Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech F710 kullanıyorum ve yönlendirme olayında sıkıntı var. Analog kullanırken soldaki yön tuşlarında, mode düğmesine bastıktan sonra analog ile yönlendirmede problem var. Gerek menüde gerek maç esnasında çok sinir bozucu bir olay. Fifa 16 da hiçbir problem yokken sadece 17'de sorun var. Gerçekten ilginç. Güncelleme ile çabuk gelir umarım çözümü.
  • federalagentmulder kullanıcısına yanıt
    Bence adam ingilizce bilmediğini anlamış çok farklı şeylerden bahsetmiş. İndirim kodlarının geçerlik olduğu durumları sıralamış :)
  • fairfight94 kullanıcısına yanıt
    Sırf fifa 17 oynamak için f710 aldım bendeki şansa bak ya. Umarım dediğiniz olay bende olmaz. Şuan oyun iniyor bakamıyorum.
  • federalagentmulder kullanıcısına yanıt
    Hocam sen bi google translate aç sonra bi daha derdini dile getir.adam yapıştırmıs sana hatırlatması gerekenlerı vs.

elbet insaflı birine denk gelirsin yine bağlan dene sansını
  • oyunu torrentten indirip sorun yaşayan oldu mu origin games a atınca çaılıştı mı oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn99

Ya bu ttnet 'in turbo boost uber süper modu yok mu acaba actirsak? Yoksa 3 günde falan inecek bu hatta 4 günde bile inebilir

malesef. aradım sadece paket değişikliği yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FBI-007 kullanıcısına yanıt
    oyunu rld games ten indirdim 39 gb lık sürüm evde 2 saate yakın oynadım bir sorun olmadı.

Ayrıca Playstore dan alanlar ea chat e bağlanın ben pre order bonusları aldım...
  • Şuan en uygun droyun'da mı satılmakta arkadaşlar? Birde alırsak hala hediyeleri alabilme şansımız var mı?
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    Şuan için en uygun droyun(99 tl). Hediyeler yokmuş şuan alanlarda.
  • Oyunun demosuyla alakası yok sanki epey grafikleri kısmışlar gibime geldi.
  • bende playstoreden aldım şu an indiriyorum AKKotası dahilinde 389 kbps gibi bişey 15 saat falan var malesef. Neyse aldığım oyunda sadece key verildi herhangi bi bonus yok bende mi ea chatten almak zorundayım..?
  • droyundan aldım 5 dakikada keyi verdiler :D 99 tl suan
  • Gözünüz kapalı droyun dan alabilirsiniz arkadaşlar kısa sürede keyi de yolluyor hediye olsada olmasa da umrumda değil 50 lira 50 liradır

edit: canlı sohbetteki arkadaş on numara kralsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan1477 -- 30 Eylül 2016; 2:07:50 >
  • Mr.ED kullanıcısına yanıt
    cdkeys de pre order hediyesi 1 dolara satılıyor.
  • droyunda gpay ile ödeme yapamıyorum ya. En son onay sms gelmiyor.
    Düzenleme: Yandex ile deneyince düzeldi. Key bekliyorum şuan. Almadan 1 dk önce chat çevrim dışı oldu. Hayallerim vardı gece indirecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.ED -- 30 Eylül 2016; 3:10:01 >
  • Hocam ben hallettim bi program vasıtasıyla. Eğer sizde de aynı sorun olursa pm atarsanız size link yollarım anlatımına dair.
  • arkadaşlar oyunu indirdim açtım fakat ses kesik kesik yada hiç gelmiyor problem ne olabilir? Yardımcı olabilecek kimse var mı?
  • Bende durma play dan 129tl ye aldım. Oyun iniyor akk yüzünden 23 saatte anca inecek ilk defa fifa alıyorum. Önereceğiniz birşey var mı :) Birde ödemeyi yapar yapmaz 3 saniyede key geldi bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.e.a.r -- 30 Eylül 2016; 7:03:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Bende durma play dan 129tl ye aldım. Oyun iniyor akk yüzünden 23 saatte anca inecek ilk defa fifa alıyorum. Önereceğiniz birşey var mı :) Birde ödemeyi yapar yapmaz 3 saniyede key geldi bilginiz olsun.

Ben de oradan havale eft ile aldım hemen ulaştırdilar keyi. Bu arada ilk defa orjinal oyun satın aldim çekincelerim vardı ama canli destek hemen cevap filan yazinca sonrasında key de elime geçince biraz rahatladim açıkçası. Akk mereti yüzünden yüzde 26da su an dun aksamdan beri Dayanamiyorum gidip üniversitenin internetinden baglanicam sirf bunun için en sonunda eduroam hizli oluyor downloadi daha cabuk biter

• Arkadaşlar dil seçeneği ingilizce mi ? Oluyor bu şekilde alınca. Tskler

• 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.