Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chat ile gene konuşayım dedim bu sefer adam yok heralde hiç basılmıyor Chat Now'a :)
  • geliyor

droyun sağolsun hızlı bir teslimat oldu.

[sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

• EA chatten rohit bana bonusları vermedi, bayağı detaylı sordu nereden aldın falan diye, takım liderime sorim dedi, o da aldığı yere sorsun demiş :)
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım koskoca forumda bu rezilliği yaşayan biziz.
  • Droyun dan 99tl aldım hemen teslim edildi. Gec aldığım için bonus alamadım. Cdkeys com danda 3.5 tl ye bonus kod aldım . Tşkler droyun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

Merhaba arkadaşlar;
    DrOyun sitesinden geliyorum canlı destekte konuştuğunuz samimi arkadaşınızda benim.
    Onca işimin arasında Bu Semantik41 isimli arkadaşımıza cevap verebilmek için donanımhaber'de üyelik açtım.

2 gün içerisinde 99 TL'den 200den daha fazla kod dağıttık.
    Bu dağıtılan kodların 50'sinden fazlası dlc' hediyeli kodlardı o arkadaşlar şuan oyunlarını yüklediler oynuyorlar.
    Semantik arkadaşım istersen paranı iade edebiliriz, bu şekilde bizi karalaman hiç hoş değil.
    99 TL yaptık fiyatlarımızı çünkü adımızı duyurmaya çalışıyoruz :)

Şuan da kod gönderimini bekleyen 50 adet arkadaşımız bekliyor, herkes gergin biliyorum fakat elimizden geleni yapıyoruz.
    Distribütörden kodlar belirli aralıklarla geliyor bize 21:00 dediler biz de sizin gibi bekliyoruz.

Fiyatı 120 TL yaptık çünkü artık biz de daha ucuz rakamlarla alamıyoruz ürünü, ve talepleri karşılayamıyoruz.
    O fiyat değişiminden zarar gören kişilerede 99 TL'den verdik ki kötü görünmeyelim. O amatörce olmasının sebebi bu :)

İnanın çok yoğun çalışıyoruz, burayı gelin görün isterim, bu akşam içerisinde herkesin kodunu dağıtmaya çalışacağız.
    Umarım kendimi bir nebze olsun anlatabilmişimdir.

Teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.

Herkese tekrardan selamlar kendi mesajımdan alıntı yapıyorum;

DrOyun olarak sözümüzü tuttuk, 21:00'dan önce 60 adet Fifa 17 kodlarını sahiplerine dağıttık.
    Sadece sistem hatasından kaynaklı olarak siparişler şimdiden-geçmişe sıralamayla verildi ve ilk sipariş veren 3 kişiye henüz kodları gitmedi.
    Onların kodlarını da en kısa sürede teslim edeceğiz.

2 Günde 99 TL'ye 250'den fazla kod dağıtıldı. Biz sizler için elimizden geleni yaptık.
    Fiyatları yakın süreçte düşürmeye çalışacağız bizi takipte kalın.
    Şimdilik kendinize iyi bakın, bizim içinde bol bol gol atın :)

DrOyun'dan sevgilerle.

DH üyeleri için tekrar 99 lira yaparsanız çok iyi olur

• Arkadaşlar konuşuyorum ea chat ile her hafta 1 tane token gelicek diyo fakat kiralık oyuncu ve formalarda yok diyorum onlarda haftaya gelecek diyor sizede böylemi söylendi yoksa bütün draft tokenları geldimi
  • Ea chate girdim yine bu kez Allahtan kız denk geldi catherine. Hemen bunu çözelim gerekirse standart editiondan üst versiyona gecirirz dedi sevindim =( bilgileri istedi.futa girmemissinki dedi.Dedim daha oyuna girmedi tek key geldi bonuslarin olmadigi belli oyun iniyor 2 güne anca iner burasi turkiye dedim. Önce oyuna gir yine gel olmazsa bonuslari alirsin bizden dedi. Catherine adı onunla konuşun deluxe editiona bile yükseltir o potansiyel var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn77 -- 29 Eylül 2016; 21:16:20 >
  • Aynen ne yaptıysam bağlanmadı pes ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn99

Ea chate girdim yine bu kez Allahtan kız denk geldi catherine. Hemen bunu çözelim gerekirse standart editiondan üst versiyona gecirirz dedi sevindim =( bilgileri istedi.futa girmemissinki dedi.Dedim daha oyuna girmedi tek key geldi bonuslarin olmadigi belli oyun iniyor 2 güne anca iner burasi turkiye dedim. Önce oyuna gir yine gel olmazsa bonuslari alirsin bizden dedi. Catherine adı onunla konuşun deluxe editiona bile yükseltir o potansiyel var

aynısını farklı bir temsilci de bana söyledi
    bu arada bursagb bonuslar için olan key hakkında sağlayıcıdan böyle birşey gelmediğini söyledi yan yatacaklar belliki kendileri kaybedecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsomnia -- 29 Eylül 2016; 21:20:17 >
  • BursaGB ile konuştum pre order bonuslarını ne yapacağız falan dedim. chatteki kişi ea chatla görüşün dedi.Eklenecektir dedi. Bir sorun yaşanmaz di mi dedim. hayır yaşanmaz dediler.
  • ilk live chat deneyimim süperdi hiç bişey anlamadım muhtemelen adam da anlamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federalagentmulder -- 30 Eylül 2016; 1:52:09 >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Sen resetlemişsin dm kaybolmuş order bonusunu aldıktan sonra yeniden yüklemek gerekmiyor. Yukarıda öyle yazmışsın ama alakası yok. Sen bonus geldiği için değil, dm yi iptal ettiğin için tekrar yüklüyorsun.

• Banada Kati abla denk geldi 4. de almıştım bende, yalnız işi tuhafı bende futa girmedim ama ekledi bonusları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crantola

Sen resetlemişsin dm kaybolmuş order bonusunu aldıktan sonra yeniden yüklemek gerekmiyor. Yukarıda öyle yazmışsın ama alakası yok. Sen bonus geldiği için değil, dm yi iptal ettiğin için tekrar yüklüyorsun.

resetlemeden önce zaten iptal olmuştu diyorumya live chatle konuşurken
  • Arkadaşlar droyun.com dan 99 tl ye Fifa 17 siparişi verdim,adamlar dedikleri gibi 21:00 da vericez dediler ve verdiler.Sadece olaya böyle değinmek istemiyorum müşteri ilişkileri,ilgi alaka ve en çok dikkat ettiğim samimiyeti fazlasıyla görmüş bulunmaktayım.Adamlar içimizden biri,hakkında kısmını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Böyle adamlar kazansın valla.Bundan sonra ki a+ plus oyunlarda droyuna bakıcam,şimdik biraz reklam gibi oldu ama ben kendi düşüncülerimi söyledim.
  • Yav bu origin hatasını çözsem satın alacam Da olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark_k

Arkadaşlar droyun.com dan 99 tl ye Fifa 17 siparişi verdim,adamlar dedikleri gibi 21:00 da vericez dediler ve verdiler.Sadece olaya böyle değinmek istemiyorum müşteri ilişkileri,ilgi alaka ve en çok dikkat ettiğim samimiyeti fazlasıyla görmüş bulunmaktayım.Adamlar içimizden biri,hakkında kısmını okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.Böyle adamlar kazansın valla.Bundan sonra ki a+ plus oyunlarda droyuna bakıcam,şimdik biraz reklam gibi oldu ama ben kendi düşüncülerimi söyledim.

Kesinlikle artık ilk dr oyuna bakarım helal olsun adamlara. 99 liraya fifa aldık. Bundan sonra ilk bakacağım site olur

• Arkadaşlar d.urmaplay'den aldım kod hatalı diyor. Ben mi hata yapıyorum? Origin'den girip kodu ''redeem product code'' bölümüne yazınca olması gerekmiyor mu?

edit: bir harfi yanlış göndermişler düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 29 Eylül 2016; 21:44:42 >
  • 300kb/s download keyfi

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.