Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca oyun bile inmeden bonus kovalamakta ayrı bir olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kene. kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten EA bununla uğraşmak zorunda değil tamamen insiyatif aldı adamlar.

• DrOyun'dan keyler geldi hem ucuz hem hızlı gönderdiler tavsiye ederim kendilerini.
  • Hakkımız olan istemek ne zamandan beri yanlış? Inmesine 2 saat kalmis 3 4 oyun atacam. Zamanim varken halletmek istedim. Bunun garip olan kismi nedir? Tesekkurunuzu ettik ugrastigin için, benim sözlerim BursaGb denen firmaya. Neden savunma ihtiyaci duyuyorsun anlamadim. Neyse ben uyarini yaptim bonuslar icin yazacak arkadaslar bir sayfa onceki postumu okusunlar. Beklediginiz sureye yazik olmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savunuyorsunuz demedim ama toz kondurmama çabanız çok rahat anlaşılıyor. Bende dm reset yemeden bonusu aldım. Ama ismail de aynı sorunu yaşamış advisorlerin çözüme ulaşmada ki yolları farklı belli ki. Netice de bursagb ilk önce keyleri bonuslu diye sattı mı? Sattı. Sonra kıvırarak tek kod oyuna girince gelecek dedi mi? Dedi. Geldi mi? Gelmedi. EA chat bonusu eklemediği sürece bir kişiye dahi pre-order bonusu gitmez şu anda. Şimdi bursagb ne diyor? EA chatten alın bonusu diyor. Bu kadar alengirli key alım işlemi başka ne zaman oldu acaba.. Bakın sizi suçlamıyorum bizden farkınız yok bu konuda yalnız bursagb nin suçu ne derseniz adama gülerler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Ayrıca oyun bile inmeden bonus kovalamakta ayrı bir olay.

bu durumu sadece ben 2 kere sordum soran bir kaç kişiyi daha gördüm kimse cevap vermeye tenezzül etmezse insanlarda bunun peşine düşer tabiki laf sokma yada mesaj silme ile uğraşmayıp keşke bu konuda sorulan sorulara cevap verilmeye gayret edilse ne güzel olurdu
  • quote:

Ayrıca oyun bile inmeden bonus kovalamakta ayrı bir olay.

Oyun inse de bonus yok piyasa da. İyice mantık dışı yorumlar yapmaya başladınız..

• Ben bursagb yi ayırmıyorum. Durmaplayden alan arkadaşıma da bonusu ben ea chatten ayarladim. Gamesmonde zaten ayni. Firmalarda degisen bir durum yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Yani bursagb problem de diğerleri sorunsuz değil.

• burasıda grupçu olmuş bir soruya bile adamına göre cevap verip vermiyorlar.cevabı bilselerde bilmeselerde.rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın kendi aranızda takılın...
  • Oyun inmeden tanimlanan bonusla ne gibi bir hayalin var ?

• canlı desteğe 3. bağlanışımda chatteki kişi hesabına gir eklendi dedi. girdiğimde formalar vardı ve draft fişi paketi vardı
  • imsomnia kullanıcısına yanıt
    7/24 konuda görev yapip tek tek mesajlara cevap vermemi mi istiyorsunuz anlamadim ?

Cidden verdiğim emeğe değmezmiş ve değmedi de. Su iş bitsin de hayırlısıyla

• quote:

Oyun inmeden tanimlanan bonusla ne gibi bir hayalin var ?

Ne alaka hocam Allah aşkına ya. Oyun inse de, inmese de kataloğa bonus eklenmediği sürece oyunda bahsi geçen bonuzlar olmaz OLMAZ. Oyun inmemiş ne yapacaksın bonusu diyorsun bana. Böyle saçma bi düşünce olur mu..

• droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    Sizi yeni öğrendik bilseydik sizden alırdık! Seneye yine aynı fiyat olsun FIFA 18'i sizden alalım DH özel bir kampanya yaparsınız artık
  • Ben olur mu dedim ? Ea chatteki çoğu yardımcı oyuna gir futa giriş yap gelmezse bağlan diyor bunu anlamak bu kadar mi zor ? Ama library kısmına bakip bonuslarım geldi diye izlemek istiyorsan saygi duyarim tabi.

İyi forumlar

• quote:

Ben olur mu dedim ? Ea chatteki çoğu yardımcı oyuna gir futa giriş yap gelmezse bağlan diyor bunu anlamak bu kadar mi zor ? Ama library kısmına bakip bonuslarım geldi diye izlemek istiyorsan saygi duyarim tabi.

İyi forumlar

Oyuna girince bonusların gelmediğini çok iyi biliyorsunuz. Burada ki arkadaşlar da o konuda feedback yaptı ama işte hala bi savunma çabası var sizde. Alınmayın bu benim görüşüm size de iyi forumlar..

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • droyundan aldıgım key sorunsuzca aktif oldu 60 . kişiydim , kendilerine teşekkür ediyorum uygun fiyattan oyunu sahiplenmiş olduk , bonus olmasada olur cok da elzem bir olay degil
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Ea chatten alabilirsiniz hocam sansinizi deneyin

• Oyun gittigidiyor bursagb üzerinden dün 21:35'de geldi. Bugün akk'li 3 mbit internet ile 22:01'de indi. Oyuna girdim, baktım bonuslar yok. Google'a ea support live chat yazdım. Chat'i başlata bastım, 20 saniye bekledim beklemedim. Çok ilgili bi eleman geldi. Mail adresimi ve origin id'mi sordu. Bekler misiniz dedi. O sırada origin önümde açık. Kütüphane'ye bi baktım oyun kayboldu. 2 dk sonra eleman geldi tekrar deneyebilir misiniz dedi. Origin'e girdiğimde oyun önümde duruyordu. Play'e bastım. Upgrade etmeniz gereken değişiklikler var dedi. Ufak bi upgrade yaptı. Oyuna girdim ve 5 fut forması, 5 hafta boyunca gelecek fut draft hakkı ve 8 maç boyunca kiralık olacak olan Hazard karşımdaydı. Windows'a geri döndüm. Elemana teşekkür ettim ve chat'i kapattım. Daha sonra puanlama sistemiyle de tüm özelliklerine 5 yıldızı dayadım. Sağolsun baya yardımcı oldu.

Tekrardan öğrenir'e de teşekkür ederim kendi adıma. Konuyu açtı, takip etti, yardımcı oldu. Oldukça uygun fiyatlara oyunun sahibi olduk. Bakalım seneye kim öle kim kala ancak Fifa 18 pre-order için de görüşmek dileğiyle.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.