Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • drplay sitesinle konuştum.. eski fiyatta almayı talep ettim ama olumsuz karşıladılar beni :(

Uygun fiyatlı bir yere denk gelen olursa beni de haberdar etsin arkadaşlar.. Şimdilik beklemedeyim
  • EA Chatle konuşup ben de aldım bonusları
  • bursagb mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeerzan

quote:

Orijinalden alıntı: equando

Ea Chat benim bonusların sırada olduğunu ve otomatik ekleneceğini söyledi. Bakalım bekliyorum artık.

%15'te discount verdiler, onu da alayım bari.İleride kullanırız.

Yalan hocam sıra falan tekrar bağlanın veren bi kişi çıkar deneyin tekrar

Tamam hocam deneyeyim, eyvallah.
  • Ne oyunmuş arkadaş. Sizi bu hale düşüren firmalar utansın. Mağazada doğal olarak 250 TL vermemek için saçma sapan sitelerden bekle babam bekle. Sonra indirmek için bekle

Oyun değil çile vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ses getirdik

• bazı yorumları okuyunca kafam karıştı

şimdi bu resimdeki yanda beliren EA chat eklediği fifa 17 mi indiricez baştan. yoksa şu an inmekte olan fifa 17 yi indirdikten sonra yandakinimi indiricez..

haydi buyrun soruya

[simage]
     [sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]
    [/simage]

• Fenerli84 F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, cok bekledik ama sonunda geldi,inşallah sizin keyler de en kisa zamanda gelir

• asıl oyun yüklenince ikincisi kaybolacakmış bende % 47 de aynı durumdayım
  • resattavasoglu R kullanıcısına yanıt
    tamam hocam sağolasın cevap için
  • Beyler ne olacak şimdi ea ile iletişime geç dedi keyi aldığım site , ingilizcem kötü olduğu için anlaşamıyoruz pek? Yarıdm edin lütfen bonusları alamıyorum gelmedii.

Bana bi kod yolladılar bunu nereye giricem dostlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenkuloglu -- 29 Eylül 2016; 20:00:06 >
  • şuanda en uygun alıcağımız yer neresidir
  • şuan downloadım %25 te ama play butonu aktif degil %25 te oynayabilirsiniz diyor oyun :S garip

edit: şimdi aktif oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightawolf7 -- 29 Eylül 2016; 19:50:47 >
  • Beyler ekran karti surucum 15.xxx falan oyun acilmiyor 200tl cope gitmesin varmi cozumu

• Hocam nasıl ekliyor ya bir sırrı var mı ben niye huysuzlara denk geliyorum 2 kere denedim 30 dk sürdü ikisi de olmaz dedi. Sizinkiler ea meleği benimkiler zebani =D

• şansıma ilk bağlanışımda oldu benim. önce merhabayla başladım tabiki sonra normal basit ingilizce.. hiç olmadı google translate iş görür.

hangi siteden aldığımı yazdım ve Türkiye'den alışverişi yaptığımı söyledim.

sonra hangi fifa 17 sürümünü aldınız diye sordu.

fifa 17 standart sürümü dedim.

sonra hesapla ilgili gizli soruyu sordu.

hemen ardından eklemiş hesabıma.

yardımcı olduğu için teşekkür ettim iyi günler diledim.

oda bana yardımcı olduğu için sevindiğini söyledi böyle bitti konuşma

(Hintli bi adam denk geldi bana Kishlay di ismi. googledan baktım genelde erkek ismi gibi duruyor ama bayanlardada var.. erkekti sanırım.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PEGASUSS...

bazı yorumları okuyunca kafam karıştı

şimdi bu resimdeki yanda beliren EA chat eklediği fifa 17 mi indiricez baştan. yoksa şu an inmekte olan fifa 17 yi indirdikten sonra yandakinimi indiricez..

haydi buyrun soruya

[simage]
     [sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]
    [/simage]

bu ea varya bu ea, benim indirme yüzde 60a geldi iptal etti yeni fifa 17 ekledi bunu indir diyor bana bonusları içeriyor diyor, ayın 1ine anca girerim ben fifaya

• Evet hala key beklemekteyim 😬 Ah bursagb yalan ettin bizi

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Nasıl hocam ya yukarda arkadaş sormuş ea da yükleme tamamlanınca oyuna girince yeni eklenen kaybolucak demiş.. içime öküzü oturtma şimdi
  • Yeni eklediğini neden tekrar indiriyorsunuz yahu aynı dosya değil mi yedeğini alın kullanın sıcağı sıcağına bügün halledemedik yarın akşama bağlanabileceğiz mi bakalım chate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 29 Eylül 2016; 20:05:40 >
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.