Şimdi Ara

DH FUTBOL BÖLÜMÜ - ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
9.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Arkadaşlar bu fikre ben varım. Bu ciddi bir organizasyon. Öncesinde mutlaka biraraya gelmek lazım. Konuşup neler yapabileceğimizi karşılıklı karşılaştıralım. Forumda 5 - 6 yıl kadar önce bilgisayar kampanyası vardı köylere. Organizasyon yüzünden rezillik oldu. Verilen sözler tutulmadı hayal kırıklığı yaşandı. Bundada aynısı olmamalı. O yüzden ciddiyetle ele alınacaksa ben varım.

Birde evde giyilmemiş eşyaların götürülmesi fikri hoş değil bilginiz olsun. Elimizden geldiğince yeni birşeyler almalı. Kendi üstümüze giymediklerimizi başkalarına yakıştırmamalıyız. Bu tarz organizasyonlarda çok bulundum. Giyilmeyen kullanılmış eşya deyince çok utandıran şeylerde çıkıyor.

O zaman toplantı yapalım Akın hocanın mekanda her bölümden 1-2 kişi oturup konuşalım kararlaştıralım neticeyi herkesle paylaşalım.

Beni de yaz Barış. Buluşacağınız günü bana haber verirseniz ben de katılmak isterim. Ayrıca organizasyona Allah bir mani vermezse katılacağım. Katılamazsam da destek olacağım.

• Herkese Merhaba kabul ederseniz aranıza yeni katıldım.Bu proje çok önemli ve anlamlı.Ben çok önEmli bir işim olmadığı sürece kesinlikle gelmek istiyorum.
    Bence bir an önce günü kesinleştirmek lazım.herkes kendini ona göre ayarlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

Buradakilerin çoğu çocuk zaten bunlar mı gidecek çocuk esirgeme kurumuna. Istanbul da olsam gelirdim.

Mümkünse sen uzak dur.

Zaten bulunduğum ilde ki çocuk esirgeme ve huzur evlerini ziyaret ediyorum ben. Siz gidin zaten ben uzak dururum.

Aferin size.

• @Barbar
    Bahçelievler'e cumartesi günü olursa ben her türlü varım. Olur da başka bir yer olursa İstanbul içi gelmeye çalışırım. Çok iyi bir fikir

@Negatiwe ın gelme durumu olmazsa onun iletmek istediklerini de seve seve getiririm.
  • Pazartesi akşam iş çıkışı müsait mi herkes. Akın Hoca'nın mekana gidip birer çay içip konuşalım.
  • quote:

Pazartesi akşam iş çıkışı müsait mi herkes. Akın Hoca'nın mekana gidip birer çay içip konuşalım.

Pazartesi Akşam Trabzonspor-Fenerbahçe Maçı var
  • quote:

Birde evde giyilmemiş eşyaların götürülmesi fikri hoş değil bilginiz olsun. Elimizden geldiğince yeni birşeyler almalı. Kendi üstümüze giymediklerimizi başkalarına yakıştırmamalıyız. Bu tarz organizasyonlarda çok bulundum. Giyilmeyen kullanılmış eşya deyince çok utandıran şeylerde çıkıyor.

Orası öyle de benim oğlan 6 aylık. Çok çabuk büyüyor. Daha 1 kere giyebildiği kıyafetleri var. Yeniden farksız. Tavan arasında çürüyeceğine birisinin işine yarar. Hatta açılmamış 1 paket 1 numara bez bile var. Bez deyip geçmeyin paketi 30 kaat olmuş :)

Barış irtibat halindeymiş. Hangi yaş grubunda neye çok ihtiyaç var belirlesinler. Belki bebek grubunda giysiye değil de mama-bez ihtiyacı vardır. Buraya listeyi belirtirse herkes o listeden ne alıp getirebileceğini yazar ona göre ihtiyaçlarını karşılarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

Pazartesi akşam iş çıkışı müsait mi herkes. Akın Hoca'nın mekana gidip birer çay içip konuşalım.

Hakkaten ya TS-FB maçı var:) Salı ya da Çarşamba olsun. Perşembe günü de ben FB'nin basket maçına gideceğim kısmetse.
    Loko hocam nasılsın? :)
  • Salı yapak o zaman kaybedenlede dalga geçeriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

quote:

Hakkaten ya TS-FB maçı var:) Salı ya da Çarşamba olsun. Perşembe günü de ben FB'nin basket maçına gideceğim kısmetse.

Teşekkür ederim Bakkal amca:)Pazartesi akşama daha iyi olacagımı Ümit ediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

quote:

Teşekkür ederim Bakkal amca:)Pazartesi akşama daha iyi olacagımı Ümit ediyorum.

Hiç sanmak istemiyorum

Barış; ptesi akşam ya da salı gün içinde konuşuruz o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orası öyle de benim oğlan 6 aylık. Çok çabuk büyüyor. Daha 1 kere giyebildiği kıyafetleri var. Yeniden farksız. Tavan arasında çürüyeceğine birisinin işine yarar. Hatta açılmamış 1 paket 1 numara bez bile var. Bez deyip geçmeyin paketi 30 kaat olmuş :)

Barış irtibat halindeymiş. Hangi yaş grubunda neye çok ihtiyaç var belirlesinler. Belki bebek grubunda giysiye değil de mama-bez ihtiyacı vardır. Buraya listeyi belirtirse herkes o listeden ne alıp getirebileceğini yazar ona göre ihtiyaçlarını karşılarız.

Bu eleştiri sanırım banaydı.

Doğum günü hediyesi üç çift ayakkabı vardı. Adidas, Puma ve Converse. Bir kere ayağında denedi ve evde giydi sadece. Üstünde nokta toz dahi yok ve kutusunda saklıyordum.

Camiye verdim pazar günü. Emin olun sıfır diye giyecektir giyen helal hoş olsun.

Bilip bilmeden giymediklerimizi başkalarına yakıştırmamalıyız lafı hoş değil. Senin mağazadan aldığın ayakkabı da x bir müşteri tarafından denenmiştir dimi.

• quote:

Salı yapak o zaman kaybedenlede dalga geçeriz

her gün olur bana, sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

quote:

Doğum günü hediyesi üç çift ayakkabı vardı. Adidas, Puma ve Converse. Bir kere ayağında denedi ve evde giydi sadece. Üstünde nokta toz dahi yok ve kutusunda saklıyordum.

Camiye verdim pazar günü. Emin olun sıfır diye giyecektir giyen helal hoş olsun.

Bilip bilmeden giymediklerimizi başkalarına yakıştırmamalıyız lafı hoş değil. Senin mağazadan aldığın ayakkabı da x bir müşteri tarafından denenmiştir dimi.

Yok la ben seni destekler nitelikte söyledim. Özellikle bebek kıyafetleri çok kullanılmış olmuyor. Dediğim gibi oğlanın 1 kere giyip ikinciye giyemedigi. Yıkanmış ütülenmiş pırıl pırıl duruyor. Hediye gelen ve üzerine ufak olan kıyafetler de cabası. Ayrıca seni iyi tanıyorum gerekirse mağazaya gidip en iyisini de alabilecek yüreğe sahip adamsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi anladığım kadarıyla bir grup buluşup, gün saat filan belirleyecek değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johan Hegg

Şimdi anladığım kadarıyla bir grup buluşup, gün saat filan belirleyecek değil mi

Gün
    Saat
    Ziyaret edilecek yaş grubu
    Götürülecek malzemeler
    Hesap açılıp para toplanacak mı
    Kimler gelecek (sayı sınırımız var çünkü kurum en fazla 30 kişi kabul ediyor toplu ziyarette)
    vb konular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

quote:

Dostum. Kardeşim. Eleştiri falan değil. Öneriydi bu sadece. Senin mesajınıda görmedim bile dikkat etmedim kim ne yazmış diye. Orada kendimize yakıştırmadıklarımız dedim dikkat ettiysen. Neden üzerine alındın ki. Halihazırda giydiğin montu tabiki paylaşabilirsin. Sonuçta bu giyilebilecek durumdadır ki giyiyorsun. Bahsettiğin ayakkabılarında öyle. Bu tarz bir çok sosyal yardım projesinde bulundum. Günlerce yırtık ayakkabıları, içi dışına çıkmış montları ayıklıyorduk. Hepsi iyi niyetle gönderilmiş ama doğru değil bu şekilde yardımda bulunulması. Neyse dediğim gibi bunu herhangi birisi için söylemedim. Bu yapılır diyede söylemedim sadece bu konuda hassas olalım anlamında söyledim. Kimse yanlış anlamasın lütfen.

• Salı akşamı olsun arkadaşlar. Pazartesi akşamı maç var zor olur. Salı iş çıkışı yapalım.
  • işten kaçta çıkıyorsunuz Forumdaşlar?Salı ona göre gelelim.
  • ben 16:30'dan sonra müsaitim, taksim'de en kötü 17:30'da olabileceğimi tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.