Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu konuda birçok kullanıcının başvurduğunu söylediler...
    Hesabıma direk yolladılar bonusları ancak henüz kontrol edemedim, dışardayım...
    Sadece draft fişleri 5 haftada gelecek, her hafta bir olmak üzere, üstüne basa basa onu söyledi yanlış anlaşılmalar olmuş galiba bazı kullanıcılarla :)
  • teşekkür ederim.
  • ben konuştum böyle birşey dedi üst bölüme aktarcakmıs ulan herkes aldı bana illa sansızlık denk gelicek
  • Olmazsa kapatıp tekrar bağlanın illa ki veriyorlar bonusları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar durma play i onermiyormusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Trietz

Olmazsa kapatıp tekrar bağlanın illa ki veriyorlar bonusları

Gene bağlanıp baska adamamı sorayım sorun cıkartmasınlar sen kaç kez bağlandın dostum

• berkeerzan kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz başkaları bağlandı aldı de hatta

• Arkadaşlar Lg Nexus 5 kullanıyorum. Telefona yeni bir kap taktım. Güç tuşunu pert etti. Bu durum; telefonun kronik sorun olan açılış ekranında açılıp kapanma (boot loop) sorununa sebep oldu. Sonra saçma sapan yok masaya vurma, yok açılırken seri bir şekilde güç tuşuna basma olaylarını denedim. ben bu şekilde uğraşırken telefonun iyice içine ettim. Bu sefer ekran hepten gitti. Titiriyor açılıyor kapanıyor ama ne logo var ne bişey siyah ekran arkada ışık var ama. Her neyse problem bundan ibaret. Bunun çözümü teknik servis ama onlar da ihracatçı garantili olduğu için alamayız diyor. İstanbul Bilişimden almıştım onların servis de berbatmış, zaten ihracatçı garantisi de bitti. Başka herhangi bir teknik servis önerisi olan var mı? Mahalle arasında da olsa bu işten anlayan olur; yani farketmez bilgili, güvenilir olsunlar yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lorne Malvo

Arkadaşlar Lg Nexus 5 kullanıyorum. Telefona yeni bir kap taktım. Güç tuşunu pert etti. Bu durum; telefonun kronik sorun olan açılış ekranında açılıp kapanma (boot loop) sorununa sebep oldu. Sonra saçma sapan yok masaya vurma, yok açılırken seri bir şekilde güç tuşuna basma olaylarını denedim. ben bu şekilde uğraşırken telefonun iyice içine ettim. Bu sefer ekran hepten gitti. Titiriyor açılıyor kapanıyor ama ne logo var ne bişey siyah ekran arkada ışık var ama. Her neyse problem bundan ibaret. Bunun çözümü teknik servis ama onlar da ihracatçı garantili olduğu için alamayız diyor. İstanbul Bilişimden almıştım onların servis de berbatmış, zaten ihracatçı garantisi de bitti. Başka herhangi bir teknik servis önerisi olan var mı? Mahalle arasında da olsa bu işten anlayan olur; yani farketmez bilgili, güvenilir olsunlar yeter. Önerilerinizi bekliyorum.

Kardes burada key konusuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorne Malvo

Arkadaşlar Lg Nexus 5 kullanıyorum. Telefona yeni bir kap taktım. Güç tuşunu pert etti. Bu durum; telefonun kronik sorun olan açılış ekranında açılıp kapanma (boot loop) sorununa sebep oldu. Sonra saçma sapan yok masaya vurma, yok açılırken seri bir şekilde güç tuşuna basma olaylarını denedim. ben bu şekilde uğraşırken telefonun iyice içine ettim. Bu sefer ekran hepten gitti. Titiriyor açılıyor kapanıyor ama ne logo var ne bişey siyah ekran arkada ışık var ama. Her neyse problem bundan ibaret. Bunun çözümü teknik servis ama onlar da ihracatçı garantili olduğu için alamayız diyor. İstanbul Bilişimden almıştım onların servis de berbatmış, zaten ihracatçı garantisi de bitti. Başka herhangi bir teknik servis önerisi olan var mı? Mahalle arasında da olsa bu işten anlayan olur; yani farketmez bilgili, güvenilir olsunlar yeter. Önerilerinizi bekliyorum.

Çok yanlış gelmişin dostum

• Lorne Malvo kullanıcısına yanıt
    Hocam bootloop u bile biliyorsun ama bu konuya bunu yazıyorsun
  • Ben de ea chate bağlandım pazartesi gününe kadar bekleyin dedi
  • 17 sinde sipariş verdik ama daha key gelmediği için bu bonusları alamayacak olmamız gerçekten trajikomik.
  • Oooooo pardon bootloopa girmiş mesaj :)
  • Bi tane hint li biri geldi hesaba yükledi. Allah razı olsun.

• Lorne Malvo kullanıcısına yanıt
    Çık git burdan çık çık

• Ne yani illa live chate mi bağlancaya üfff

• 130 dan aşağı yok gibi hiç bir yerde
  • Arkadaşlar dün gece key gelmeyince 39 gb olan oyunu indirdim. Bunu oyunun klasörüne attığımızda çalışıyor mu ? Deneyen var mı ?
  • 39GB olanı niye indirdiniz. Ben 30GB olanı indirdim. Direk origin games klasorunun içine FIFA 17 klasorunu yapıstırdım. Install dedim. Hemen bitirdi su anda oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.