Şimdi Ara

DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
16
Favori
69.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunla ilgili hocam. Ben ve birkaç arkadaş da yaşadık aynı sorunu. İnternetten x360ce programını indirip oyunun kurulu olduğu yere attıktan sonra gamepadi programa tanıtırsanız sorun düzelecektir.
  • fairfight94 kullanıcısına yanıt
    oyun kendi düzeltemiyormu güncellemeyle vs ?
  • dr oyundan aldım bende hemen teslim ettiler 99 tl stok yok olarak gözüküyordu 100 tl yüklemiştim stok geldiğinde 120 tl olmuştu fiyat sağolsunlar fiyatımı 120 ye güncellemişler gerçekten çok ilgili bir site
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

https://help.ea.com/en/contact-us/new/ buraya gir hocam
    1. adımda fifa 17yi seç
    2. adımda origin logolu pc yazanı seç
    3. adımda topic kısmına codes and promotions seç, ondan sonrakine promotion questions seç, onun altına da pre ordey key bonuses yaz kendin.
    next diyince giriş yapman gerekiyor eğer daha önceden yapmadıysan, sonra chat yazısını görürsün zaten ona bas bekle. Bir pencere açılacak yeri geliyor 20 dakikaya kadar bekleyebiliyorsun. Sonra daha önceki sayfalarda var ne yazmamız gerektiği felan, ingilizceniz varsa siz kendiniz de yazabilirsiniz :)

kardeşim dediklerini uyguladım.çok saol kopardım pre orderi.fakat bir sorunum var.fifa17 yi %38 e kadar indirdmiştim.şimdi bu standart edition pre order i indir dedim sıfırdan yüklemeye başladı ne yapmam lazım

• dosyaları daha hızlı indirebileceğim bi yer varsa özelden yollayabilir misiniz? originden çok yavaşiniyor :(
  • Ben konuyu kaçırmıım da şimdi nnerden alındı kaça alındı hala alınıyor mu? İlk mesaj editlenmiş galiba anlamadım ne olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu droyun'dan aldım. Sabah 99 TL'lik fiyatı kaçırdım 119'a aldım. Yine de en uygun fiyat burada. Key'i 1 saatte teslim aldım. Oyunu indirmeye başladım. Sorunsuz alabilirsiniz. Canlı destek de anında cevap veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemreeex -- 30 Eylül 2016; 19:11:15 >
  • xemreeex kullanıcısına yanıt
    Bu gece akk ler sıfırlanıyor şansına
  • Ea chate girdim tahmini 5 dakika bekleme süreniz var dedi isterseniz 4 dakika sonra sizi arayalım dediler bekleyeyim dedim 10 saniye içinde chate bağlandım Madison diye bi arkadaş geldi biraz sohbet ettik. Adımı sordu hitap için mail adresimi sordu hangi sürümü aldığımı ve pc için mi olduğunu sordu 3-4 dakika bekletti oyunu günceller misin dedi oyunu güncelledim bonuslarım geldi.
  • dogan_1977 D kullanıcısına yanıt
    bu konuyu bilmiyorum bilen varsa yardım etsin size hocam
  • Ya beyler böyle bir şey olamaz oyun %99 iniyordu tam bitti derken ea chat üzerinden ön sipariş bonuslarını istedim yardımcı oldu oyunu kütüphanemden silip geri ekledi tüm indirme gitti ne yapacağım şimdi ben? AKK ile zar zor indirmiştim.
  • ea chat ile iletişime geçtim bende Pankaj diye biri geldi ve halletti sağolsun.Şimdi kütüphanede 2 tane fıfa 17 gözüküyor böyle duracak mı onlar
  • Live chat bonusları vermeye devam ediyormu bugün zorlayacağım bakalım genelde akşam eleman olmuyor bakan ama bir bağlanabilsem alıcam da bağlanamadık gitti
  • ttnet kullanıp hız problemi çeken arkadaşlar belki bilmiyordur söyleyim. ttnet'in roket diye bir uygulaması var. onu aktifleştirin. her ay 24 saatliğine 100 mbit hız.

bu arada ea live chat bağlanamadım gitti bekleyip duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boogiee90

ttnet kullanıp hız problemi çeken arkadaşlar belki bilmiyordur söyleyim. ttnet'in roket diye bir uygulaması var. onu aktifleştirin. her ay 24 saatliğine 100 mbit hız.

TTNET Roket sadece fibernet için mevcut hocam ben hipernet vdsl kullanıcısıyım benim gibi ve adsl kullanıcılarında maalesef yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

quote:

Orijinalden alıntı: boogiee90

ttnet kullanıp hız problemi çeken arkadaşlar belki bilmiyordur söyleyim. ttnet'in roket diye bir uygulaması var. onu aktifleştirin. her ay 24 saatliğine 100 mbit hız.

TTNET Roket sadece fibernet için mevcut hocam ben hipernet vdsl kullanıcısıyım benim gibi ve adsl kullanıcılarında maalesef yok.

fiberi de bi garip ttnet'in öncesinde 4-5 sene uydunet kullandım en güzel sistem adamlarda. ttnet ile roket başlattım 1 mbit ile indirebildim hız çok kötüydü belki başkalarında yi olur :)
  • Arkadaşlar pc için mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Me[S]uT

Bu gece akk ler sıfırlanıyor şansına

Hocam AKK ne zaman sıfırlanır? 12:00 geçtikten sonra sıfırlanıyor mu nasıl oluyor? Birde 50mbit hızım var akk sıfırlandıktan sonra 2 saat gibi bir sürede iner mi acaba oyun?
  • Dayanamadım aldım valla kasarsa da kanser oluruz
  • Yok abi ya account kaynaklı mıdır nedir nerde denediysem kaç dk beklese de bağlanmıyor lanet olası chate mail vs bakacaklarını bilsem mail atacam son çare
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.