Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akif2780

quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Arkadaşlar ben yurtdışında olduğum için Droyundan alım yapamıyorum. Benim için alabilecek var mı? Oyun ücretini havale ile gönderirim.

İsterseniz yardımcı olabilirim.

Merhaba arkadaşlar ben de droyundan aldım. 99 Tl. Satın alınca key otomatik geliyor zaten. Oldukça ucuz ve ilginç oldu. Ancak maalesef promocode veremediler. Şimdi chatten almaya çalışıyorum sanırım onu da hallettim. İçeriği ekledik birkaç saat içerisinde kontrol edin gibi birşeyler söylediler.

Yalnız son stoğu benim aldığımı söyledi droyun. Yeni keyler 2 saat içerisinde gelecekmiş.

Edit: 5dk bile sürmedi. Chatten bonusu aldım. 1 draft token bi de kiralık hazard geldi. Bonuslar tam olarak nedir? Her hafta bir token mi tam olarak?

enpara dan odeme yapmak istiyorum ama bir türlü olmadı.bana verdikleri alcı adını eft yada havale icin yazdıgımda hesap ismi ile yazdıgınız isim birbiryle uyuşmuyor uyarsı alıyorum.alıcı adına ne yazdınız pm atarmısınız ?

• Durmaply söz verdiği gibi gönderdi keyi. Şu şekilde tek kod geldi. Oyunun inmesini beklemem mi gerek yoksa direk Ea Live chat e dalayim mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne key var ne bir şey ayıp beee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

quote:

Orijinalden alıntı: ibob

quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

droyun'dan almayın arkadaşlar, dolandırıldık sanırım.

Hocam ne oldu tam olarak yazabilir misiniz? Akşam almayı düşünüyorum içime kurt düştü şimdi

herkese 2. sıradasınız yollayacağız dediler, aldık yollamadılar. oyalıyorlar, biz yandık siz yanmayın. 3 arkadaş aldık 300tl gitti bizim :/ droyun'dan almamanızı tavsiye edebilirim.

burda keyigelen arkadaşlar var dr. oyunda eminmisiniz bu kadar kesin konuşmayın bence. Dolandırmak öyle kolay değil mahkemeye versen nitelikli dolandırıcılıktan alırlar içeri.

• quote:

Orijinalden alıntı: abivos

Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum yardımcı olurmusnuz ? Bu canlı destekden bağlanıp eklettim bonusları.

Böyle bir şey geldi işte eski indirdiğim fifa17 yi durdurmam mı gerek ne yapcam bu aşamadan sonra 0 dan indirmek istemiyorum ?

Bende de böyle oldu. Ben de aynı sorunun cevabını merak ettim.

• Bursagb canlı sohbetten şimdide 2 saat içerisinde mutlaka keyler dağıtılacak dedi.
  • Droyun dan bende aldım,akşam detayları yazarım,adamlar 99 tl den veriyor ..
  • droyundan bende aldım akşam 21 de göndereceklerini söylüyorlar bakalım ne olacak
  • linkinpark_k kullanıcısına yanıt
    hani nerede? verdiler mi? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzÖzkn

Bursagb canlı sohbetten şimdide 2 saat içerisinde mutlaka keyler dağıtılacak dedi.

İnanmak istiyorum, inşallah diyorum ama bu verdikleri kaçıncı saat ?? yeter artık inancım kalmadı ya Eğer gerçekten 2 saat içinde gelirse çok sürpriz olacak benim için(!)
  • Playstation için standart edition şeyini aldım kodu girdim ama aktif olmadı galiba.Nasıl aktif edebilirim
  • Me[S]uT kullanıcısına yanıt
    linkinpark_k kullanıcısına yanıt
    semantik41 kullanıcısına yanıt
    sipariş numaralarınız ve verdiğiniz saat kaç.
  • Önder kullanıcısına yanıt
    17:24:24
    Sipariş No : 55
  • freqX kullanıcısına yanıt
    ea chat yeniden indirmeyin oyunu açınca diğeri kaybolacak dedi.
  • Droyunda fiyat 99'dan 120'ye çıkmış durumda an itibariyle.
  • Allah rızası için birisi benim için şu pre order keyini alabilir mi veya almama yardım edebilir mi? Sinirim bozuldu ya hani kimse almasa neyse der geçerim de herkes alınca almamam moralimi bozdu. Burada herkes keyini aldı bir ben bir de başka bir arkadaş alamadı. Bir yardım lütfen. Kaç saattir deniyorum olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkannnp -- 29 Eylül 2016; 18:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waLkE

ea chat yeniden indirmeyin oyunu açınca diğeri kaybolacak dedi.

Hadi inşallah. Şu an %95'teyim. İngilizcem berbat. Resmen ecel terleri döktüm. Adam hiç uğraştırmadı sağolsun.
    Bazı yerleri translate ile anlayabildim ama onlar alışık sanki bu duruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

sipariş numaralarınız ve verdiğiniz saat kaç.

Sipariş Tarihi
    29 Eylül 2016 Perşembe 18:06:26

Sipariş No : 58

@semantik41

Hacı abi bekle hemen vermiyorlar 2-3 saat dediler,sıkıntı olacağını sanmam,olsa bile kızkardeşim avukat sıkıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkinpark_k -- 29 Eylül 2016; 18:40:43 >
  • DrOyun.com'dan Fifa17 oyununu sepete ekledim kredi kartı ile ödemeyi seçtim GPay diye bir sisteme yönlendirdi kredi kartı bilgilerini girdim ardından sisteme girdiğim cep telefonundan sesi derinlerden gelen bir bayan aradı bu ödemeyi sizmi yaptınız, hangi siteden yaptınız, oyun aldığınızın farkındamısınız, onaylıyormusunuz gibi sorular sordu neyse sitede açtığım hesaba 99TL yüklediler para yüklendikten sonra bir baktım oyun 120TL olmuş alttaki canlı destek kısmından durumu yazdım bir kaç saniyeliğine tekrar 99TL yaptılar bu sırada çabuk olun, hızlı olun, hemen alın gibisinden diyaloglar yaşandı ve sonunda oyunu alabildim amatörce bir alışveriş oldu bu yüzden biraz kıllandım. Şifreleri akşama göndereceklerini söylediler bakalım ne olacak durum.
  • Provezza.

Droyunda canlı sohbet de adamlar çok samimi,yukarıda ki dediklerini ayınısını bende yaşadım,ben iletişim konusunda memnunum valla,fazla yüklenmeyin adamlara biraz bekleyin sabırlı olun,zaten piyasanın altında alıyorsunuz biraz gecikme olması felan normal yani.
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.