Şimdi Ara

DH FUTBOL BÖLÜMÜ - ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun paypal olursa iyi olur
  • Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Bakmayın nickime çok merhametli insanımdır. Hatta çocuklarım doğduğundan beri böyle konularda daha da hassaslaştım. Konuyu açarken bile gözlerim doldu inanın. Çok uzun zamandır aklımdaydı bu konu fırsat bulamadım paylaşmaya.

Paypal ile ilgili istek olmuş. Ben bu konuda sıcak bakmıyorum neden derseniz bizimkisi maddiyattan öte maneviyatta içeriyor. Tabi ki oradaki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için maddi olanaklarda lazım ve şehir dışında olup ta bu tip organizasyonlara katılmak isteyip katılamayacak çok insan olacak. Ama ne bileyim para olayına girmek bana biraz sıkıntılı geliyor. Bunun güvenli bir yolu var ise tabi neden olmasın. Ben pek anlamam, anlayan arkadaşlar varsa fikir verebilirler. Gerekirse hesap açtırırız ya da dediğiniz gibi paypal olayına gireriz ama burada öncelik oradaki kardeşlerimizi ziyaret edip moral vermek, destek olmak, hatta birçoğunu Galatasaray'lı yapmak.

Dediğim gibi bu proje gerçekleşecek mutlaka. Fikri olanlar yazmaya devam etsinler.

Bu arada bu projemizi gerçekleştirdikten sonra bunu hem rutine bağlarız hemde yaşlı amca ve teyzelerimizi de unutmadan huzurevine ziyaret planlarız.

• Yaz abi ilk sıraya bana hatırlatmayı unutma abi önceden faceden

• Ben çok yoğun oluyorum, oy kullanmak için Samsun'a da gidemeyeceğim muhtemelen, ondan da canım sıkkın. Ancak böyle bir organizasyon olursa, ne bileyim bir oyuncak, bir kitap veya başka bir ihtiyaçlarını karşılayıp, mutlu etmek isterim oradaki çocukları.
  • Ben her türlü elimden geldiğince maddi manevi buradayım. benide yaz abi
  • Şu futbol bölümündeki karmaşa ve toz bulutuna rağmen bu tarz organizasyonları burada görebilmek gerçekten çok güzel. Son iki organizasyona katilacagim diyip bir türlü gelemedim. Lanet iş güç. Şimdiden düşünen ve organize eden tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Güzel birgün geçirirsiniz umarım.

Para toplama/yardım amaçlı bir organizasyonda oluşturulabilir aslinda. Çok sıkıntı olacagini tahmin etmiyorum. Her ne kadar Barbar ile tanisamamis olsakda ben kendisine güveniyorum. Eminim diğer illerdeki arkadaslarda bu şekilde katkıda bulunmak isteyeceklerdir.

• Geliyorum diyeyim ama belirsiz bir sınav takvimim var o yüzden kesin değiş şuan
  • Ben İstanbul'lu değilim, dolayısıyla katılamayacağım. Ama bir önerim var. Madem tarih olarak Nisan düşünüyorsunuz, 23 Nisan'da gitseniz ya, anlamlı olur.

Konu seviyesi iyice düşen futbol bölümünün yüz akı adeta
  • paypal veya hesap numarası yollarsanız bende destek olayım..
  • Ankara'dayım malesef katılamam. Ancak bir hesap numarası dağıtırsanız 10-15-20 lira atar gelemeyecek,gönlünü koymuş olanlar. En azından 2-3 tişört de bizim katkımızla alabilirsiniz. Etkinlikten 1 ay önce bir hesap numarası yazın lütfen. Ayrıca,adamsınız. Allah razı olsun hepinizden.
  • gitmeden önce mutlaka kurum ile bağlantıya geçip haber vermelisiniz ve tavsiyelrini dinlemelisiniz. İyi niyetli hareketler bazen çok sıkıntılı durumlara sebebiyet olabiliyor. Gitmeden önce mutlaka nasıl davranılması gerektiği gibi konuları gözden geçirmelisiniz.
  • Günü yaklaştıkça durum daha netleşir, şu an engel yok gibi o zaman da olmazsa gelirim

Hesap-paypal için ilgilenen biri olursa neden olmasın.

• Helal olsun abi. 22 Mart olursa kesin gelirim, anca o zaman İstanbul'da olacağım maalesef.
  • Kesin bir tarih netleştirelim. herkes ona göre kendini ayarlasın.
  • Ben de istanbuldayım sınav falan denk gelmezse seve seve gelirim olmadı maddi katkı yaparım.Hesap numarası falan belirlenirse alıntılarsanız sevinirim bu arada :)
  • Barış benimle irtibatta ol. belki eşimi alıp gelebilirim. Evde uzun süredir giymediğim, hatta hiç dokunmadığım mont kaban gibi şeyler var. onları getirebilirim. Ayakkabı da vereyim diyecem ama benim ayakkabılardan getirsem iki kişi denize açılır
  • Cok guzel bir dusunce gelemeyebilirim ama katki saglarim gidenler olursa .

• Çok güzel bir düşünce. Bir Kızılay çalışanı olarak sonuna kadar destekliyorum bu tarz faaliyetleri.

İzmirden gelmem çok zor. ama paypall hesabı açılırsa ordan katkı sağlarım. ve çok sevdiğim gs atkımı kargo ile yollarım size.

umarım güzel olur miniklerimiz için.
  • Bir kaç ufak bilgi vermek isterim.

Mart sonuna kadar tüm toplu ziyaretler durdurulmuş sebebi grip salgını. O yüzden tarihi Nisan olarak belirledik.
    Normalde haftaiçi toplu ziyaret, haftasonu ise bireysel ziyaretler oluyor ama biz özel izinle haftasonu toplu ziyaret yapacağız. Haftaiçi katılım az olabilir çünkü herkesin işi okulu oluyor.
    Ziyaret edeceğimiz yaş grubunda mutabık kaldıktan sonra neler satın alınıp neler götürüleceği ile ilgili bir liste çıkartacağız.

Sizden tek ricam bu işten taraftar gruplarına (gfb, ua, çarşı vb) kimse haber vermesin sonra iş şova döner. Kendi aramızda halledelim ve rutine de bağlayalım çok güzel olur.

Dediğim gibi ben kurumla irtibattayım. Kendi aramızda her konuda mutabık kaldıktan sonra tarih konusunu onlara ileteceğim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.