Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konuya açıklık getirmeniz güzel olmuş
  • captanico kullanıcısına yanıt
    ödemeyi gpay ile yapın
  • droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    Buraya gelip bu açıklamayı yaptığınız için teşekkürler ancak kod gönderimini bekleyen 50 arkadaş değil ben 59'um benden sonrada 60 var

İyi çalışmalar dilerim.
  • gitti gidiyor aracılığı ile bursagb den aldım oyunu dün 8 ile 12 arası dediler bugünde 3 ile 6 dediler yollamadılar şimdi konuştum 20 dakikaya yolluyoruz dediler ben gg den ürünü onaylamadım napıyım sizce ?
  • droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    Sayın droyun yetkilisi, acaba bu keyler ile konuda bahsi geçen bonusları alabilirmiyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • freqX kullanıcısına yanıt
    bendede aynı ben daha oyun yüklenirken ea chat ile hallettim bakalım 3 saat sonra ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

arkadaşlar bu droyun hakkında bilgisi olan var mı ? güvenebilir miyiz ?

az önce aldım 99 tl ye 10 dakikada key geldi.bende ucuz diye temkinli yaklaşmıştım ama canlı destek ekibi gayet ilgili ve güvenilir. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.ucuz diye korkmayın piyasada yeni oldukları için karsız satış yapıyorlar.
  • Az önce dediğin hangi az önce? Meşhur 2 stoktan biri size mi denk geldi? Burada sipariş veren bir sürü insan bulunmakta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RunoLegend -- 29 Eylül 2016; 19:13:23 >
  • arkadaslar bende GamesMonde den key almistim. Bonuslari alamayacak miyiz ya? konuyu okudumda anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogan_1977 D kullanıcısına yanıt
    az önce mi ?
  • waLkE kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende bu cevabı tahmin etmiştim
  • pasaligenclix kullanıcısına yanıt
    Eğer onaylamadayısanız 12 lira daha fazla verin ve durma playden veya aynı fiyata droyun dan alın derim ben. Kaç kez oyaladılar bizi böyle diyerek. 20 dk diyolarmış, demekki 19:30 dana sonra başlıcaklar heralde ama yine de çok inanmak istemiyorum. Ben onayladığım için maalesef iade edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasaligenclix

gitti gidiyor aracılığı ile bursagb den aldım oyunu dün 8 ile 12 arası dediler bugünde 3 ile 6 dediler yollamadılar şimdi konuştum 20 dakikaya yolluyoruz dediler ben gg den ürünü onaylamadım napıyım sizce ?

Aynı durumdayız hocam ben de onaylamadim ve bekliyorum 8 dediler en son bana

• onlineda hile sorunu çözülmüş mü ona göre alıcam
  • Fenerli84 F kullanıcısına yanıt
    Çok şükür şimdi geldi gg'den kod. Sonunda yahu :D
  • mehmet özcevikk M kullanıcısına yanıt
    Bu ne şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Oo iyi hocam demekki sıra bizede gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

Hayırlı olsun hocam bana gelmedi henüz beklemeye devam

• 26 sında BursaGb den sipariş verdim hala gelecek Key bekliyorum. Fifa 12 den beri online olarak key alıyorum, bu kadar ciddiyetsiz, müşetrisine saygısı olmayan bir firma görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barscetn

onlineda hile sorunu çözülmüş mü ona göre alıcam

Boşuna beklemeyin PC de hile sorunu çözülmez ben hile olacağını bilerek aldım UT'yi 1. lige yükselene kadar oynarım 1. lig zaten full hileci olur daha sonra online sezon takılırım birde şu yeni çıkan kariyer modunu denemeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.