Şimdi Ara

DH FUTBOL BÖLÜMÜ - ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
8
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdaşlar yarın Saat 13 te Kadir Hasın altındaki Roseberry pastanesinde buluşalım.Orda toplanır,tanışır ve Esirgeme kurumuna gideriz.Saat 14 gibi esirgeme kurumuna gider yardımları Teslim ederiz. @samplus @VGroove @Bakkal Gazi @crowic @Legend. @cenkshn @hashus1099
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

forumdaşlar yarın Saat 13 te Kadir Hasın altındaki Roseberry pastanesinde buluşalım.Orda toplanır,tanışır ve Esirgeme kurumuna gideriz.Saat 14 gibi esirgeme kurumuna gider yardımları Teslim ederiz. @samplus @VGroove @Bakkal Gazi @crowic @Legend. @cenkshn @hashus1099

hocam 13'ü biraz geçebilir bizim gelmemiz. can ve bir arkadaşımla buluşup merter'den oyuncak vs temin edeceğiz.
    yarın görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

forumdaşlar yarın Saat 13 te Kadir Hasın altındaki Roseberry pastanesinde buluşalım.Orda toplanır,tanışır ve Esirgeme kurumuna gideriz.Saat 14 gibi esirgeme kurumuna gider yardımları Teslim ederiz. @samplus @VGroove @Bakkal Gazi @crowic @Legend. @cenkshn @hashus1099

hocam 13'ü biraz geçebilir bizim gelmemiz. can ve bir arkadaşımla buluşup merter'den oyuncak vs temin edeceğiz.
    yarın görüşmek üzere.

sorun olmaz, zaten Saat 14 gibi Esirgeme kurumuna hareket edecegiz.Unutmadan kurumdakiler Sıfır oyuncak ve Tarihi geçmemiş Gıda ya izin veriyor.

• quote:

sorun olmaz, zaten Saat 14 gibi Esirgeme kurumuna hareket edecegiz.Unutmadan kurumdakiler Sıfır oyuncak ve Tarihi geçmemiş Gıda ya izin veriyor.

anladım, ona göre hareket ediyoruz, bilgi için teşekkürler.
  • quote:

Abi oğlum havale geçirdi benim 2. defa oldu. Bu gece normalde çıkacak diye düşünüyorduk doktorlar bir gün daha kalsa iyi olur dedi Hastane haznedarda zaten yetişmeye çalışıcam eğer buluşmaya yetişemezsem direkt oraya gelirim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Abi oğlum havale geçirdi benim 2. defa oldu. Bu gece normalde çıkacak diye düşünüyorduk doktorlar bir gün daha kalsa iyi olur dedi Hastane haznedarda zaten yetişmeye çalışıcam eğer buluşmaya yetişemezsem direkt oraya gelirim ben.

dostum çok büyük geçmiş olsun, şu an durumu nedir?

• quote:

quote:

quote:

dostum çok büyük geçmiş olsun, şu an durumu nedir?

Çok sağolasın kardeşim. Normalde bu akşam çıkacaktı 9 da fakat akşamüstü tekrar ateşi yükselince bir gün daha kalmalı demişler. O yüzden doktorun görmesini bekliyoruz bakalım.

• samplus kullanıcısına yanıt
    çok üzüldüm aman tez zamanda sağlığına kavuşur umarım. yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa elimizden geleni yapmaya hazırız. tekrardan geçmiş olsun.
  • quote:

çok üzüldüm aman tez zamanda sağlığına kavuşur umarım. yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa elimizden geleni yapmaya hazırız. tekrardan geçmiş olsun.

Hüseyin çok sağol kardeşim çok teşekkür ediyorum. Allah hiç kimseye yaşatmasın.
  • quote:

quote:

çok geçmiş olsun.Umarım saglıgına Tez zamanda kavuşur.Üşütmüşmü yoksa başka rahatsızlıgımı var?

• Geçmiş olsun hocam acil şifalar.

Bu arada bu cumartesi ben gelemiyorum şimdiden kusura bakmayın, son ana kadar hallederim dedim ama olmadı şimdi haber veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Geçmiş olsun hocam acil şifalar.

Bu arada bu cumartesi ben gelemiyorum şimdiden kusura bakmayın, son ana kadar hallederim dedim ama olmadı şimdi haber veriyorum.

gelemiyenlere Tepkim olmaz.Herkesin işi gücü var.Alınma gocunma yok.Bu iş malesef çok uzadıgından ilgisiz kaldı.Konuyu başlatanın yapmadıgını bizler olumlu bir şekilde bitirmek istedigimizden gayret ediyoruz.Yarın gidip güzel bir şekilde Organizasyonu yapacagız.Fotografları burda paylaşırız.Herkese iyi geceler

• quote:

quote:

quote:

çok geçmiş olsun.Umarım saglıgına Tez zamanda kavuşur.Üşütmüşmü yoksa başka rahatsızlıgımı var?

Abi el ayak ağız sendromu diye bir bulaşıcı viral hastalığa yakalanmış buna bağlı ateş, ateşe bağlı havale. Şu anda çocuklar arasında çok ciddi salgınlar var. Yeğenimde geçen hafta başka bir hastalığa bağlı havale geçirmişti. Çocukların beyinleri yeterli gelişmemiş olduğundan ateş yükseldiğinde kilitleniyormuş ve bu yüzden kasılmalar falan oluyormuş. Görüntü çok feci. Şükür iyi şu anda yalnız kontrol ediyoruz sürekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gidemediğimiz bütün Cumartesiler müsaittim bugün malesef işim çıktı.
    Üzülerek gelemeyeceğim. Herkese iyi günler olsun
  •  DH FUTBOL BÖLÜMÜ - ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ
     DH FUTBOL BÖLÜMÜ - ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ

yardım yollayanlar olmuş, yerine ulaştığını görmeniz açısından makbuzları da ekledik.
    çocuklarla fotoğraf çekilmek de yasaktı, sonuçta mahkeme kararıyla alınan çocuklar da olduğundan hassasiyetleri var.

• arkadaşlar, reef1905 (akın abi)nin görüşlerini aktarıyorum. sorularınızı vs cevaplayabiliriz, belki ileride ziyaret gerçekleştirmek isteyen vardır.

Uzun zamandır planladığımız ve bir takım aksaklıklar sonucu bugüne nasip olan ziyareti gerçekleştirdik.

Belirlediğimiz bir takım yardım malzemeleri eşliğinde kurumda aldık soluğu.Kapıdaki görevli ziyaret için geç kaldığımızı söylediğinde saat 14:30'du.Ziyaret için gidilmesi gereken saat en geç 14:00 ve belli sayıda günlük ziyaretçiye izin var.Hergün ziyaret yok, ziyaret günlerini gitmek isteyenler kurumdan öğrenebilir.

Biz kapıdaki görevliye getirdiğimiz materyalleri ve gelişimiz için belirtilen saati söylediğimizde sağolsun yardımcı oldu ve içeriye yönlendirdi bizleri.Giriş yapan kişilerin kimlikleri ilk girişte alınıyor ve toplu olarak ziyaretçi kağıdı veriliyor.

Daha sonra ilgili bölüme yönlendirildik ve yanımızda getirdiklerimizi sorumlu kişilerin bulunduğu odaya taşıdık.Burada bize bir çeşit toplu ziyaret için izin kağıdı yazıldı.Götürdüğümüz malzemeleri bağış olarak envantere döküp makbuz vereceklerini belirttiler, biz ziyaret sonrası almak için odadan ayrıldık.

Kısa bir bekleyişin ardından saat 15:00 itibariyle başlayacak yarım saatlik ziyaret için ( ziyaretler yarım saat, sebepleri çok ) bizi almaya iki adet araç geldi.Diğer ziyaretçi ve destekçilerle araçlara binmeden kısa birifing aldık.

Gönüllü anne zannederim birifingi veren, genç bir kardeşimiz.Çocuklara kişisel sorular sormamamızı, KESİN olarak fotoğraf çekmenin yasak olduğunu, kimi çocukların devlet korumasında olduğunu ve yapmamamız gerekenleri anlattı.

Ve nihayet araçlara binip havanın serin olması sebebiyle kafeteryada izin verilen ziyaret için çocukların yanındayız.3-5 yaş gurubunu ziyaret ettik biz, yani daha doğrusu öyle denk geldi sanırım.Çünkü seçim şansı yok.Bu yaştan 2 gurup çocukla beraber cıvıl cıvıl geçen, zamanın su gibi aktığı yarım saat.

İlk 5 dakika bizler de şaşkındık, çocukların kimisi masada oturuyor, kimisi koşturuyor :) Daha sonra başladık oynamaya, çocukları sevmeye.Allah'ım nasıl tatlılar, nasıl sevecenler :) Kucağa aldığımız candan candan sarılıyor, kalabalıkta gözlerinin içi gülüyor.Anlatamıyorum, yaşamanız lazım ve BU DUYGUYU YAŞAYIN.

Çocukları ziyaret saati bittiğinde hepsini sırayla araçlara bindirdiklerinde kafeteryanın biraz önce çın çın çınlayan duvarlarında arda kalan sessizlik ölene kadar kulaklarımı tırmalayacak.Bunu hiç unutmayacağım :(

NOT : Aklıma geldikçe eklemelerde bulunayım buradan.Öncelikle kullanılmış hiçbir şey kabul edilmiyor.Eğer gıda götürecekseniz son kullanma tarihine dikkat edin, sizin gözünüzden kaçsa da titizlikle kontrol ediyorlar gerçi ama siz yine de dikkatli olun.Son kullanma tarihi belirtilmemiş ürünler de asla alınmıyor.Üreticisinden emin olmadıkları, kuşkulandıkları şeyleri kesin olarak almıyorlar.Mesela biz Japonya'dan gelen diş fırçaları götürdük, üretici firmayı belirleyemedikleri için geri almamızı rica ettiler.

Çocuklara elden hiçbir şey veremiyorsunuz, getirdiğiniz herşey makbuz karşılığı ziyaret öncesi sizden alınıyor.Gitmeden önce kurumu arayıp neye ihtiyaçları olduğunu sorabilirsiniz.Mesela bu ara gitmek isteyenler için plaj havlusu, plaj terliği ( 34-35 ağırlıklı ), plaj materyalleri lazım.Allah razı olsun her sene bir kurum veya kişi bu küçük melekleri tatil için yer ayarlayıp gönderiyormuş.

Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplar, daha detaylı anlatırım.

• Merhaba forumdaşlar,
    dün Fotografta gördügünüz Arkadaşlarla Esirgeme kurumu ziyaretini gerçekleştirdik.Malesef kurumda tanıdıgımız olmadıgı için ve gereken Bilgilerde olmadıgı için biraz zorlandık ama yinede gayretle bu işi güzel sonuçlandırdık.Gelen Arkadaşlara ve yardım gönderen Arkadaşlara teşekkür ederim.Yardımlarımız Ruhu güzel ve saf çocuklara faydalı olacagı için ayrıca çok Memnunum.Forumdan daha çok İnsanın böyle Organizasyonlara katılmasını öneriyorum.Gerçekten gidip Anne babası olmayan,şiddet gören veya başka sebeplerle Esirgeme kurumunda yaşayan çocukları görmenizi,sevmenizi şiddetle Tavsiye ederim.Çocuklar Sevgiye okadar Muhtaçki,siz bir Adım atınca onlar 2 adım atıyor.Onlar için günün en güzel zamanı birilerinin gelip onlara Sevgi göstermesidir.Allahım kimseyi Anasız babasız bırakmasın.Çok zor bir durum:((.

Başka bir konuya deginmek istiyorum.Önümüzdeki Aylarda Sakarya civarında bir Esirgeme kurumuna Ziyarete gidecegiz.O bölgede çok Baglantımız oldugu için ve Bölgede daha çok İhtiyaç oldugu için oraya gitmeye karar verdik.Organizasyonu ben ve Reef1905 yapacagız.Katılmak isteyenler bizimle beraber gidebilir.Bu organizasyona daha çok katılım olmasını Temenni ediyoruz.Yakında konu hakkında daha Detaylı bilgi verecegiz.
    İyi geceler

• @loko hocam pm attım Sakarya ile ilgili. Sıkıntı olursa konuşalım yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

@loko hocam pm attım Sakarya ile ilgili. Sıkıntı olursa konuşalım yine

eyvallah çok Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar merhaba , özellikle bu konuda tecrübesi olanlar önümüzdeki gunler ya da ilerleyen zamanlarda yaz tatilinde de birkac ziyaret yapsak, bilgisi olanla4 öncü araci ya da yardimci olabilirler mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.