Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Origin gizli soru cevabın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybucalı35

quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Biz de bağlanma kısmında bekledik arkadaşlar bir 15 dakika kadar. Muhtemelen FIFA'nın çıkışıyla bir yoğunluk var. Yukarıdaki yazdığımı direk kopyalayın. Umarım şansınız yaver gider hemen hallederler.

Thanks. Just to make sure that we will be working on the correct account, can you please provide the answer your security question which is: What elementary school did you attend?

hocam bunu sordu nedir bu benim güvenil sorusunun cevabımı oyuna girenken??

Hesabını açarken oluşturduğun güvenlik sorusu hangi ilkokula gittin diyor :)

Tarayıcı da mı sorun var nedir benim chat nowdaki loading ekranı dönüp duruyor değişen yok başka zaman deneyeceğim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 29 Eylül 2016; 15:51:10 >

• tmamdır
  • dogan_1977 D kullanıcısına yanıt
    Ben az önce droyun dan 99 tl ye aldım anında key ve dlc yi verdiler sağolsun chatteki arkadaş da çok yardımcı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao kuang

Ben az önce droyun dan 99 tl ye aldım anında key ve dlc yi verdiler sağolsun chatteki arkadaş da çok yardımcı oldu.

2 saat önce hrk'dan 140 liraya aldım varya aaaah 40 lira fark az fark değil içime oturdu.
  • Az önce durmaply den aldık arkadaşa stok bitti tüm firmalar bizden aldı dedi akşam olmadan yollarız dediler. Ordan alan var mı başka?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta bana da bir yardım etsene birazdan çıldıracağım. Böyle kaldı gitmiyor. Kaç saat oldu.

[sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkannnp -- 29 Eylül 2016; 16:04:37 >
  • tamamdır. bonusları ea live chatle aldım.

Origin ID Burakandro ekleyin oynayalım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqka -- 29 Eylül 2016; 16:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

Aynen hocam,daha onceden yarım kalınca bende siyeyi açıp devam ettiriyodum,sitenin indirme kotası dolmuş kaldık öyle:( neyse gece 12 de biticek origin indirmesi onu beklicem mecbur :(

Hocam şu an dosyaya erişilebiliyor indirme kaldığı yerden devam ediyor benim. eğer sizinde az kalmışsa deneyin derim
  • Bende hallettim live chatten hesabınıza ekledik yakında alacaksınız gibi birşey söyledi burdan son kez @Öğrenir beye tüm yaptıkları için teşekkür ediyorum.@

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzüldüm hocam sağlık olsun.
  • Öyle kalmaması lazım bizde sorun var heralde bende de öyle oluyor tarayıcıyla alakalı sanırım
  • kafayı yicem ya kadın bana ön sipariş bonusu için parakendecinize ulaşın diyor. Sizde de böyle oldu mu?
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Internet Explorer, Mozilla Firefox'tan da denedim yine olmadı. Lütfen biri yardım etsin. Millet kaç defa bağlandı keyini aldı. Ben saatlerdir ekranda bekliyorum tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao kuang

Üzüldüm hocam sağlık olsun.

Ben de 1 saat önce durmaplyden aldım 30 lira fark bana da oturdu inceden şimdi. Üstüne key de daha gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şükür aldık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relling

quote:

Orijinalden alıntı: aarda

Aynen hocam,daha onceden yarım kalınca bende siyeyi açıp devam ettiriyodum,sitenin indirme kotası dolmuş kaldık öyle:( neyse gece 12 de biticek origin indirmesi onu beklicem mecbur :(

Hocam şu an dosyaya erişilebiliyor indirme kaldığı yerden devam ediyor benim. eğer sizinde az kalmışsa deneyin derim

Olamaz ya 99.7 de kalmıştı sinirden sildim şuan evlat acısı gibi koydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkannnp

Internet Explorer, Mozilla Firefox'tan da denedim yine olmadı. Lütfen biri yardım etsin. Millet kaç defa bağlandı keyini aldı. Ben saatlerdir ekranda bekliyorum tık yok.

ben iPhone safariden bağlandım pc kapalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

kafayı yicem ya kadın bana ön sipariş bonusu için parakendecinize ulaşın diyor. Sizde de böyle oldu mu?

evet oldu, hatta siz başka birine bağlan dediniz bana :))
  • arkadaş adamlara yazıyorum cevap vermiyolar bu nedir ya sakın başta ı am from turkey yazmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordwalmax -- 29 Eylül 2016; 16:28:51 >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.