Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursagb yine sözünde durmayacak gibi. En son 15 ile 18 arası keyinizi yollucaz dediler. Şimdi canlı destekten konuştum, şuan fifa'da tedarik sıkınıtısı yaşıyoruz,çözmeye çalışıyoruz filan dedi. Bi arkadaşın dediği gibi galiba bunlar durma play'den alıyor keyleri. Orda da galiba stok sıkıntısı varmış şu sıralar. Ama verdikleri sözde durmamaları çok can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Arkadaşlar ben yurtdışında olduğum için Droyundan alım yapamıyorum. Benim için alabilecek var mı? Oyun ücretini havale ile gönderirim.

İsterseniz yardımcı olabilirim.

Merhaba arkadaşlar ben de droyundan aldım. 99 Tl. Satın alınca key otomatik geliyor zaten. Oldukça ucuz ve ilginç oldu. Ancak maalesef promocode veremediler. Şimdi chatten almaya çalışıyorum sanırım onu da hallettim. İçeriği ekledik birkaç saat içerisinde kontrol edin gibi birşeyler söylediler.

Yalnız son stoğu benim aldığımı söyledi droyun. Yeni keyler 2 saat içerisinde gelecekmiş.

Edit: 5dk bile sürmedi. Chatten bonusu aldım. 1 draft token bi de kiralık hazard geldi. Bonuslar tam olarak nedir? Her hafta bir token mi tam olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akif2780 -- 29 Eylül 2016; 17:10:30 >

• Valla ne keymiş arkadaş gelmedi bir türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun şu an iniyor haliyle ut yi açamıyorum
    şu an girsem daha takım oluşturmadığım için bonus eklenmesinde sıkıntı olur mu siz ce yoksa oyun inip takımı kurdukdan sonra mı halledeyim bu işi?
  • Ea Chat benim bonusların sırada olduğunu ve otomatik ekleneceğini söyledi. Bakalım bekliyorum artık.

%15'te discount verdiler, onu da alayım bari.İleride kullanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equando -- 29 Eylül 2016; 17:14:31 >
  • beyler adam bana 5-6 forma kiti vermiş başka ne olması gerekiyordu acaba diğer günler mi eklenecek ?
  • bugün gg bursagb üzerinden keyi gelen oldu mu ?
  • Adam bonusları ekledi indirme %90dayken 0'landı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

arkadaşlar bu droyun hakkında bilgisi olan var mı ? güvenebilir miyiz ?

Biraz önce aldım sorunsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler cok acil yardim edebilecek var mi acaba?
    EA Supportla konusuyorum da.Burdan bonus alan herhangi bir kisinin case id (chat numarasi var ya bu ea supportta) verebilir misin dediler de biriniz atabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

arkadaşlar bu droyun hakkında bilgisi olan var mı ? güvenebilir miyiz ?

Biraz önce aldım sorunsuz

Şuan stoklar bitmiş akşam 21 de tekrar gelecekmiş sıraya girdik bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OgzÖzkn

bugün gg bursagb üzerinden keyi gelen oldu mu ?

Gelmiyor yahu. Yalan söylüyorlar. Böyle ahmaklık görmedim

• droyundan aldım bekliyorum.

11 sipariş var 2.siniz dedi online yardım

bonusmuş zartmış zurtmuş umrumda değil

d&r'ın satış fiyatını görünce,bu dr oyundan aldığım fiyata şükrettim..

o fiyat bu fiyatın önünde diz çöker tövbe ister

standart versiyona 227,49 istiyor di en ar

• gg bursagb ile konuştum stokta sıkıntı var gece 12 ye kadar diyorlar şimdide. Yandık vallahi nereden bulaştık bunlara anlamıyorum ya
  • ThreePeatLAL kullanıcısına yanıt
    Ben 10.yum akşama alacağız inşallah
  • Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum yardımcı olurmusnuz ? Bu canlı destekden bağlanıp eklettim bonusları.

[sizer]DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ]

Böyle bir şey geldi işte eski indirdiğim fifa17 yi durdurmam mı gerek ne yapcam bu aşamadan sonra 0 dan indirmek istemiyorum ?
  • quote:

gg bursagb ile konuştum stokta sıkıntı var gece 12 ye kadar diyorlar şimdide. Yandık vallahi nereden bulaştık bunlara anlamıyorum ya

Bugün içinde yollayacağız dediler fakat umudumu kesmeye başladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar droyun dan alınan fifa 17 i nasıl aktif edeceğim ? origin den mi ? eğer öyleyse uygulama düzgün olarak başlatılamadım hatası alıyorum sorunun çözümünü bilen var mı ?
  • Gittigidiyordan alanlar resmen dolandırılmış oldu ! Daha güvenilirsir dedik aldık. Bir daha alırsam namerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenerli84

quote:

gg bursagb ile konuştum stokta sıkıntı var gece 12 ye kadar diyorlar şimdide. Yandık vallahi nereden bulaştık bunlara anlamıyorum ya

Bugün içinde yollayacağız dediler fakat umudumu kesmeye başladım

Bende umudumu kestim artık. Para iadeside alamıyoruz. Olan bizim paralara ve bekleme süremize oldu. Oyalıyorlarmış gibi bir his var içimde

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.