Şimdi Ara

DH Forum'u Bilinçlendirme Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlangıç notu: Noktasız ç tuşum çalışmıyor bu yüzden her yerde ç yi kullanaçağım.

Önçelikle herkese merhaba, bu konuda sık sık hatta olmaması gereken kadar sık forumda yapılan hatalı bir sözçük dizisinden bahsedeçeğim. Arkadaşlar bakın SS açılımı "Sreen Shot" yani Türkçe'ye çevrildiğinde "Ekran Görüntüsü" olan bir kısaltmadır. Bu kelime dizisinin betimlediği şey bilgisayarınızın, mobil çihazınızın veya herhangi bir elektronik aletinizin sanal ekranından çekilen görüntüdür. Yaani SS fotoğraf anlamına gelmez.

Adam konu açıyor sonunda [SS'li !!] giriyorum konuya adam Sis dağının fotoğrafını atmış (misal). Yapmayın etmeyin bütün forum bilinçlenelim yapmayalım bu tür hatalar. Zaten birçok konuda dl bilgisi hataları çok göze batıyor en azından bu hususa dikkat edelim. SS yerine (eğer fotoğraf koyduysak) [Fotoğraflı !!] veya çok uzun geliyorsa [FT'lı !!] yazın. Bu sizden naçizane isteğimdir. Herkese iyi geçeler.

• Derdini seveyim senin.

Bu arada eyvallah sayende bilgilendim yakında nasaya iş başvurusunda bulunacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnapShot .

• Uyarı notunu okuyunca kesin o ile başlayan küfür ile ilgili bir şeyler yazmıştır diye düşünenler artıya abansın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackTheSamurai

SnapShot .

Fizandan duyuldu be

• Gülümsettin ama gene de çanımı sıkıyor bu olay :/
  • Allah başka dert vermesin kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum takdir ederim,özenerek yazmışsın ama "Türkçe'ye" doğru yazılış değil.

"Türkçeye" diye yazılır.

• Düzeltmen için teşekkür ederim. TDK dan baktığımda özel isim şeklinde görünçe kesme işareti koymam gerektiğini düşünmüştüm artık daha dikkatli oluruz. :)
  • Benim de şu altında dik çizgi olan "v" tuşum çalışmıor. Ne apsam bilemedim. asdsadqwe4123eawydzs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.