Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g2a'dan almayı düşünüyorum, herhangi bir sorun yaşar mıyım beyler?
  • Arkadaşlar benim aldığım key super deluxe imiş. Ben chatte standart edition dedim onlar da bonusu standart olarak verdiler sanırım. Şaka gibi. Şimdi tekrar bağlanıp benimki super deluxe dicem
  • Bonusum geldi reus kiralık bide para gibi bişey var o çoğaldı istediğim öğeleri alıyorum
  • C Vitamine kardeşim Allah sizden razı olsun yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • 2 saattir you are being connected with a game advisor yazisindayim.Hayirsever bir arkadas benim bonusu da alsa super olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bursagb üzerinden alanlar için bir problem var gibi görüküyor tabi herkes için geçerli olmayabilir.

Ea üzerinden destek aldığımda bana diyorlar ki.

Ok this would not be considered our offical site with pre order bonus content likewww.Origin.com
    . If this site was giving pre order content then they should have provided you with another code just as Gamestop or other retailers would do.

-

Ön sipariş için origin dışında resmi olmayan kanallar kabul olamaz gibi cümleler kurdu.

Daha sonra aldığınız yer ile görüşün dedi.
  • Şu bağlananlar bağlanırken sayfa nasıl oluyor bir söylesin yahu sabahtan beri böyle sayfa bağlanmıyor 3 farklı tarayıcıda denedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 29 Eylül 2016; 18:00:57 >
  • BR9 kullanıcısına yanıt
    Şöyle de:You said.i cannot see a pre order for your account.Of course you can't see.Because i've bought this game from one of your retail sellers online,with a key.I didn't ordered the game over Origin
  • 1 kiralık martial bide 5 draft token için ne hallere düştüm yav adam oyunu yeniden eklerken origin açık kaldı ve indirmeyi sıfırladı şimdi 1 gün daha bekle
  • abivos kullanıcısına yanıt
    bunu ben de sordum chat te. oyunu açtığınız zaman 1 tanesi kaybolacak, durdurup diğerini indirmenize gerek yok dedi. doğru yalan bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Arkadaşlar bursagb üzerinden alanlar için bir problem var gibi görüküyor tabi herkes için geçerli olmayabilir.

Ok this would not be considered our offical site with pre order bonus content likewww.Origin.com
    . If this site was giving pre order content then they should have provided you with another code just as Gamestop or other retailers would do.

-

Ön sipariş için origin dışında resmi olmayan kanallar kabul olamaz gibi cümleler kurdu.

çık direk ondan başka birine bağlan.

• quote:

Arkadaşlar chatteki kişi bnaa Christopher

Checked those transactions and I don't see where you pre ordered FIFA 17 on here

Christopher

Since the game has fully released I believe you may have missed the pre order sale.

ve bana son olarak

No I don't see a game for pre order on your account

şeklinde bir yazı yazdı oyununuzu ön sipariş olarak görmüyorum dedi ne diyorsunuz bu duruma? bursagb üzerinden aldım

Başka birine bağlan dene veriyor hocam ben 4 kez denedim bursagbden alınma ama keyi oyun çıkmadan girmiş olman lazım

• stazy kullanıcısına yanıt
    gg'de onaylanmış şeyi iptal edebiliyormuyuz? Yoksa sen hani onaylama işini yapmayan mıydın? Çünkü ben gg'de iptal edemiyorum şuan,sorun bildir gibi bir şey de bulamadım yok heralde onaylı olduğu için. Çünkü gg'de yazan bilgilendirmede kargolanmış ürünü teslim almadan önce iptal edebilirsiniz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Şu bağlananlar bağlanırken sayfa nasıl oluyor bir söylesin yahu sabahtan beri böyle sayfa bağlanmıyor 3 farklı tarayıcıda denedim

FIFA 17 | Codes and promotions | PC
  • Yaptım onları zaten son aşamada sıkıntı var yükleniyor ekranı dönüp duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akca96

gg'de onaylanmış şeyi iptal edebiliyormuyuz? Yoksa sen hani onaylama işini yapmayan mıydın? Çünkü ben gg'de iptal edemiyorum şuan,sorun bildir gibi bir şey de bulamadım yok heralde onaylı olduğu için. Çünkü gg'de yazan bilgilendirmede kargolanmış ürünü teslim almadan önce iptal edebilirsiniz diyor.

Ben sordum onu onaylanmış ürünün iadesi olmuyor. Anca müsteri hizmetlerine atıcaksında oradan cevap gelecekte çok uzar o iş.
  • quote:

Yaptım onları zaten son aşamada sıkıntı var yükleniyor ekranı dönüp duruyor

O ekranda tahmini bekleme süresi yazmalı dostum sonra acılıyor zaten adam yazıyor

• quote:

2 3 kere bende orda 15 20 dakika bekle yazdı bekledim. Sürekli yenisini aç. Bazısında bekle diyor bazısında direk bağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeerzan

quote:

O ekranda tahmini bekleme süresi yazmalı dostum sonra acılıyor zaten adam yazıyor

Bende hiç açılmıyor işte bir de sizin sağ üstte originde United States vs mi var yoksa Türkiye mi Türkiye seçince chat kısmı hiç çıkmıyor cebi girin arayalım tarzı sayfa çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Arkadaşlar bursagb üzerinden alanlar için bir problem var gibi görüküyor tabi herkes için geçerli olmayabilir.

-

çık direk ondan başka birine bağlan.

Hocam bursagb sorduğumda ise bana 2 saat içinde ön sipariş hediyeleri gönderilecek diyorlar.

Birde bir şey daha sormak istiyorum oyunun yarısı indi oynanabilir gösteriyor girince yükleme ekranında kalıyor öyle yükleyip yükleyip duruyor yani. Nedendir bu? Oyun şuanda %59'da

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.