Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kopyala yapıstır yaparken eksık yapmıs olmayasın hocam..

tek tek bi kontrol et girerken.hala hata verirse sıkıntı var o zaman tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

300kb/s download keyfi

Ben downloada atıp ilçe dışına çıktım yarın akşam geçicem inmiş olur herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hile programları ve hileci veletler türemeden FUT'a abanın. Keyif aldınız aldınız...

• onlar hata yapmış, düzelttiler.
  • Bir geliyormuşsun pc alev almış aman allah korusun..
  • ÖNEMLİ DUYURU!!

Herkese tekrardan Merhabalar;
    Donanım Haber Üyeleri için gelen talepleri değerlendirdik ve bir süre daha çok-kazanmadan sizlere kod dağıtmaya devam edeceğiz.

Yoğun istek üzerine Fifa 17 Son 1 gün süreyle 99 TL kampanyası sizler için devam ediyor.

Keylerin ne kadar hızlı geldiği ya da güvenilirlik konusunda önceki sayfalara göz atabilirsiniz.

Sizin için yapabileceklerimiz sanırım bu kadar, Fifa 17'yi bu denli uygun alabilmek için son gününüz bize de 1 gün süreyle verilecek çünkü.

Böylesi ilginize teşekkür ederiz.

DrOyun canlı destek ekibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

Bir geliyormuşsun pc alev almış aman allah korusun..

Bir şey olmaz umarım

• kardeşlerim bari bir kaç taslak cümle yazında şu live chatle bizde iletişime geçince derdimizi anlatabilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: federalagentmulder

kardeşlerim bari bir kaç taslak cümle yazında şu live chatle bizde iletişime geçince derdimizi anlatabilelim

Hocam girişte "my english don't good, sorry" yazın gerisini translate den çevirip gönderin sıkıntı olmaz.

• Oyuna girdikten sonra araplarla ukraynalılara dikkat edin.
    Klavye veya gamepad'i duvara fırlatmak durumunda kalabilirsiniz.
  • ALLAH KAHRETSİN BU BURSAGB'DEN ALIŞVERİŞ YAPARSAM BİR DAHA.
    ORIGIN LIVE CHAT'E BAGLANDIM OYUNUN INMESINE 2 SAAT KALMIŞTI AKKDEYIM. GİTTİLER OYUNU SİLİP TEKRAR EKLEDİLER. DELİRİYORUM EVDE. İŞİN YOKSA BEKLE 24 SAAT ŞİMDİ.
  • V.Vasquez V kullanıcısına yanıt
    Bursagb ile ne alaka ?

• droyundan gpay ile alan oldu mu
  • Arkadaşlar bu bonuslar ne oluyor yani ne gelmesi lazım ona göre live chat e yazıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Bursagb ile ne alaka ?

Alakası şu. Sözlerinde durup oyunun keyiyle birlikte bonus keyi de verselerdi arkadaş ea chat ile muhatap olmayacaktı. Dolayısıyla dm si de reset almayacaktı. Toz kondurmama çabasından vazgeçin..

• Adam gibi is yapsalardi boyle olmazdi. Adanlar nerden bilsin 2016 yilinda 250kbps ile oyunu indirmeye calistigimizi. Droyun iyi gibi bundan sonra onlardan aliriz. 2 3 mac atacaktim yatmadan mactan sonra hevesimiz kursagimizda kaldi.

EDIT: OYUNU DOWNLOAD EDEN ARKADASLAR INMEDEN LIVE CHATE BAGLANMAYIN. ARKADASLAR OYUNU SIMIP YENIDEN EKLIYOR KUTUPHANENIZE DMNIZ SIFIRLANIYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 29 Eylül 2016; 22:08:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya o kadar denememe rağmen ea ya bağlanamadım.çözümü nedir bunun.bilenler...
  • Arkadaşlar live chat ile uzun bir muhabbete girdim, derdimizi anlattım, bonusları alamadığımızı pre-order yaptığımızı bazılarımızın live chat ile görüşerek sorunu çözebildiğinden filan bahsettim. Origin ve Amazon dışında ki alımlara yardım edemediklerini, burdan da bonusları alanların aslında almaması gerektiğini filan anlattılar. Bu konuyu da inceleyeceklerini söylediler. Hepimizin başını da yakmış olabilirim tabi bilmiyorum.
  • Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz, Fifa 16'da sorunsuz çalışan logitech f310 gamepad'im fifa 17'ide saçmalıyor nedense, yön tuşları kendi kendine oynuyor, menüde gezinemiyorum işkence gibi, analog'la oynamak zorunda kalıyorum ve oyun oynayamıyorum alışkın olmayınca, bi çözümü varsa bekliyorum cevaplarınızı...
  • Ea chatten bonuslari ilk alan benim benim downloadima neden birşey olmuyor ? Bütün amacım firmalari savunmak ya sorma hocam baska işim gücüm yok.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.