Şimdi Ara

DH FUTBOL BÖLÜMÜ - ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam haftaya cumartesi uygundur. daha da uzamasın zaten.
  • Haftaya cumartesi dediğimiz aslında bu cumartesi, değil mi? Yanlışlık olmasın.
    Bu arada gelenler kimler, son bir defa yazsınlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

Hüso bu c tesi değil di mi ? Bu c tesi yokum ben haftaya c tesi ise varım bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Hüso bu c tesi değil di mi ? Bu c tesi yokum ben haftaya c tesi ise varım bende.

Haftaya yahu.
    Bu hafta ben de uygun değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

Haftaya yahu.
    Bu hafta ben de uygun değilim.

Ha iyi o zaman.

Angaranın bağlarında geziyon dimi çakal

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Dün döndük la.

• quote:

Dün döndük la.

Hosgeldin kardeşim 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

Haftaya cumartesi dediğimiz aslında bu cumartesi, değil mi? Yanlışlık olmasın.

Mesajınızın içinde sorunuzu Cevaplamışsınız zaten.Yani bu hafta degil,haftaya Cumartesi.
  • !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Sağ ol karşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Haftaya cumartesi dediğimiz aslında bu cumartesi, değil mi? Yanlışlık olmasın.

Mesajınızın içinde sorunuzu Cevaplamışsınız zaten.Yani bu hafta degil,haftaya Cumartesi.

şimdi bu cumartesi mi yoksa haftaya mı?
  • Haftaya Cumartesi benim için de uygundur beyler. Kesin olarak gerçekleştirelim artık bu işi.

• quote:

Arkadaşlar Barbar dan malesef Haber alınamıyor.Bir sıkıntısı var veya Vakti yoktur.Artık bu ziyareti yapalım diyorum çünkü Forumdan bana gönderilen Yardımlar artan Sıcak havadan dolayı bozulabilir.Bu yüzden bu Hafta Cumartesi veya haftaya Cumartesi kesin olarak Ziyareti gerçekleştirelim.Bu hafta diyenler ok versin ona göre İşlerimizi ayarlayalım.

Bakkalgazi Barbardan kurum bilgilerini aldınızmı?Bu hafta Cumartesi gidiyoruz ona göre herkes hazırlansın.
  • Merhaba Forumdaşlar,
    bugün Esirgeme kurumundaki bir Yetkili ile konuştum.Ziyareti bu Hafta Cumartesi yapacagız.Ziyaret saat 15 te başlıyor ama bizler 14:00-14:30 gibi orda olmalıyız çünkü Yardım ları yetkililere Teslim edecegiz.Normalde 5-6 kişilik gruplara izin veriyorlar ama 10-15 olursa alınmayabilir diyorlar.Bu yüzden 2 Grup gibi gidecegiz oraya sayısal olarak çok olursak.Gelecekler Cuma Akşamına kadar Geliyoruz gelmiyoruz desin Lütfen.Gıdalarda Son kullanma Tarihlerine Dikkat edelim Lütfen.
  • quote:

Merhaba Forumdaşlar,
    bugün Esirgeme kurumundaki bir Yetkili ile konuştum.Ziyareti bu Hafta Cumartesi yapacagız.Ziyaret saat 15 te başlıyor ama bizler 14:00-14:30 gibi orda olmalıyız çünkü Yardım ları yetkililere Teslim edecegiz.Normalde 5-6 kişilik gruplara izin veriyorlar ama 10-15 olursa alınmayabilir diyorlar.Bu yüzden 2 Grup gibi gidecegiz oraya sayısal olarak çok olursak.Gelecekler Cuma Akşamına kadar Geliyoruz gelmiyoruz desin Lütfen.Gıdalarda Son kullanma Tarihlerine Dikkat edelim Lütfen.

eklemeyi unutmuşum @samplus @VGroove @cenkshn @hashus1099 @Bakkal Gazi @crowic

• loko kullanıcısına yanıt
    1 arkadaşımla geliyorum.
  • quote:

quote:

Merhaba Forumdaşlar,

Abi şimdi kuzenim uyardı cumartesi ortalık karışacak dedi. Gezinin yıldönümüymüş. Ben plana uyarımda bir sizede bilgi vereyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

quote:

Merhaba Forumdaşlar,

Abi şimdi kuzenim uyardı cumartesi ortalık karışacak dedi. Gezinin yıldönümüymüş. Ben plana uyarımda bir sizede bilgi vereyim dedim.

Bahçelievlerde sıkıntı olmaz.İstiklal,Gaziosmanpaşa ve okmeydanında Olaylar olabilir.Ama bilgi verdiginiz iyi oldu.Dikkatli oluruz yinede.

• Loko hocam, bu hafta işlerimle alakal bir gelişme nedeniyle Antalya'dayım. Cumartesi öğleden sonra döneceğim ve dolayısıyla maalesef katılamayacağım. Ancak bizden Halil arkadaşımız (Legend) katılacaktı.
    Onunla beraber birşeyley göndermeyi planlıyorum.
  • @Loko hocam tamamdır, ben o saatlerde yanınızda olacağım. Zaten Hashüs' le beraber geliriz çok büyük ihtimalle
  • quote:

Loko hocam, bu hafta işlerimle alakal bir gelişme nedeniyle Antalya'dayım. Cumartesi öğleden sonra döneceğim ve dolayısıyla maalesef katılamayacağım. Ancak bizden Halil arkadaşımız (Legend) katılacaktı.
    Onunla beraber birşeyley göndermeyi planlıyorum.

ne oldu Aziz yıldırım izin vermedimi?
    şaka bir yana bir Tanıdıgınızla birşeyler gönderirsenizde olur.Yalnız buluşma saatlerine Dikkat edelim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.