Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (494. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulusal kanal için paralı platform almanın anlamı yok zaten... TV2 HD, Star HD, CNN Turk HD ve KanalD HD vardı DSmarta özel HD olarak. Önceden bunlar için mi para veriyordunuz da şimdi hepsine gelince değersiz oldu DSmart?
    Belgesel, film, spor ve eğlence kanallarında bir değişiklik yok hala platforma özel
  • NTV ile TV8 niye geçmedi?En dandik kanallar bile HD oldu fıstık gibi NTV hala sd yayın yazık.
  • Arkadaşlar dsmartın facebook sayfasında mesaj bölümüne isteklerimi ilettim.hd ler bedava olduktan sonra dsmartın bi esprisi kalmadı sinema kanallarına yeni filmleri getirin belgesel içeriklerini yenileyin köpek kurtarma inşaat yıkım belgesellerinden bıktık dedim. national geo eurosport geri gelsin üyeliğimi iptal edicem tahhüt bitince yazdım.bu halleriyle çok saçmalar para ödemenin anlamı yok.isteyen arkadaşlar buna benzer şeyler yazıp mesaj olarak gönderebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs)
  • Sinyal hala yok diyor

• star hd frekans bilgileri nedir ?
  • Şuan sıkıntı yok bende. A spor içinde sanırım listede yer yok diye sıkıntı oldu spor bölümünde hal olur yakında.
  • Merhaba arkdaşlar,

ben de next 15000 cihaz var..burada HD si olan kanalların SD kanalarıın göremiyorum..yani diyelim ki 85. kanalda Ntvspor HD var .. SD olan Ntvsporu göremiyorum kanal sırlamasında..yardımcı olursanız sevinirim..
  • Fişi 20 kere çekip taktık değişen birşey yok. TP lerde hiç birinden sinyal alamıyoruz. Kanal 1 bulunamadı diyor. Hala açamadık şunu.
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    menü,ayarlar, sistem ayarları, sinyal ayarlarına girin ve bu bölümde bulunan transponderleri 5. ye kadar tek tek deneyin. Herhangi bir sinyal aldığınız anda sorunuz çözülür. ancak gün içinde çanak ayarları ile veya kablolarla uğraştıysanız işiniz zor. bu durumda sorun cihazda mı altyapıda mı bilmek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimmutaf1

menü,ayarlar, sistem ayarları, sinyal ayarlarına girin ve bu bölümde bulunan transponderleri 5. ye kadar tek tek deneyin. Herhangi bir sinyal aldığınız anda sorunuz çözülür. ancak gün içinde çanak ayarları ile veya kablolarla uğraştıysanız işiniz zor. bu durumda sorun cihazda mı altyapıda mı bilmek zor.

Hiçbirşey ile uğraşmadık. Bu 5 TP den de sinyal alamıyoruz.
  • ati39 A kullanıcısına yanıt
    Hd kanalların sd versiyonlarını (varsa) el ile 1000. kanaldan sonraya ekleyebilirsiniz. D smart kanal listesini değiştiremezsiniz.
  • AC DC A kullanıcısına yanıt
    Umarım cihazın tuneri bozulmamıştır. Gecenin bu saatinde tek çözüm komşunun uydu alıcısını hattınıza bağlayıp denemek. d smartı fabrika ayarlarına dönüp baştan kurun, olmazsa komşunun cihazını deneyin. Komşunun cihazı çalışırsa yarın D smart servise çalışmazsa herhangi bir uyducuya müracaat edin. Cihazın lnb in girişine bağlanan kabloyu siz yine de kontrol edin. Bazen üst üste şansızlıklar olabiliyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Fişi 20 kere çekip taktık değişen birşey yok. TP lerde hiç birinden sinyal alamıyoruz. Kanal 1 bulunamadı diyor. Hala açamadık şunu.

bağlantı kablolarında sıkıntı olması yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimmutaf1

Umarım cihazın tuneri bozulmamıştır. Gecenin bu saatinde tek çözüm komşunun uydu alıcısını hattınıza bağlayıp denemek. d smartı fabrika ayarlarına dönüp baştan kurun, olmazsa komşunun cihazını deneyin. Komşunun cihazı çalışırsa yarın D smart servise çalışmazsa herhangi bir uyducuya müracaat edin. Cihazın lnb in girişine bağlanan kabloyu siz yine de kontrol edin. Bazen üst üste şansızlıklar olabiliyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Hocam yöneticinin D-Smartında da aynı problem mevcutmuş. Cihazı fabrika ayarlarına nasıl döndürebilirim ?
  • Gece söyledikleri gibi 1. kanalda açık bırakmıştım, her şeyi sorunsuz güncellemiş. Show HD' nin gelmesi milli maçlar açısından iyi oldu. History Channel, Discovery, Eurosport gibi kanalları bekliyoruz.

• Bendeki cihaz hd plus. Hd ve Hd pluslarda fabrika ayarlarına dönüş: Menü, Sistem ayarları, fabrika ayarları, Evet dedikten 5-10 saniye sonra fişi çıkar tak. Daha sonra cihazın dediklerini yap. (Basit kurulumu seç.) eğer merkezi sistem varsa komşunuz sizden habersiz sisteme müdahale etmiş olabilir.
  • Hd smart kullanan arkadaşlar toplanın örgütlenelim dsmartı mail yağmuruna tutalım ortak bir metin oluşturup gönderelim artık hdler bedava oldu bizden niye fark alıyorsunuzdan sinema kanallarının geliştirilmesine kadar var mı öyle bi düşüncesi olan yol göstericek

• Dsmart atak yapması lazım yeni Tp gerekiyor
  • ahwet79 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben face sayfalarından mesajla yazdım.ilgili birime iletildi.yazın hepiniz.yenilik olmazsa çıkıyoruz falan deyin

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.