Bildirim
DH FIFA 17 ALIM - BONUSLAR DA GELİYOR [EA CHATTEN ALIYORUZ] (135. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: BR9
Ya beyler böyle bir şey olamaz oyun %99 iniyordu tam bitti derken ea chat üzerinden ön sipariş bonuslarını istedim yardımcı oldu oyunu kütüphanemden silip geri ekledi tüm indirme gitti ne yapacağım şimdi ben? AKK ile zar zor indirmiştim.
5 mesaj yukarıda yazmıştım.benimde %38 de idi.sıfırdan başladım.ama seninki tam tsunami olmuş dostum.%100 olunca yapsaydın keşke. -
quote:
Orijinalden alıntı: dogan_1977
quote:
Ya beyler böyle bir şey olamaz oyun %99 iniyordu tam bitti derken ea chat üzerinden ön sipariş bonuslarını istedim yardımcı oldu oyunu kütüphanemden silip geri ekledi tüm indirme gitti ne yapacağım şimdi ben? AKK ile zar zor indirmiştim.
5 mesaj yukarıda yazmıştım.benimde %38 de idi.sıfırdan başladım.ama seninki tam tsunami olmuş dostum.%100 olunca yapsaydın keşke.
Hocam sizin mesajı arıyordum bende bir çözüm bulmuşsunuzdur belki diyede yokmuş öyle bir şey kafayı yedim ellerim titredi bir an. %99 olduktan sonra oyunu kütüphaneden kaldırıp geri ekleyerek oyunun komple silinmesi ne demek ya? Keşke inseydi yedekleyip öyle devam ettirseydim çıldıracağım vallahi. Lafım EA'ya değil Allahsız Türk Telekom'a düştüğümüz duruma bak ben yatıyorum ya 1 de geri uyanıp akk'siz indirmeye devam edeceğim 2 saate inerde 1 2 saat oynarım bari. 2-3 Gündürlü oyun insinde oynayayım diye bekliyorum vallahi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 30 Eylül 2016; 20:21:02 >
-
Geçmiş olsun harbiden yazık olmuş. Bende bonusları aldım ama silinmedi dm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fis dediginiz neye benziyor hocam oyun icinde kurcalamadigim yer kalmadi.Originde hala 2 fifa var cd keylerini kontrol ettim biri satin aldigim digeri farkli ama ikisinden de girdigim oyun ayni -
Arkadaşlar herkes bu bonusun peşinde. Oyunu ben de bugün aldım iniyor şuan. İyi bir şeyler veriyolar mı, değer mi uğraşmaya ? -
Bahsedilen bonuslar ne veriyor. Bursagb den almıştım oyunu. -
-
Sattinmi hocam
quote:
Orijinalden alıntı: bulkan
https://www.droyun.com/fifa-17-droyun-da-99-tl-sinirli-sayida-devam-ediyor
Bu yazıyı da kaldırın o zaman lütfen. 3 gündür bu fiyat var dediniz sitedeki canlı destekte, ancak 29u akşamında başlamış bu olay. Son 1 gün demişsiniz işte yazıyor orada.
Bugün öğlen 99tlden almaya karar verdim, stok tükendi. 2-3 saate yeni stok gelir dediniz. Sonra baktım, geldi ama 20 tl zamlanmış bu sefer de. Neden böyle yapıyorsunuz. Bu haksızlık değil midir.
Bu fiyata talebin çokluğunu öngöremediniz mi, daha fazla stok alsaydınız olmaz mıydı. Sizi de anlıyorum, 20 tl zararla satamazsınız ama bizi de düşünün. Bir sonraki stokta zamlanmayacağının garantisi var mı.
Fiyat hâlâ uygun, 20 tlsinde de değilim. Ne zaman bu tür birşey almaya kalkışsam hep fiyatı değişiyor. Biraz da buna üzüldüm açıkçası.
Sırf bu tarz şeylerle uğraşmamak için bastım 140TL'yi bildiğim yerden aldım. Uğraşılmaz böyle kurumsal olmayan yerlerle.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Me[S]uT
Bu gece akk ler sıfırlanıyor şansına
Hocam AKK ne zaman sıfırlanır? 12:00 geçtikten sonra sıfırlanıyor mu nasıl oluyor? Birde 50mbit hızım var akk sıfırlandıktan sonra 2 saat gibi bir sürede iner mi acaba oyun?
12 den sonrasi sıfırlanıyor bazen gecikmee oluyor tabi 12:30 gibi modeme bir reset atin, 2 saate inmesi lazim
@powermoon
Maaşınız bol sıfırlı herhalde,sizin kazandığınızı herkes kazanmıyor belki burada.Durumu olmayanlar da olabilir. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Crantola
Benim Origin iki tane fifa indiriyor. Bu durumu yaşayan var mı? Birisi bitsin belki diğeri iptal olur ama neden böyle oldu bilmiyorum.
Bu mesaja eklenen görseller:
Aynı durum bendede var. Oyun yüklendikten sonra silinmedi ve her ikisindende oyuna girilebiliyor. İlginç tam anlıyamadım ne olduğunu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih211
Bu fis dediginiz neye benziyor hocam oyun icinde kurcalamadigim yer kalmadi.Originde hala 2 fifa var cd keylerini kontrol ettim biri satin aldigim digeri farkli ama ikisinden de girdigim oyun ayni
Fut drafta girin. Fiş ile giriş yapabiliyor musunuz bi kontrol edin.
quote:
quote:
quote:
Bu gece akk ler sıfırlanıyor şansına
Hocam AKK ne zaman sıfırlanır? 12:00 geçtikten sonra sıfırlanıyor mu nasıl oluyor? Birde 50mbit hızım var akk sıfırlandıktan sonra 2 saat gibi bir sürede iner mi acaba oyun?
12 den sonrasi sıfırlanıyor bazen gecikmee oluyor tabi 12:30 gibi modeme bir reset atin, 2 saate inmesi lazim
23.45 gibi res atın modeme bugün indirilenler falan geçmesin gelcek ayın kotasına. -
Ulam tam %90 a geldi router devreden çıktı reset attım yine aynı görünmüyor şu an. Anlayan arkadaşlar ne yapmalıyım routerin modemi görmesi için? ( Direk modemden bağlanamıyorum şu an maalesef)
Başkan biz seni çok sevdik sıkıntı yok alınma bu tip yorumlara kurumsallık isteyen Aral game'den alsın. Çok iyi bir kurumdur kendileri.
Ödemeyi nasıl yapacağız? -
Öncelikle belirteyim, sürekli fiyatın değişmesi hoş bir yaklaşım değil, 5 dakika önce 99TL olan oyun 5 dakika sonra 119 daha sonra da 139TL oluyor. Sonra tekrar 99TL oluyor. 119'dan veya 139'dan alan kişilerin yerine kendinizi koyun. Ayrıca kullandığınız altyapıda da hata var. Dün 4-5 kez siteniz üzerinden alım yapmayı denedim fakat SMS doğrulama kodu hiçbir şekilde gelmedi. Akşam tekrar denemek için girdiğimde ise fiyatın arttığını gördüm. Bu yüzden daha da yüksek bir meblağ verip başka yerden aldım. Bu forumda satış yapmanızın sebebi, buradaki çoğu kişi zaten 20 yaş altı, ya harçlıklarıyla ya da biriktirerek aldıkları için insanların ucuza yönelmeleri.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X