Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmis olsun hocam.Umarim gelir keyler bugun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

arkadaş adamlara yazıyorum cevap vermiyolar bu nedir ya sakın başta ı am from turkey yazmayın

:) güldürdün beni. haklısın Türk olduğunu belli etmeyeceksin.
  • şuan en uygun fifa 17yi nerden temin edebilirim
  • Tayfun bey'e ulaşabilen varsa gg üzerinden alanların durumunu sorabilir mi acaba ?
  • Bana da gelen-giden yok. Bu bize kotu bir tecrübe oldu maalesef ama nerden bilebilirdik ki yani Artik bugun bitmeden gelirse sukredecem valla Ogrenir hocam bize son bi guzellik yapsan da ilgilenden biraz da şu işle. Tayfun bey den ses yok mu gg den alanlar konusunda. Fakat öte yandan suan genel manada bi stok sıkıntısi var sitelerde ama saat vermesinler yani o zaman degil mi? Bana en son 18.00 dediler. Simdi de gece 12'ye kadar demisler heralde. Bu kadar da olmaz arkadas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • droyun'dan almayın arkadaşlar, dolandırıldık sanırım.
  • DRoyundan akşam alacağım bakalım. Canlı destekten sordum 2 stok varmış ellerinde. Sürekli güncelleniyor dedi. Almadan önce mutlaka canlı destekten sorun.
  • ea : "satıcılar suçlu ama iyi bir oyuncu olduğunuz için size bu bonus kodu biz sağlayacağız" dedi :) hesabınıza eklendi dedi. bakalım download bitince belli eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibob

DRoyundan akşam alacağım bakalım. Canlı destekten sordum 2 stok varmış ellerinde. Sürekli güncelleniyor dedi. Almadan önce mutlaka canlı destekten sorun.

bana da aynısını dediler 1 saat önce aldım, yollamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Ea Chat benim bonusların sırada olduğunu ve otomatik ekleneceğini söyledi. Bakalım bekliyorum artık.

%15'te discount verdiler, onu da alayım bari.İleride kullanırız.

Yalan hocam sıra falan tekrar bağlanın veren bi kişi çıkar deneyin tekrar

• Arkadaşlar oyun şuanda %55 indi ben oyuna girebiliyorum Alex Hunter'in hikayesini tamamen oynayabiliyor muyum bu şekilde bilen var mı?
  • iptal et kardeşim bende kavga ettim chatte adamla böyle sorumsuz saçma bir firma olamaz d.urmaplayden aldım 1 saatte indirdim aksam gidince oynayacagım inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

droyun'dan almayın arkadaşlar, dolandırıldık sanırım.

Hocam ne oldu tam olarak yazabilir misiniz? Akşam almayı düşünüyorum içime kurt düştü şimdi
  • Bu özel formalar nasıl bilen varmı bonustaki adam bana yolladı ama formalar yoktu maç kazandıkça geliyor dedi dogrumudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Arkadaşlar oyun şuanda %55 indi ben oyuna girebiliyorum Alex Hunter'in hikayesini tamamen oynayabiliyor muyum bu şekilde bilen var mı?

Sadece kick off hocam tamamı inmediyse

• sonunda oldu yahu. Yapılana kadar başka başka kişilere bağlanmak lazım. Bide başlarken hi hello gibi şeyler yazın..

Bu arada draft tokende single player içinmiş galiba? online diye biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Arkadaşlar oyun şuanda %55 indi ben oyuna girebiliyorum Alex Hunter'in hikayesini tamamen oynayabiliyor muyum bu şekilde bilen var mı?

hayır sadece demodaki gibi offline maç yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

sonunda oldu yahu. Yapılana kadar başka başka kişilere bağlanmak lazım. Bide başlarken hi hello gibi şeyler yazın..

Bu arada draft tokende single player içinmiş galiba? online diye biliyordum.

Benim ikisindede vardı hocam token sonuçta? Online offline ayırmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ibob

quote:

Orijinalden alıntı: semantik41

droyun'dan almayın arkadaşlar, dolandırıldık sanırım.

Hocam ne oldu tam olarak yazabilir misiniz? Akşam almayı düşünüyorum içime kurt düştü şimdi

herkese 2. sıradasınız yollayacağız dediler, aldık yollamadılar. oyalıyorlar, biz yandık siz yanmayın. 3 arkadaş aldık 300tl gitti bizim :/ droyun'dan almamanızı tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semantik41 -- 29 Eylül 2016; 17:52:44 >
  • Arkadaşlar chatteki kişi bnaa Christopher

Checked those transactions and I don't see where you pre ordered FIFA 17 on here

Christopher

Since the game has fully released I believe you may have missed the pre order sale.

ve bana son olarak

No I don't see a game for pre order on your account

şeklinde bir yazı yazdı oyununuzu ön sipariş olarak görmüyorum dedi ne diyorsunuz bu duruma? bursagb üzerinden aldım
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.