Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buraqka

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

kafayı yicem ya kadın bana ön sipariş bonusu için parakendecinize ulaşın diyor. Sizde de böyle oldu mu?

evet oldu, hatta siz başka birine bağlan dediniz bana :))

aynen dostum başka birine bağlanmak lazım. Zamanım yok diye uğraşmadım. Kadın tam yarım saat oyaladı beni böyle bir şey yok cidden deli etti ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordwalmax

arkadaş adamlara yazıyorum cevap vermiyolar bu nedir ya sakın başta ı am from turkey yazmayın

ulan güldüm sinirden
  • keyinizi aldığınız ekranın görüntüsünü bu linke:https://help.ea.com/en-us/help/faq/how-to-attach-a-file-to-your-ea-help-ticket/ ekleyin.
    bazı advisorlar doğru yönlendiremiyor. alan arkadaşlarım var bu şekilde diye de referans vermeniz faydalı olacaktır.
  • beyler eleman şöyle dedi ama As a one time goodwill gesture I have added the pre order bonus content in your account. Please check and confirm. nereye bakmam gerekiyor?
  • EA Chat açılmıyor bir türlü.Keyi almayı başaran arkadaşlar,siz hangi kategoriyi seçtiniz?Ne kadar süre beklediniz?
  • biraz önce konuştum oyuna girince bildirim gelcek falan dedi ne yapmam lazım ?
  • arkadaşlar bonusları ea chatten nasıl alıyoruz? konunun ilk sayfasında bulamadım?
  • bir türlü alamadım bonusu 4 kişiye bağlandım ilki gizli sorumu dahi sordu söyledim yine de hesabıma eklenmedi şaka gibi anlamadım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Ea chatte adamla konustum bilgileri verdim. Bekleyin ayarliyorum dedi yanlislikla back tuşuna bastım. Olmus mudur acaba ya tekrar mi yazsam? Evde degilim o yüzden bakamiyorum da

Yalniz adam hiç zorlamadan direk tamam dedi.endiseye gerek yok hemen yardim ederim size dedi

Öğlen yaptığım olmamış, şimdi tekrar denedim hemen yüklediler bonusları. Her şey tamamlanmış odlu böylece :)
  • Bonusları almayı başaran arkadaşlardan biri bana team vieverla bağlanıpta yapabilirmi? neredeyse 2 saattir uğraşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garrett46

beyler eleman şöyle dedi ama As a one time goodwill gesture I have added the pre order bonus content in your account. Please check and confirm. nereye bakmam gerekiyor?

futa girip bakman lazıım.
  • droyun sitesinden az önce 99 TL ye aldım 10dk içinde kod gönderildi, bilginize, bu fiyat için son iki gün deniyor.
  • ben konuştum ea ile bana kiralık oyuncu forma bide 1 tane draf yolladılar yavvv
  • ufukC53 U kullanıcısına yanıt
    Diğerleri haftada 1 gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öğrenir

Diğerleri haftada 1 gelecek

saol kardeşim bilgilendirme için
  • Konuşanlarda da şu sayfa loading gibi dönüyor mu yoksa orada bişi çıktıktan sonra mı beklemeye alıyor ?
  • arkadaşlar bu droyun hakkında bilgisi olan var mı ? güvenebilir miyiz ?
  • Bursagb sitesine giremiyorum girebilen var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben yurtdışında olduğum için Droyundan alım yapamıyorum. Benim için alabilecek var mı? Oyun ücretini havale ile gönderirim.
  • Sonunda aldım bende :) Tekrar bu bilgiyi veren arkadaşa teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.