Emojiler ve bazı logolar 2000'lerin başından kalma ve foruma klasik bir görünüm kazandırılması ve modern forum mimarisine güncellenmesi gerekiyor. Mesut abi gittiğinden beri eski havası kalmadı DH'nin. Örnek olarak Linus tech tips forum sitesi, https://linustechtips.com/ |
DH forumu neden yenilemiyorlar?
-
-
mesut çevik, citizen'in kodlara exploitler koyduğunu ve foruma dokunurlarsa citizen'in bunları kullanıp databaseyi sileceğini söyledi hocam
-
Yok be kanka böyle daha iyi herşey güncellenirse o samimi ortam iyice kalkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha çok aksiyonlu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forum patlicak mi yani
evet hocam
-
Fıstık gibi forum böyle iyi
+1
adam emojiler eski kaldı demiş yav DH emojileri internetteki en iyi emojilerdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle
Şimdi citizen yurt dışında çalışıyor mesutta kendi yolunu çizdi eski günler.. yaşlandık halikarnas balıkçım..
-
Daha iyisini yap senin forumuna üye olalım .
Mevcut piyasada dh'nın eline su dökecek bir tane site yok. Teşekkürler DH
DH forum iyi.
Linus foruma çok kısa baktım, hiç beğenmedim. Bir DH etmez.
Retro akımı varken yenilemekten bahsediyorlar. Eski olan her şey daha güzel.
-
Son zamanlarda sende görüyorsundur mutlaka herkes saçma konular açıyor. Tipim nasıl ssli yok hoşlandığım çocuk yok akşam yemeğim yok burası kaç tl ssli filin bence bunlar forum kültürüne uyan şeyler değil. Forum kültüründe insanlar burada birbirine yardımcı olmak için birbirleri ile önemli bir konuyu tartışırlar öğrenirler.
Önce bunu düzeltseler çok daha iyi olacak bence.
-
Bu foruma bir şarkı armağan etmek istesem sanırım bu;
Mahmut Tuncer - TopicyoutubeProvided to YouTube by Mert Müzik Üretim Altın Dişli Hayriye · Mahmut Tuncer Bileydim ℗ MERT MÜZİK ÜRETİM Released on: 2005-04-07 Composer: Mahmut Tuncer Lyricist: Mahmut Tuncer Arranger: Kenan İlgen Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=Cqwic8ufpWkolurdu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X