Şimdi Ara

DH Global Mu Online(Official) Oyuncuları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helheimde 20 lvlim de ßişe soracağım yardımcı olurmusnz

Sealed silver ßox
    sealed golden ßox
    bunlar ne yapılıyor yardımcı olurmusnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: warsaktr

Helheimde 20 lvlim de ßişe soracağım yardımcı olurmusnz

Sealed silver ßox
    sealed golden ßox
    bunlar ne yapılıyor yardımcı olurmusnz

Wcoin ile key alıyorsun açıyorsun.
    Oyuna para yatırmak demek oluyor bu da.
  • saol sn oyundamısın buluşsam bc biletini falan nasl yaparız aceba yardımcı olsan bna bn Helheimde oynuyorm
  • Ben pek giremiyorum işlerimin yoğunluğundan dolayı. Gerekirse Googleye Mu Online rehber yaz ya da forumdaki rehberden oku yap. Oynayarak öğrenmen daha mantıklı.
  • Onur hellheim'de oynayan turk arkadaşlarla karşılaştım oyunda bana yardımcı oldular cok sizinde başlıcağınızı soyledimm. Servera girceginiz zaman irtibata geçelim ulaşırsın bana onur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

Onur hellheim'de oynayan turk arkadaşlarla karşılaştım oyunda bana yardımcı oldular cok sizinde başlıcağınızı soyledimm. Servera girceginiz zaman irtibata geçelim ulaşırsın bana onur

Nereye gitsen kendine bir Türk buluyosun nasıl bi adamsın sen yaaa :D tamam kanka atarım sana mesaj :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Onur hellheim'de oynayan turk arkadaşlarla karşılaştım oyunda bana yardımcı oldular cok sizinde başlıcağınızı soyledimm. Servera girceginiz zaman irtibata geçelim ulaşırsın bana onur

Nereye gitsen kendine bir Türk buluyosun nasıl bi adamsın sen yaaa :D tamam kanka atarım sana mesaj :))

La devias barda bi adama Zen plss dedim türk cıktı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

La devias barda bi adama Zen plss dedim türk cıktı

Adamın dibisin kanka :D

• arkadaşlar bna yardımcı olun charı nasl afk yapacaz yabancılar afk yaparlarmış m.k yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: warsaktr

arkadaşlar bna yardımcı olun charı nasl afk yapacaz yabancılar afk yaparlarmış m.k yardım

Muhelper ile afk bırakabilirsin. Tabi muhelperi kullanmak icin önce 80lwl olman gerek
  • arkadaslar bende oyuna baslamayı düsünüyorum simdi hangi server de basladınız
  • Bende ne zamandır türklerle oynuyabileceğim güzel bir oyun arıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blu3_Bk

arkadaslar bende oyuna baslamayı düsünüyorum simdi hangi server de basladınız

Helheim serverında toplanıyorlar.
  • ben ve bi arkadasim simdi oyundayiz nick :CycLone nick:MURATT
    server 7 die gelioruz
  • neyse bu is yatti herhalde. herkes basini almis gidiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

neyse bu is yatti herhalde. herkes basini almis gidiyor :)

:) çok zordu zaten hepinizin aynı anda başlaması. Ama yinede problem değil bence yinede arada 50 lvl olana kadar party yapılabilir. Sonuçta hepiniz ilk levellarda aynı yerde kasmak zorunda olacaksınız. Genelde devias 3 oluyor bu. Burada sözleşip oyuna girmek çok zor bir olay. Burada nickleri yazıp oyunda denk geldikçe party yapmak daha mantıklı.

Aslında en güzeli lvl 100 yapan biri guild kuracak ve orada toplanacaksınız. Online olan rahatlıkla ulaşabilecek arkadaşlarına. Kalabalık olursa guild mutlaka çıkar bir party. Kimi sabah online kimi akşam. Denk geldikçe kasacaksınız beraber.
  • dedigim gibi herkes basini almis gitmis. hep beraber baslamak zor ama daha party memberler karar bile verilmedi. kim para harcamaya hazir konusulmadi, kim hangi class acicak diye konusulmadi.

lvl 50 diyorsun, fazla bisey degil diyorsun, ama 5 kisili party lvl 1 den beri beraber kasarsa bak gör nasil fark ediyor..benim account hazir sadece ekip bekledim, ama herkes tek tek kendisi girmeye basladi..
  • 100 lvl yaparsam açarım guildi nickim MURATT hellheimdeyim 7.serverdeyiz arkadaşmla
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

dedigim gibi herkes basini almis gitmis. hep beraber baslamak zor ama daha party memberler karar bile verilmedi. kim para harcamaya hazir konusulmadi, kim hangi class acicak diye konusulmadi.

lvl 50 diyorsun, fazla bisey degil diyorsun, ama 5 kisili party lvl 1 den beri beraber kasarsa bak gör nasil fark ediyor..benim account hazir sadece ekip bekledim, ama herkes tek tek kendisi girmeye basladi..

Seni çok iyi anlıyorum. Senin söylediğin gibi party kurmak en mantıklısı. Bir party nin bence olmazsa olmazı bir ee char olmalı. gerisi de 2 dw, 1 dk, 1 ae. başlangıçta olabilecek en iyi pt bence. Karakterlere karar vererek oyunda char açıp dediğin gibi 1. leveldan beri beraber kasarsanız süper olur. ama az önce dediğim olay var işte, pt den biri ben bir süre olmayacağım diyecek, si onu mu bekleyeceksiniz, Gold ticket almışsınız varsayalım mecbur oynayacaksınız. Pt bozulmuş olacak, o arkadaş 1 hafta sonra döndü diyelim sizden geri kalmış olacak.

Dediğim gibi oyunda bir guild açmak en mantıklısı. orada yakın lvl arkadaşlar pt ihtiyacı olduğunda ilk guild teki arkadaşlarına soracak.

Bence sen de ZvoTrakeR ve Blu3_Bk arkadaşlara katıl. oyun esnasında da bir çok Türk katılacaktır size. 5-10 kişi oldunuz mu da bir oylama yapın aranızda, kazanan guild master olsun guild kursun. Geniş vadede bence en mantıklısı bu.

• Bu oyun tek başına kasarken çekilmez.Madem kasmaya başladınız beyler ilk 100 level olan kursun guild'i olmazsa sonra guild başkanı değişirse değişsin önemli olan ilk anlarda denk gelmek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.