Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu playstore üzerinden hafta başı ön sipariş vermiştim. Oyun anahtarı elime şimdi ulaştı. Tek anahtar geldi. Ekstra içerik için 2. bir anahtar yok. Akşam eve gidince indirmeye başlayacağım. Bakalım ben de diğer arkadaşlar gibi canlı desteğe bağlanmak zorunda kalacak mıyım yoksa ekstralar hemen aktive olacak mı.
  • iaaynaci kullanıcısına yanıt
    Bu başlıkta pc muhabbeti dönüyor hocam
  • Nasıl bağlanıyorsunuz live chatte vallaha ciğerim soldu bekle bekle bir şey olmuyor. Yardım eder misiniz? Baya bir bekledim şu ekranda.

• Keyin bonuslu bonussuz olduğunu kurmadan, oyuna girmeden nasıl anlarız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheM -- 29 Eylül 2016; 13:33:44 >
  • Tahminim siteler bu kadar key alınacağını tahmin etmediler ve önceden belli bir key isteğinde bulundular şimdi ise ellerinde olmadığından dolayı tekrardan istek yollamışlardır ama ne zaman gelir bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fukceng

Beyler girdim Live Chat'e konuştum tatlı dille, aldım bonus içerikleri

Bana kız geldi

İkinci denemem gene alamadım adam pazartesi gelcek ödüller diyor size gelmedimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trydamere87

Merhaba arkadaşlar Hd 6850 İle oyuna girmek istediğimde şöyle bir hata alıyorum tamam diyorum oyun açılıyor 10 sn sonra kapanıyor.Reklamdan ileri gitmiyor.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows+7+-+64

En son driver bu gözüküyor.

Arkadaşım senin yaşadığın problemi AMD kullanıcıları 14.9 driverına dönerek çözdüler diye hatırlıyorum. Bu sürüm numarasındaki sürücüyü indirip kur. Muhtemelen sorun kalmayacak.

• EVET ASLINDA BU DURUMDA FRANSIZ KALDIM DESEM DAHA DOĞRU OLURMUŞ :) O ZAMAN İYİ FORUMLAR VE İYİ OYUNLAR HERKESE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheM

Keyin bonuslu bonussuz olduğunu kurmadan, oyuna girmeden nasıl anlarız ?

İki key varsa bonusludur

• Bende bağlanamadı gitti valla 2 kere denedim 10dk diyor 15dk oldu hala bağlanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Bende bağlanamadı gitti valla 2 kere denedim 10dk diyor 15dk oldu hala bağlanacak

Ben 3. Kez bağlanıcam hala alamadım sayfayı kapatmayıp bekleyin hocam

• psychomantis kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım.

• playstore dan alıp bu yöntemle pre order bonus alanlar varmı ?
  • Arkadaşlar malum bugün verilecek keyler bize. Ea bağlansak alamayız dimi kodu biz girdikten sonra ?
  • 3. Kez bağlandığımda aldım ben de bonusları. İlki beklemelisiniz dedi, ikincisi aldığınız siteye başvurun biz bir şey yapamayız dedi. 3. soru bile sormadı direk hesaba ekledi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ken_618

3. Kez bağlandığımda aldım ben de bonusları. İlki beklemelisiniz dedi, ikincisi aldığınız siteye başvurun biz bir şey yapamayız dedi. 3. soru bile sormadı direk hesaba ekledi

Benimde 3 olcak inş alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: stazy

bu bursagb ne yapmaya çalışıyor ayın olmuş 29 u saat 13:20 hala kod yok birde onaylayın diyor

BURSAGB hakkında önemli açıklama

ben onay vermediğim için kod gelmemiş ve en aşağılara düşmüşüm ellerinde kod kalmamış 15 ten sonra göndereceklermiş bu firmadan alışveriş fln yapmayın kardeşim gittigidiyorda nerede görülmüş parayı gönder sonra ürünü göndereyim diyen bir firma iptal ettim gidip başka yerden alıcam yeter kardeşim yeter

• Ea chatte adamla konustum bilgileri verdim. Bekleyin ayarliyorum dedi yanlislikla back tuşuna bastım. Olmus mudur acaba ya tekrar mi yazsam? Evde degilim o yüzden bakamiyorum da

Yalniz adam hiç zorlamadan direk tamam dedi.endiseye gerek yok hemen yardim ederim size dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 29 Eylül 2016; 13:54:28 >
  • 2. defa bağlandım. Bu sefer noob ingilizcesiyle yazdım. Yardırdım biraz bakalım verecek mi? Keye kadar gönderdim, verilecek giftleri söyledim. Neyini kontrol ediyorsa. Bak işte key pre order keyi ise ekle hesaba.
  • stazy kullanıcısına yanıt
    Ben çok önceden onayladığım için iptal edemiyorum galiba :( O zaman 28 eylül 23:59'a kadar onaylamanız lazım diye ibare vardı onu görmediniz galiba ondan oldu sizin.
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.