Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. denemem de 5 dakika sohbetten sonra hemen eklediler bonuslarımı sağolsunlar
  • Kullanıcı adı ve mailimi istedi, biraz bekleteceğim dedi. Bir anda Origin'de ikinci bir FIFA 17 belirdi. Sonra geldi ekledim dedi olay bundan ibaret.
  • Hocam ayni sorunu ben de yasadim varsa cozumu paylasalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana düzgün bi adam geldi gibi ama umarım çözer

• Bana gelmemiş hala

• quote:

Orijinalden alıntı: Fukceng

Kullanıcı adı ve mailimi istedi, biraz bekleteceğim dedi. Bir anda Origin'de ikinci bir FIFA 17 belirdi. Sonra geldi ekledim dedi olay bundan ibaret.

Hepsi aynı değil kimisi vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: berkeerzan

quote:

Orijinalden alıntı: Fukceng

Kullanıcı adı ve mailimi istedi, biraz bekleteceğim dedi. Bir anda Origin'de ikinci bir FIFA 17 belirdi. Sonra geldi ekledim dedi olay bundan ibaret.

Hepsi aynı değil kimisi vermiyor

Valla yardımcı olursanız arkadaşlarımda bugün FIFA 17 alacak dedim. Biraz tatlı dil

• ea live chat ten bende aldım bonusları
  • Arkadaşımın ingilizcesi az olduğu için onun adına bağlandım hallettim arkadaşlar pre-order bonusu anında eklendi hesaba.

Merak edenler için adama hello deyin sonra " I bought FIFA 17 standart edition with pre-order bonus but it didn't appear on my account. Could you add pre-order bonus to my account, please?"

Adam isim mail sordu 30 saniye sonra ekledim çık gir yap görürsün bonusları dedi. İyi maçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Arkadaşımın ingilizcesi az olduğu için onun adına bağlandım hallettim arkadaşlar pre-order bonusu anında eklendi hesaba.

Merak edenler için adama hello deyin sonra " I bought FIFA 17 standart edition with pre-order bonus but it didn't appear on my account. Could you add pre-order bonus to my account, please?"

Adam isim mail sordu 30 saniye sonra ekledim çık gir yap görürsün bonusları dedi. İyi maçlar.

Benim bu seferde olmazsa 4. Kez bağlanıcam bunun aynısı yazayım bari

• Bağlansa biz de alacağız da bir türlü bağlanamadı zaten pcde işim var arkada duruyor bekliyorum ama yok bağlanmadı gitti hazır sıcağı sıcağına almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 29 Eylül 2016; 14:11:41 >
  • gamesmonde den hala keyi alamadım, şaka gibi
  • Biz de bağlanma kısmında bekledik arkadaşlar bir 15 dakika kadar. Muhtemelen FIFA'nın çıkışıyla bir yoğunluk var. Yukarıdaki yazdığımı direk kopyalayın. Umarım şansınız yaver gider hemen hallederler.
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    onaylamanız lazım nedir ? öyle bir durum yok

benim hesabımdan d.urmaplay den aldık arkadasın 2 dk içerisinde kodu geldi onay fln istemediler üzgünüm ama sizi kandırıyorlar
  • Bu arada Origin ID: Furkceng ekleyin oynarık
  • stazy kullanıcısına yanıt
    Onay işi gittigidiyor bir prosedürü galiba. Yani örneğin bir gamepad alıyosun ve ürün size gelince siz de onu onaylıyosunuz gibi bişey galiba benim anladığım o. Ama bu aldığımız sanal bişey olduğu için ve pre-order olduğu için o verilen tarihe kadar onaylamak gerekiyordu. Her sitede olmayabilir tabii.
  • Bende ikinci denememde aldım fakat her hafta token almak için böyle uğraşmamız gerekmez umarım otomatik eklenmesi lazım.
  • 4. denememde EA den aldım bonusu. ilk üçü sürekli yokuşa sürdü ama sonuncusu mail adresimden kontrol eder hesabınıza aktardık yazdı. Adı Maria idi diğerleri erkekti hanım ablamız sağ olsun
  • Son kez deniyorum 20dk dedi bağlandı bağlandı valla millet 4-5 kez görüşmüş ben daha 1 kere bağlanamadım :)
  • arkadaslar fifa17 nerden indirebilirim. origin serverı cok yavas
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.