Şimdi Ara

DH Forumda devrim yaratacak bir istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkes kendi açtugu konuda bir çok şey yapma yetkisine sahip olsa süper olmaz mı, ama konu tamamen kaldırma yetkisi adminlerde olsun o başka ama istenmeyen mesajları silme hakaret edenleri silme, araya yazı , konu ekleme gibi yetkliler konunun sahibinde olsa harika olurdu.

• Hatta benim konuma girenleri banlayabileyim!
  • Oldu herkes gıcık olduğu adamın mesajını silerdi
  • çok saçma yaa... olurmu öyle... o zmn forum olmasının bir manası olmaz ki.

ben seni eleştiren tarz yazacağım sonra sen geleceksin benim mesajımı sileceksin... kan çıkar valla...

heee aynısını admin yapıyor tamam ama o onun görevi zaten, karar verme yetkisi onda, bu yetkiyi kullanıcıya vermek tehlike doğurur...
  • abartmayın ya, banlama, konu silme yok, sadece hakaret içeren mesajları silme, editleme, düzenleme, araya konu ekleme gibi, hemen işi kötü tarafdan ele alıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerindeBirKarar -- 26 Haziran 2010; 18:47:38 >
  • Mesela şu olabilir, en eski üyerlerden oluşan 10 kişilik bir grup DH Yöneticilerine 10 gün ban verebilmeli nasılki adil yönetimlerde seçim var ve buda burada olmalı, bebelerin yönetici oldugu bir yer burası azda olsa adminler akıllılar ama yöneticiler bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerindeBirKarar -- 26 Haziran 2010; 19:24:32 >
  • ''Premiuma yükselt, hepsi olur''
    yazdığım an ceza alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YerindeBirKarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

çok saçma yaa... olurmu öyle... o zmn forum olmasının bir manası olmaz ki.

ben seni eleştiren tarz yazacağım sonra sen geleceksin benim mesajımı sileceksin... kan çıkar valla...

heee aynısını admin yapıyor tamam ama o onun görevi zaten, karar verme yetkisi onda, bu yetkiyi kullanıcıya vermek tehlike doğurur...

Ciddiye alıp cevap vermişsin birde abi ya
  • liseli alert
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.