Şimdi Ara

DH Forum Nokia Firmware (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
3
Favori
162.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yani verdiğin linkteki programı kurmayayım mı?

quote:

Orjinalden alıntı: marslanoglu

Arkadaşım sağol Phoenix'in böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Sayende öğrendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carman1tr

wallaha tesadüfen buldum bende:)
    yani verdiğin linkteki programı kurmayayım mı?

quote:

Arkadaşım sağol Phoenix'in böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Sayende öğrendim.

Aslında ben vermiş olduğum linkteki data paketini indirip telefonuna yazılım atmanı öneririm. Dongle olmadan kurulduğu için Phoenix'in tüm özelliklerini tam olarak kullanamıyoruz. O yüzden belki sen Phoenix'in download özelliğini kullanıp yazılım atarken sorunla karşılaşmış olabilirsin. Elinde data paketin olursa ve data paketini bilgisayara yükleyip yazılım atarsan daha sağlam olur diye düşünüyorum.

• hocam programı indirdim ve kurdum.ama nereye kurduğuna bakmadığm için şimdi bulamıyorum.ne bir kısayol ne başka bir ipucu var.acaba verdiğin flası phoneix üzerinden mi yüklemem gerekiyor?
  • arkadaşlar öncelikle ben başıma geleni anlatayım. ben de nokia n73 var. bu telefonu 3-4 ay önce kulaklık sesi kısıldığı için servise verdim. aldılar 3-4 gün sonra verdiler. mekanik bi sorun değil yazılımsal dediler yazılım güncellendi dediler. aldım teli ve geçen hafta yine aynı şey oldu. bu sefer servise gitmek istemediğim için başka yollar arıyorum. arkadaşımın blog sayfasından phoenix kurdum güncelledim olmadı. ama bildiğim kadarıyla phoenixin bu tarz özellikleri var. aradım fakat bulamadım. fazla da kurcalayamıyorum bilmeden bişey yapmamak için.

bu konuda bi bilginiz varsa beni çok büyük i yükten kurtaracaksınız.

şimdiden çok teşekkür ederim
  • Son yüklemiş olduğun yazılım paketi Phoenix altında çalışır. Phoenix'i çalıştırıp telefonunu tarattıktan sonra otomatik olarak telefonunun yazılımını bulur. Yani senin nereye kaydettiğini bulmana gerek yok.
  • iyi o zaman.yükleme yapayım.teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagribeg

arkadaşlar öncelikle ben başıma geleni anlatayım. ben de nokia n73 var. bu telefonu 3-4 ay önce kulaklık sesi kısıldığı için servise verdim. aldılar 3-4 gün sonra verdiler. mekanik bi sorun değil yazılımsal dediler yazılım güncellendi dediler. aldım teli ve geçen hafta yine aynı şey oldu. bu sefer servise gitmek istemediğim için başka yollar arıyorum. arkadaşımın blog sayfasından phoenix kurdum güncelledim olmadı. ama bildiğim kadarıyla phoenixin bu tarz özellikleri var. aradım fakat bulamadım. fazla da kurcalayamıyorum bilmeden bişey yapmamak için.

bu konuda bi bilginiz varsa beni çok büyük i yükten kurtaracaksınız.

şimdiden çok teşekkür ederim

tekrar yolla servise 3 kere aynı hatadan dolayı cihaz servise giderse para iadesi yada yeni cihaz verirler bırakma peşini o garanti belgelerini iyice okuyun araştırın arkadaşlar...

• arkadaşlar bu phoneixle yüklesek ne farkı var nsu dan?
  • Phoneix te firmware setubu elinde oluyo yane ayrı indrmiş oluyosun direk kurulum yapıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony John Soprano -- 29 Ocak 2009; 22:24:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

Phoneix te firmware setubu elinde oluyo yane ayrı indrmiş oluyosun direk kurulum yapıo

yani tek fark elinde olması öylemi ben bu siteye girdim 1112 nin flashına baktım 2 part neden öyle 1.100 mb 2.13mb 113 mb olurmu bu telefonun flashı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersahin -- 30 Ocak 2009; 17:57:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapstars

quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

Phoneix te firmware setubu elinde oluyo yane ayrı indrmiş oluyosun direk kurulum yapıo

yani tek fark elinde olması öylemi ben bu siteye girdim 1112 nin flashına baktım 2 part neden öyle 1.100 mb 2.13mb 113 mb olurmu bu telefonun flashı.

NSU ile yazılım güncellerken telefonun ürün koduna göre uygun yazılım Nokia'nın programı vasıtasıyla internetten çekilir. Phoenix'de ise ülkenin bulunduğu yazılım paketini (EMEA, APAC, MEA, EURO veya GLOBAL gibi) internetten indirip bilgisayarına kurarasın ve Phoenix yardımıyla telefonuna atarsın. Bu data paketlerinin boyutlarının fazla olması içlerinde dünyanın hangi bölgesiyse o bölgedeki tüm ülkelerin dil paketlerini, bölgesel içeriklerini içeriyor olmasıdır.

• Ben N78 RM-235 telefonuma wlan üzerinden 20 li versiyonu yükledim. Yeni versiyonu başarıyla yükledikten sonra telefonumun sağ üst köşesinde mesaj işareti sürekli yanıp sönmeye başladı. Tel.e hard format attım yinede düzelmedi.Ne yapmam lazım? Yardımınıza ihtiyacım var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzaffer1989

tabiki o konudada haklısınız mesela N82 için konuşayım siyah kapak alıp takarsak teknik servis garanti kapsamından çıkarıyor cihazı kendi aldığımız orjinal kapağı takın diyoruz hayır biz kendimiz alıp takarız diyor ee bendekide orjinal ben belki para vermeden aldım benim babam belki orjinal N82 kapağı üretiyor yani illa alacak para o konuda çok haklısınız tekel oldukları için böyle 2 sağlam rakip firma çıksa usb kablosu nasıl 10 ytl olur

Nokia kasayı yetkili bir servis taktığı zaman telefonun tümünü garantiden çıkartmıyor, ancak yeni takılan kasaya ve kasadan dolaylı oluşabilecek herhangi bir zararı garanti kapsamına sokmuyor.

Bizzat hem KVK hem de Nokia danışma hattı ile görüşüp aldığım bilgilerdir.

• Selam Arkadaşlar,

Nokia 3120 model cep telefonuma, bilgisayar üzerinden mesaj gönderdim. Telefonumda "contact service"
    uyarısı çıktı ve telefon kullanım dışı kaldı...

Soft atılarak kurtulacağını düşünerek, DKU-5 soft yükleme kablosunu aldım. Ancak yükleme yapamadım.

Forumlardan araştırdığım kadarıyla, "contact service" hatası ancak box tipi bir aparatla gidermek mümkünmüş !...

Telefonumu çalıştırabilmek için değerli ustaların yardımını bekliyorum.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 15 Şubat 2009; 20:56:18 >
  • arkadaşlar, benim nokia 5800ım var. türkçeye çevirecem, phoneix'i kurdum. programda scan diyorum, bir türlü telefonu görmüyor. Lütfen biriniz detaylı bir anlatsın, nasıl phoneix programı telefonumu görecek, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mskaraca24

arkadaşlar, benim nokia 5800ım var. türkçeye çevirecem, phoneix'i kurdum. programda scan diyorum, bir türlü telefonu görmüyor. Lütfen biriniz detaylı bir anlatsın, nasıl phoneix programı telefonumu görecek, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Arkadaşım Phoenix'i kurduktan sonra Nokia PC SUite ve Nokia Software Updater i de kur. Bu şekilde hem kablo sürücülerini yüklemiş olursun, hem de PC Suiti kullanabilirsin. Yazında belirtmemişsin Phoenix ile kullanacağın data paketini de yüklemen lazım. Eğer yüklemediysen ilk sayfada verilen blogdan data paketlerini bulabilirsin. Bulamazsan aşağıdaki linkteki data paketini (185 mb) indir, bilgisayarına kur, telefonunu arattır, ürün kodlarından Türkiye olanını seç ve yazılımı telefonuna yükle. Kolay gelsin.

http://*****share.com/files/193274643/RM-356_EMEA_11.0.009_v3.0_5800.exe

• quote:

quote:

arkadaşlar, benim nokia 5800ım var. türkçeye çevirecem, phoneix'i kurdum. programda scan diyorum, bir türlü telefonu görmüyor. Lütfen biriniz detaylı bir anlatsın, nasıl phoneix programı telefonumu görecek, şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Arkadaşım Phoenix'i kurduktan sonra Nokia PC SUite ve Nokia Software Updater i de kur. Bu şekilde hem kablo sürücülerini yüklemiş olursun, hem de PC Suiti kullanabilirsin. Yazında belirtmemişsin Phoenix ile kullanacağın data paketini de yüklemen lazım. Eğer yüklemediysen ilk sayfada verilen blogdan data paketlerini bulabilirsin. Bulamazsan aşağıdaki linkteki data paketini (185 mb) indir, bilgisayarına kur, telefonunu arattır, ürün kodlarından Türkiye olanını seç ve yazılımı telefonuna yükle. Kolay gelsin.

kardeş dediklerinin hepsini yaptım, phoneixi tekrar kurdum, pc suit ve nokia software updater i kurdum, data paketini indirip kurdum. Phoenixi açınca Error loading component

HRESULT 0x80040154 (-2147221164)
    This means:
    Sınıf kaydedilmemiş

diye bir uyarı geliyor, ok diyorum, phoenix açılıyor, manager connection dan new deyip usb'i seçip bağlantıyı kuruyorum, sonra scan product diyorum, LANET olsun , tekrar teleffonu görmüyor. Nerede hata yapıyorum acaba??? :((

• quote:

quote:

sağolasın kardeş, dediklerini bir daha sil baştan yaptım, türkçe oldu, bir haftadır uğraşıyordum, tekrar teşekkürleer....

• Arkadaşlar merhaba,
    N95-1 telefonum var. Versiyonu v21 iken adeta kaşındık PC Suit ile v31 yükledim. Telefonumun dili ingilizceye dönüştü. Yüklemeden önce aldığım yedekleri de dil farklılığından dolayı geriye yükleyemiyorum. NSS ile pruduct codunu görüyordum ve değiştirme yapabiliyordum ama nedense bu sıralarda codu görmek istediğimde error veriyor. NSU ile tekrar yükleme yapmak istediğimde "yeni yazılım yok mevcut olan da sizde var" gibi bir uyarı vererek yükleme yapmıyor. Bunun için yaklaşık 4-5 gündür epey site ve forum araştırdım, kafam iyice karıştı. Acaba bana şu andan itibaren nasıl hareket etmem konusunda basit adımlarla öneride bulunursanız çok minnettar olacağım. Yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

DH Forum Nokia Firmware

• quote:

Orjinalden alıntı: golf16

Arkadaşlar merhaba,
    N95-1 telefonum var. Versiyonu v21 iken adeta kaşındık PC Suit ile v31 yükledim. Telefonumun dili ingilizceye dönüştü. Yüklemeden önce aldığım yedekleri de dil farklılığından dolayı geriye yükleyemiyorum. NSS ile pruduct codunu görüyordum ve değiştirme yapabiliyordum ama nedense bu sıralarda codu görmek istediğimde error veriyor. NSU ile tekrar yükleme yapmak istediğimde "yeni yazılım yok mevcut olan da sizde var" gibi bir uyarı vererek yükleme yapmıyor. Bunun için yaklaşık 4-5 gündür epey site ve forum araştırdım, kafam iyice karıştı. Acaba bana şu andan itibaren nasıl hareket etmem konusunda basit adımlarla öneride bulunursanız çok minnettar olacağım. Yardımı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.

Arkadaşım, önceleri Phoenix yüklemesi karmaşıktı, uğraştırıyordu. Bu yüzden NSS ile telefonun ürün kodu Türkiye ürün kodu yapılıyordu ve NSU ile yazılım yükleniyordu. Fakat bu başlık altında da verildi: Phoenix 2008'i yüklersen ve blogda verilen data paketlerini de kurarsan ürün kodu değiştirme işlemini yapmadan Phoenix ile data paketinde mevcut bulunan ürün kodlarından istediğini seçip telefonunun menüsünü istediğin dile geçirebilirsin. Benim şahsi kanaatim, artık NSS'e gerek kalmadığı yönünde. Bu yüzden sana tavsiyem önce bilgisayarından PC Suite, Software Updater ve tüm Nokia kablo sürücülerini kaldır, Phoenix 2008'i kur, telefonun için mevcut en son yazılım paketini indir (EMEA veya EURO olanı), en sonunda da Nokia PC Suite ve Nokia Software Updater i kur, telefonuna yeniden yazılım at. Bu şekilde sorunların çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslanoglu -- 6 Şubat 2009; 7:43:04 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.