemeyi dene hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RunoLegend

Az önce dediğin hangi az önce? Meşhur 2 stoktan biri size mi denk geldi? Burada sipariş veren bir sürü insan bulunmakta?
    quote:

Orijinalden alynty: Voodoodream

Az önce dedi?in hangi az önce? Me?hur 2 stoktan biri size mi denk geldi? Burada sipari? veren bir sürü insan bulunmakta?

1 saat önce demem gerekirdi.evet o me?hur 2 stoktan 2.sini aldym.ama ne yalan söyliyeyim en rkolay aly?veri?im oldu.droyun sitesine çok te?ekkür ederim.tek sorun originin 4 saatte %5 indirmi? olmasy.steam altyapysyny aratyyor.adam akylly servera geçmedikten sonra bu zulüm sürer
  • O hep güncel zaten oyun içinde en ufak takılma yok ama menüde takılma olması saçma neden olduğunu anlamadım

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.