Şimdi Ara

DH FUTBOL BÖLÜMÜ - ÇOCUK ESİRGEME KURUMU ZİYARETİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
8
Favori
9.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir'den gelebilmem çok zor. Malum Kpss hazırlık süreci adama başını kaşıma fırsatı vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-4 yaş grubu için birkaç poşet dolusu kiyafet ve ayakkabı, diğer yaş grupları için kırtasiye malzemesi ile yardımda bulunmak isterim.

Çocuk hızlı büyüdüğü için kıyafetler kısa süreli kullanılmış ve temiz durumda. Olabiliyorsa para yardımıda yapabilirim.

Cumartesi öğleden sonra gelebilirsem gelirim, olurda ekstra bir durum oldu gelemedim önemli olan benim gelmem değil gönderebileceklerim zaten.

Perşembe cuma alıntı yapın veya pm atın unutmayalım, gelemesem bile yakında olan birine vereyim o ulaştırsın.
  • Arkadaşlar bu fikre ben varım. Bu ciddi bir organizasyon. Öncesinde mutlaka biraraya gelmek lazım. Konuşup neler yapabileceğimizi karşılıklı karşılaştıralım. Forumda 5 - 6 yıl kadar önce bilgisayar kampanyası vardı köylere. Organizasyon yüzünden rezillik oldu. Verilen sözler tutulmadı hayal kırıklığı yaşandı. Bundada aynısı olmamalı. O yüzden ciddiyetle ele alınacaksa ben varım.

Birde evde giyilmemiş eşyaların götürülmesi fikri hoş değil bilginiz olsun. Elimizden geldiğince yeni birşeyler almalı. Kendi üstümüze giymediklerimizi başkalarına yakıştırmamalıyız. Bu tarz organizasyonlarda çok bulundum. Giyilmeyen kullanılmış eşya deyince çok utandıran şeylerde çıkıyor.
  • ayrıca para yardımı kesinlikle olmamalı. Yani direkt olarak olmamalı. Kurumun hesap numarası varsa para direkt olarak buraya çıkartılmalı. İşin içine para girdi mi şüphede girer. O nedenle mümkünse uzak durmalıyız.
  • Çok güzel düşünmüşsünüz. Ah İstanbul'da olmak vardı. Her anlamda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

Arkadaşlar bu fikre ben varım. Bu ciddi bir organizasyon. Öncesinde mutlaka biraraya gelmek lazım. Konuşup neler yapabileceğimizi karşılıklı karşılaştıralım. Forumda 5 - 6 yıl kadar önce bilgisayar kampanyası vardı köylere. Organizasyon yüzünden rezillik oldu. Verilen sözler tutulmadı hayal kırıklığı yaşandı. Bundada aynısı olmamalı. O yüzden ciddiyetle ele alınacaksa ben varım.

Birde evde giyilmemiş eşyaların götürülmesi fikri hoş değil bilginiz olsun. Elimizden geldiğince yeni birşeyler almalı. Kendi üstümüze giymediklerimizi başkalarına yakıştırmamalıyız. Bu tarz organizasyonlarda çok bulundum. Giyilmeyen kullanılmış eşya deyince çok utandıran şeylerde çıkıyor.

O zaman toplantı yapalım Akın hocanın mekanda her bölümden 1-2 kişi oturup konuşalım kararlaştıralım neticeyi herkesle paylaşalım.

• Kız arkadaşım sosyal hizmet okuyor istanbul üni. İizin mevzusunu konuşabilirim hocalarıyla irtibta geçer ordan bir yol bulabiliriz. Ayriyetten bir mağazada çalışıyorum indirimimi kullanabilirim. Giyim için.

• Sadece İstanbul için değil, herkes kendi yaşadıgı şehiri yazıp, organize olarak gidilebilir. Mesela benim gibi Ankara'dan katılmak isteyenler birleşebilirler. Elimizden gelen her şeyi yapalım.

• Çok güzel düşünmüşsünüz. Detayları belirleyelim, elimizden geleni yapmaya hazırız :)
  • Tarihi belirleyin hocam ben de bolu da okuyorum ona göre istanbula gelirim bir problem olmaz benim için.. Artık bir şeyler ayarlamaya çalışırı.
  • Helal olsun organizasyon yapıyor olmanız bile gurur verici helal olsun tekrar tekrar
  • pm ile irtibat kurulur ,,2 gün sonra gidiyoruz derlerse....
    kesin..
  • Eğer bir hesap açtırmayı düşünürseniz benim gibi İstanbul dışındaki insanlar da yardım edebilirler.
  • Arkadaşlar az önce Akın abi (reef1905) ile konuştum, kendisinden aldığım bilgi ve düşünceleri aktarıyorum ,

Ortak bir hesap açma işi sıkıntılı. Böyle durumlarda resmi bir izin alınması gerekiyor. Ayrıca yapılan bağışlarda da makbuz bastırıp, yardımda bulunan kişiye ulaştırmak gerekiyor. Eğer yasadışı bir şekilde yapılırsa cezası var.. Bu işler epey meşakkatli anlayacağınız. O yüzden başka bir formül düşünmeliyiz.

Aklımıza şöyle bir fikir geldi ;

Organizasyona katılamayacak olan arkadaşlar, katılacak olanların banka hesaplarına havale yapabilir. Böylelikle gelen yardımları dağınık bir şekilde birkaç elden alacağımız için sıkıntı olmaz. Buluştuğumuzda da, toplanan miktarı bir araya getirip ne yapacaksak yaparız.

@loko Hocam bu tür hayır işlerinde tecrübeniz olduğu duyumunu aldım. Konuya bir el atıp bize yol yordam gösterirseniz memnun oluruz

• istanbuldayım uygun vaktim olursa cumartesi seve seve katılırım
  • İstanbul'da olsaydım seve seve katılırdım. Gerçekten çok güzel düşünülmüş. Böyle şeyleri görmek sevindirici.
  • Nisanın ikinci hafta sonu hariç seve seve gelirim.Elimden ne gelirseyyardım etmeye hazırım çok güzel bir organizasyon inşggüzelce ayarlariz istediğiniz istediğimiz gibi olur

• Elimizden gelecek birşey varsa seve seve yaparız barış.
  • Forumdaşlar mümkün mertebe kullanılmamış ürünler verelim.Kullanılmış ürünlerde Hijyen sorunu olabiliyor.Para toplama işi bencede uygun degil.İşin içine para girince sıkıntılı olabilir.Şöyle yapsak iyi olur bence.Alacagımız ürünleri belirleyelim ve bunları almak isteyenler alıp gönderebilir.Ben verecegim ürünlerin Listesini yapar burdaki listeden düşeriz mesela.Liste tamamlanınca herkes Haberdar olur ve Ziyarete hazır oluruz.Bu ziyaretleri Ülke geneline yayabiliriz inş.Öncelikle bu Organizasyonu problemsiz atlalatım sonrası gelir umarım.
    Ayrıca Barış beye bu güzel Fikrinden dolayı Tebrik ederim.
  • Madem para konusuna sıcak bakmıyorsunuz o zaman bir adres belirleyelim kendi aramızda herkes göndermek istediği eşyaları temin etsin kargoyla o adrese yollasın istanbul dışı olanların elini kolunu bağlamayın :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.