Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben şuan oyunu indiriyorum origin üzerinden 3mb net ile 320-350kb hız ile
  • Arkadaslar mtcgame den ön sipraiş almıştım şimdi canlı destek ile görüştüm mtcgame in verdiği tek keyde bonuslar bulunuyormuş oyun yüklenince kontrol edicem tekrar. Benden baska mtcgame den alan var mı ?
  • xTrakyalı kullanıcısına yanıt
    hepimize öyle dediler hocam. Yok öyle bir dünya maalesef.
  • Gittigidiyor üzerinden aldım bende adam ön sipariş yazmış ama hediyeleri vermiyor.O zaman neden ön sipariş yazıyorki,belirtilmemiş hemde.Direk verdim 1 puanı konuştum,ben bonuslar için aldım diye.Yoksa beklerdim fiyatı azalardı.Adamın verdiği cevap dahada artıcak :D Kızdığım nokta insan belirtir demi,bonusların olduğunu olmadığını.Neyse sizin sayenizde eaya bağlanıyorum.Haber verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar.
  • 3. Denememde tokeni alabildim bazıları yardmcı oluyor bazıları boş ea chatinde ona göre sansınızı deneyin tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakboyraz

arkadaslar fifa17 nerden indirebilirim. origin serverı cok yavas

Origin hızlı hocm sende bi sorun olmasın

•  [sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

Son gelen mesaj bu şekilde. Umarım bu sefer dedikleri sözde dururlar :(
  • Bonusları nasıl alıyoruz birisi açıklayabilir mi?

• mtc den mi aldınız ? Belki siteden siteye farklıdır mtcgame den bir çok defa alışveriş yaptım sağolsunlar hiç mağdur etmediler ama bakalım
  • xTrakyalı kullanıcısına yanıt
    Yok. Gamesmonde ve bursagb de kodun içinde dedi ama EA çalışanı bile ilk defa duyuyorum diyor bana dünyaya rezil olduk Neyse adamlar profesyonel bizimkiler gibi amatör değil. Birkaç soruyla kodun ne kodu olduğunu, öğrenip hesabı teyit ettikten sonra ekliyor bonusları. Sonra da mağduriyetiniz için çok özür dileriz diyor kadın sanki onlar mağdur etti. Bizimkiler de ''hiç merak etmeyin ucuza fifa points verceeeez''
  • He anladım hocam bakalım bekleyip görücez :D
  • Bağlanırken hangi konuyu seçip bağlanıyorsunuz promosyonu da seçtim eksik content içerik olanı da seçtim 20dk sürüyor bağlanmıyor
  • ut a giriş yaptıktan sonra her hafta 1 token verilecekmiş. bana söylenen bu.
  • dr oyunda 99 tl key.güvenilirmidir.alışveriş yapan varmı?.birde ****de bonus var diyor 129,5 tl bilgisi olan?
  • Koskoca EA'nin tavrı bile net değil. Boşuna altın dışkı ödülü vermediler bu firmaya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Bağlanırken hangi konuyu seçip bağlanıyorsunuz promosyonu da seçtim eksik content içerik olanı da seçtim 20dk sürüyor bağlanmıyor

bendede bağlanmadı öyle seçtim.
  • Lyndom Neil
    Im sorry but we dont have the codes here, Please contact your retailer to get your code to redeem and to get your pre order bonuses

bursagb den alanlardanım. pre order bonuslar için bunu diyor ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraqka -- 29 Eylül 2016; 15:28:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraqka

Lyndom Neil
    Im sorry but we dont have the codes here, Please contact your retailer to get your code to redeem and to get your pre order bonuses

bursagb den alanlardanım. pre order bonuslar için bunu diyor ne yapmam lazım?

başka birine bağlan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirlivaVII

Biz de bağlanma kısmında bekledik arkadaşlar bir 15 dakika kadar. Muhtemelen FIFA'nın çıkışıyla bir yoğunluk var. Yukarıdaki yazdığımı direk kopyalayın. Umarım şansınız yaver gider hemen hallederler.

Thanks. Just to make sure that we will be working on the correct account, can you please provide the answer your security question which is: What elementary school did you attend?

hocam bunu sordu nedir bu benim güvenil sorusunun cevabımı oyuna girenken??
  • dr oyunda 99 tl key.güvenilirmidir.alışveriş yapan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.