Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60 numarada benimki insallah sıkıntı cıkmaz
  • berkannnp B kullanıcısına yanıt
    Kardeş eğer gittigidiyordan aldıysan biz de bekliyoruz hala. En son görüşen bir arkadaş 2 saat içinde mutlaka dağıtılacak demiş. Yani saat 8 gibi oluyo o da. İnşallah gelir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkinpark_k

Provezza.

Droyunda canlı sohbet de adamlar çok samimi,yukarıda ki dediklerini ayınısını bende yaşadım,ben iletişim konusunda memnunum valla,fazla yüklenmeyin adamlara biraz bekleyin sabırlı olun,zaten piyasanın altında alıyorsunuz biraz gecikme olması felan normal yani.

sanırım hepinizden önceyim ben 54 sipariş no :) benim içim mühim değil yarın gelsede olur . zaten akn ye takıldım 2 güne anca iner heralde oyun :)

bu arada bana 2 adet key var dediler,sipariş verdim bitti dediler. 10 kişinin sırada olduğuna falan ben pek inanmıyorum o yüzden keyleri bence bu akşam beklemeyin. Sırada 10 kişi var size sıra gelmedi falan diyecekler büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder -- 29 Eylül 2016; 18:48:26 >
  • linkinpark_k kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsin bende anlayışla karşılamaya çalıştım herhangi olumsuz birşey söylemedim sadece bu tarz bir alışveriş deneyimim olmadığı ve alışveriş sistemleri biraz tuhaf olduğu için kıllandım bakalım bekliyoruz.
  • @ Önder

Aynen bro bende akn ye takıldım,ayın 1 ini beklicem mecburen,acelem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkannnp

Allah rızası için birisi benim için şu pre order keyini alabilir mi veya almama yardım edebilir mi? Sinirim bozuldu ya hani kimse almasa neyse der geçerim de herkes alınca almamam moralimi bozdu. Burada herkes keyini aldı bir ben bir de başka bir arkadaş alamadı. Bir yardım lütfen. Kaç saattir deniyorum olmuyor.

ea live chat'e gir. googledan bulursun.

Bunu kopyala yapıştır:

Hello. I bought FIFA 17 standart edition with pre-order bonus but it didn't appear on my account. Could you add pre-order bonus to my account, please?

My origin id: origin id'ni yaz.
    My game code: oyun kodunu yaz.
    i have not bonus code. only game code yaz. o anlıyor zaten. Sonra korkma halledicem diyor. Hallediyor.
  • Merhaba arkadaşlar;
    DrOyun sitesinden geliyorum canlı destekte konuştuğunuz samimi arkadaşınızda benim.
    Onca işimin arasında Bu Semantik41 isimli arkadaşımıza cevap verebilmek için donanımhaber'de üyelik açtım.

2 gün içerisinde 99 TL'den 200den daha fazla kod dağıttık.
    Bu dağıtılan kodların 50'sinden fazlası dlc' hediyeli kodlardı o arkadaşlar şuan oyunlarını yüklediler oynuyorlar.
    Semantik arkadaşım istersen paranı iade edebiliriz, bu şekilde bizi karalaman hiç hoş değil.
    99 TL yaptık fiyatlarımızı çünkü adımızı duyurmaya çalışıyoruz :)

Şuan da kod gönderimini bekleyen 50 adet arkadaşımız bekliyor, herkes gergin biliyorum fakat elimizden geleni yapıyoruz.
    Distribütörden kodlar belirli aralıklarla geliyor bize 21:00 dediler biz de sizin gibi bekliyoruz.

Fiyatı 120 TL yaptık çünkü artık biz de daha ucuz rakamlarla alamıyoruz ürünü, ve talepleri karşılayamıyoruz.
    O fiyat değişiminden zarar gören kişilerede 99 TL'den verdik ki kötü görünmeyelim. O amatörce olmasının sebebi bu :)

İnanın çok yoğun çalışıyoruz, burayı gelin görün isterim, bu akşam içerisinde herkesin kodunu dağıtmaya çalışacağız.
    Umarım kendimi bir nebze olsun anlatabilmişimdir.

Teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.

• Arkadaşlar chatten bonusunu alamayanlar varsa bana özel mesaj atsın teamwiever ile yardımcı olabilirim
  • droyun'dan gelmiş benim kod

bakalım :)
  • @droyun-yetkili

Vay vay büyük başgan buraya gelmiş
  • Drmaplay den havale eftyle aldım 17 30 da parayi yatırdım 18 00 gibi key elime ulaştı cok kisa bir zaman diliminde hemen isteyenlere tavsiye ederim fiyati da uygun 130 tl..akk dolmustu en son 30 gb kac gunde iner artik bilmiyorum :) bir de bu ttnet icin belli bir fiyat verip 100mbit yapılıyormuş 24 saatliğine bilen varsa cevap yazabilir mi nasil yapilacagiyla ilgili ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ea chat live a hello my friends die girin dün de öyle girdim kırmadılar bugünde öyle aldım bonusu
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Benden sonra sen almışsın x)
  • freqX kullanıcısına yanıt
    Yardım için teşekkürler de benim dert o değil. Bağlanamıyorum ben. Bağlansam bir şeyler yazar alırım büyük ihtimalle. Şu ekranda mal gibi bekliyorum kaç saattir.

[sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]
  • droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
  • Kim bu distributor ya.Sitelerimizi ne hale soktu

• Şuan alımlar devam ediyor mu? Belirttiğiniz Nasıl alabilirim FIFA 17'yi?

• berkannnp B kullanıcısına yanıt
    buraya girdikten 2 saniye sonra yönlendirme yapıyor 5-10 dakikaya kadar bağlanacaksınız diyor ama sende olmuyor göründüğü kadarıyla.
  • ea chatte nobendu diye bir insanla tam 20 dakika konuştum. bana bonusların eklenemeyeceğini söyledi. baya bir tartıştım. anlattım güzel güzel, başka bir sorun var mı dedi bastım küfrü çıktım . başlarım bonusuna arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

Merhaba arkadaşlar;
    DrOyun sitesinden geliyorum canlı destekte konuştuğunuz samimi arkadaşınızda benim.
    Onca işimin arasında Bu Semantik41 isimli arkadaşımıza cevap verebilmek için donanımhaber'de üyelik açtım.

2 gün içerisinde 99 TL'den 200den daha fazla kod dağıttık.
    Bu dağıtılan kodların 50'sinden fazlası dlc' hediyeli kodlardı o arkadaşlar şuan oyunlarını yüklediler oynuyorlar.
    Semantik arkadaşım istersen paranı iade edebiliriz, bu şekilde bizi karalaman hiç hoş değil.
    99 TL yaptık fiyatlarımızı çünkü adımızı duyurmaya çalışıyoruz :)

Şuan da kod gönderimini bekleyen 50 adet arkadaşımız bekliyor, herkes gergin biliyorum fakat elimizden geleni yapıyoruz.
    Distribütörden kodlar belirli aralıklarla geliyor bize 21:00 dediler biz de sizin gibi bekliyoruz.

Fiyatı 120 TL yaptık çünkü artık biz de daha ucuz rakamlarla alamıyoruz ürünü, ve talepleri karşılayamıyoruz.
    O fiyat değişiminden zarar gören kişilerede 99 TL'den verdik ki kötü görünmeyelim. O amatörce olmasının sebebi bu :)

İnanın çok yoğun çalışıyoruz, burayı gelin görün isterim, bu akşam içerisinde herkesin kodunu dağıtmaya çalışacağız.
    Umarım kendimi bir nebze olsun anlatabilmişimdir.

Teşekkür eder, iyi oyunlar dilerim.

Merhaba üstad ben arkadaşa dedim zaten bu kadar kolay karalamak yanlış diye ama merak ettim bu arkadaş siparişini ne zaman verdi?
    Yani bugün verdiyse yaptığı hiç doğru değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.