Şimdi Ara

DH Global Mu Online(Official) Oyuncuları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

@Homeros 280 lvl charım var ve kısa zamanda yetişirsiniz demişsin bu bir hayli zor.

5 kişi veya daha fazla kişiyle birlikte ilk levelden itibaren belli bir serverde (hangisi en doluysa) onda başlamak daha mantıklı.

EShine - Rust garanti başlıcak kişiler
    Lev1s de gelicek
    Lampard ben başladım demişti
    Holymaster de var.En mantıklısı 1'den char açıp birlikte kasmak.

Not : Homeros ben 280'lik chari birakamam diyosan da sen bilirsin kardeş bu sadece benim fikrim :)
    En yakın zamanda oyunda görüşmek dileğiyle :)

sana katılıyorum. bir grup kurup başlamak mantıklıdır. oyunda pt aramakla vakit kaybı olmaz en azından. en dolu server Helheim ile Midgard. ikiside aynı oranda doludur. Serverların çok da dolu olması aslında bazen iyi olmuyor. Boş spot bulmak işkence olabiliyor. Boş spot buldun diyelim şansa, birileri mutlaka gelip KS yapabiliyor.

280 lvl içinde kasmak aslında kolay ama seal alınırsa 2 günde ulaşılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: homeros1

quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

bende basladım oyuna ancak nasıl hızlı kasılır püf noktaları nedir bilmiyorum cogu private serverda oynadım ancak burdada oynayan arkadaslar varsa beraber kasmak isterim sanırım partyle daha iyi oluyormus Eolos nickim bu arada

Dün akşam Arkadaşlık isteği göndermiştim sana da. Kabul edersen oyun içinden de mesajlaşırız. Sorularına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ilk levellarda pt bulmak biraz sıkıntı oluyor. O sebepten Noria, Elveland, Devias ve Lorencia haritalarının çıkış kapılarında olan Elf soldier lardan hem buff al, hemde görev al. O görevler yüksek xp veriyor. En azından ilk levellarda hızlı lvl atlamanı sağlıyor. Birde iyi bir setle normalde belki 20-30 lvl sonra kasabileceğin haritalarda önceden kasarsan, yine hızlı level atlayabilirsin. İlk başta dediğim gibi görevleri yapmak daha mantıklı. Hangi karakteri açtın?

tskkur ederim ilgilendiginiz icin bu 2 gun icin vizelerim oldugudan giremedim bu aksam girip kabul ederim arkadaslık istegini dedikleriniz cok mantıklı ancak iyi bir set almak icinde parayı nerden bulacagim bilmiyorum suanda dediginiz gibi gorev yapıyorum en son blood castle castle siege di sanırım o tarz gorevler acılmıstı hatta castle siege iicn giris bileti bile verdi ama giris parasi 25k diyince bakakaldım oylece:) bu arada dark knight actim

• Iyi bir set almak için biraz para lazım. Ya internetten satın alacaksın(şimdi olmasa bile ilerde mutlaka alman lazım) ya da jevel düşürüp satacaksın. Jevel için chaos castle'a girmeni öneririm. Satan düşerse kullanma o da iyi para ediyor. Ve ilk başta sana verilen 2 yüzük var onlardan da iyi eşya düşebiliyor. +9 düşerse iyi fiyata satarsın.
  • quote:

quote:

quote:

bende basladım oyuna ancak nasıl hızlı kasılır püf noktaları nedir bilmiyorum cogu private serverda oynadım ancak burdada oynayan arkadaslar varsa beraber kasmak isterim sanırım partyle daha iyi oluyormus Eolos nickim bu arada

Dün akşam Arkadaşlık isteği göndermiştim sana da. Kabul edersen oyun içinden de mesajlaşırız. Sorularına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ilk levellarda pt bulmak biraz sıkıntı oluyor. O sebepten Noria, Elveland, Devias ve Lorencia haritalarının çıkış kapılarında olan Elf soldier lardan hem buff al, hemde görev al. O görevler yüksek xp veriyor. En azından ilk levellarda hızlı lvl atlamanı sağlıyor. Birde iyi bir setle normalde belki 20-30 lvl sonra kasabileceğin haritalarda önceden kasarsan, yine hızlı level atlayabilirsin. İlk başta dediğim gibi görevleri yapmak daha mantıklı. Hangi karakteri açtın?

tskkur ederim ilgilendiginiz icin bu 2 gun icin vizelerim oldugudan giremedim bu aksam girip kabul ederim arkadaslık istegini dedikleriniz cok mantıklı ancak iyi bir set almak icinde parayı nerden bulacagim bilmiyorum suanda dediginiz gibi gorev yapıyorum en son blood castle castle siege di sanırım o tarz gorevler acılmıstı hatta castle siege iicn giris bileti bile verdi ama giris parasi 25k diyince bakakaldım oylece:) bu arada dark knight actim

25k problem değil. Oyunda buluşabilirsek bu akşam sana destek çıkabilirim. Görevleri yapmaya devam et. kısa zamanda yükselirsin. İlerde görev sayıları 5e 6 ya çıkıyor. İçlerinde blood castle, chaos castle ve devil square olanlar olacak. Onların yanında ekstra para gerektirmeyen görevlerde yer alacak. onlarla da yoluna devam edebiliyorsun. Oyunda mümkün mertebe chaos castle lara girmeye çalış. Jewel en çok orada düşüyor. Private serverlarda oynadığın için gerisini zaten biliyorsundur. görüşmek üzere

• Server'in dolu olmasının eksi yanları var ama boş serverde sağlam char olmak pek işe yaramaz.
    Benim yeni account'la Helheimde elf açtım öylesine skeleton ring ve pet verdi.Elf kasarım belki bilmiyorum.Ya da BK kasarım ikisinden biri.Ben Shine'la falan konuşup buraya yazarım durumları.

Not : Wcoin falan alanlar nasıl alıyor ? Sms ile alınan siteler falan varsa buraya yazsın da ona göre alıp kasayım artık
  • Ve artık şu topluluk oluşsun da başlansın oyuna çok zaman kaybettik.
  • hellheim varim.
  • Yeni konu açmaya gerek var mı bilmiyorum.Hellheim'de daha çok player varsa toplanalım o zaman yarın orada başlayalım kasmaya.
  • okadar kolay degil iste. önce ekip kurulcak, sonra charlar karar verilcek, kim ne acicak diye ( ben rf ) sonra wcoin alincak ohoooo
  • Yapılacak,edilecek diyip beklemek yerine harekete geçelim o zaman. Milleti gelsin diye beklicez mi ? Biz çağıralım
  • konu actik ya okadar, bi kac kisi gelcek dedi, simdi hangi sw + kim ne acicak+ nezaman gircez diye karar verilmeli
  • Sadece ikimiz konuşuyoruz zaten başka konuya dahil olan yok
  • :D Halimiz duman :P :))
  • bende varim ancak siz seal falan alcaksanız ben katılamayacagim ona ama sizlerle beraber oynamak isterim:)
  • Beyler oyunda account açtıysanız Mu Online 'nın resmi web sitesinde ITEM SHOP ta bedava ürün var. Sanırım 3 gün de bir alabiliyorsunuz. Bir çeşit rastgele kutu. İçinden şansınıza ne çıkarsa. Item shop a girince EVENT itemlara tıklayın orada 0 wcoin olan. Aldıktan sonra oyun içindeki inbox iniza düşüyor. Bilgilerinize...
  • Hellheim'de char açıp kasmaya başlasın madem seal falan almıcaklar. Nicklerini de buraya yazsın oyuna girince nasılsa hem friend'e ekleriz hem de pm atarız.
  • biz onlarla oynayamicazki. biz gold chanel ticket alip gold serverda kasicaz.
  • quote:

Beyler oyunda account açtıysanız Mu Online 'nın resmi web sitesinde ITEM SHOP ta bedava ürün var. Sanırım 3 gün de bir alabiliyorsunuz. Bir çeşit rastgele kutu. İçinden şansınıza ne çıkarsa. Item shop a girince EVENT itemlara tıklayın orada 0 wcoin olan. Aldıktan sonra oyun içindeki inbox iniza düşüyor. Bilgilerinize...

ismi nedir acaba?
  • quote:

quote:

Beyler oyunda account açtıysanız Mu Online 'nın resmi web sitesinde ITEM SHOP ta bedava ürün var. Sanırım 3 gün de bir alabiliyorsunuz. Bir çeşit rastgele kutu. İçinden şansınıza ne çıkarsa. Item shop a girince EVENT itemlara tıklayın orada 0 wcoin olan. Aldıktan sonra oyun içindeki inbox iniza düşüyor. Bilgilerinize...

ismi nedir acaba?

Önce buraya giriyorsunuz.

http://itemshop.muonline.webzen.com/GameShop/MuShopMainFrm.asp

resimdeki en alt sağdaki item.

DH Global Mu Online(Official) Oyuncuları

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.