Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (495. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iptal için arıyorum ancak hatlar kilit sabahdan beri ulaşamadım.. Ayrıca şunu belirteyim elbette sadece ulusal kanallar için D-Smart üyesi değildim ancak Eurosport kanalı kaldırıldı Sinema Tv gitti koydular bir Movie Smart 5 yıllık filmleri 15 dk da bir yayınlasan ne olur? Belgesel kanalları desen vasat seviyede.. STAR HD VE KANAL D HD çok önemli iki HD kanallardı benim açımdan günlük kullanımda en çok izlediğim kanallardı ee haliyle bu kanallar şifresiz yayına geçti ve bu vasat sinema ve belgesel kanalları için değmez her ay hatrı sayılır bir miktar ödemeye gerekli atılımları yapmazlarsa işleri de zor bana göre..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shark1907 -- 18 Eylül 2014; 23:07:34 >
  • Fişi Çekip 5 Dakika Bekleyip Geri Taktım Yükledi Kanalları Otomatik.Yeni HD Kanalların Gelmesi Mükemmel Oldu..
  • shark1907 kullanıcısına yanıt
    Aynen bunları telefonda söyle akıllanırlar belki.tüm dsmartlıların uyarması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahwet79

Hd smart kullanan arkadaşlar toplanın örgütlenelim dsmartı mail yağmuruna tutalım ortak bir metin oluşturup gönderelim artık hdler bedava oldu bizden niye fark alıyorsunuzdan sinema kanallarının geliştirilmesine kadar var mı öyle bi düşüncesi olan yol göstericek

Bu fikrin arkasındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: selimmutaf1

Hd kanalların sd versiyonlarını (varsa) el ile 1000. kanaldan sonraya ekleyebilirsiniz. D smart kanal listesini değiştiremezsiniz.

cevabınız için teşekkür ederim...eskiden Ntvspor'un HD versiyonu 85. kanalda iken SD versiyonu 485. kanalda idi...şimdi 1000. kanaldan itibaren elle mi girilecek yani? ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 19 Eylül 2014; 9:11:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

Hd kanalların sd versiyonlarını (varsa) el ile 1000. kanaldan sonraya ekleyebilirsiniz. D smart kanal listesini değiştiremezsiniz.

cevabınız için teşekkür ederim...eskiden Ntvspor'un HD versiyonu 85. kanalda iken SD versiyonu 485. kanalda idi...şimdi 1000. kanaldan itibaren elle mi girilecek yani? ?

Evet. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp hotbird kanallarını listeden çıkarabiliyormuşsunuz.o zaman muhtemelen bazı hd kanalların sd versiyonları 400 lu kanallara gelebiliyormus. Ancak bu durum ntv spor için geçerli mi bilmiyorum.

• arkadaşlar yapılacak bir ortak mail çalışmasına ben de katılabilirim, yardımcı olabilecek arkadaş var ise mail içeriğini atarsa hemen göndeririz etkili olur diye düşünüyorum. kesinlikle eurosport ve nat geo paket kanallarının gelmesi gerek artık yoksa bir anlamı olmuyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ati39

quote:

Evet. Ayrıca müşteri hizmetlerini arayıp hotbird kanallarını listeden çıkarabiliyormuşsunuz.o zaman muhtemelen bazı hd kanalların sd versiyonları 400 lu kanallara gelebiliyormus. Ancak bu durum ntv spor için geçerli mi bilmiyorum.

Bilgilendirme için tekrar tşk.ler hocam...dediğiniz gibi elle yapacağız bu işi ...şu aralar yoğunluktan müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor zaten..cevabınız işimi halletti zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 19 Eylül 2014; 9:59:49 >
  • Dün sabah kanal a hd vardi birkac saat sonra normal oldu.Birde aspor hd neden eklenmedi aceba?
    Zaten nat.geo kanallarindan bi haber yokk diji ne guzel discovery kanallarinii aldii ama.

• A spor için elle ekleme yapın.bide dsmart kullanıcılarından rica ediyorum hepiniz dsmarta iletişimden veya facebook sayfasından mesaj atın yenilik gelmesi için.ulusal kanallar hd bizde devri bitti.kendi kanallarında yenilik yapmalılar.yoksa üye kaybederler.hepiniz bir kaç cümle yazıp yollayabilirmisiniz.

• Samsung tvde dsmart kurulumm yaparak modulle izliyorym yoksa normal tvnin uydusunda buldum aspor hd ama dsmart eklemedimi diye merak ettim.Normal kutu kullanan arkadaşlar aspor hd eklenmedimi?

• 15 tane bedava hd kanaldan sonra dsmart bu yayın politikasıyla mevcut müşterisini de kaybeder.Acilen HD müzik ve belgesel kanalları eklemesi lazım.
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de hd dsmart kullanıcısıyım size bi sorum olacaktı. Sizlerde de Tv izlerken yayında 1 2 saniyelik kararmalar oluyor mu?
    Not: Uydu alıcım Goldmaster dtv-20000 hd
  • Taahütüm 15 gün önce bitmişti. Süper paket için 20 tl teklif ettiler kabul etmedim kapattırdım. İyi ki kapattırmışım. Hd kanallar bedava oldu.

Bu saatten sonra ederleri en fazla 15 tl. Bir de kendi sinema kanallaru hakikaten berbat. En azından sinema tv ler geri gelmeli.

• enigma 2 li cihaz da dsmartı modül ile kullananlar varsa kanal listemi atabilirim.
    1w-7e-13e-19e-42e uyduları mevcut listede.
    pm atın.
  • Ve iptal ettirdim kurtuldum size de tavsiye ederim Şimdi sağlam bir HD uydu alıcısı her türlü işimi görecek..
  • Star hd 24 e gelmis bende 1047 de cikiyordu basa almislar

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

A spor için elle ekleme yapın.bide dsmart kullanıcılarından rica ediyorum hepiniz dsmarta iletişimden veya facebook sayfasından mesaj atın yenilik gelmesi için.ulusal kanallar hd bizde devri bitti.kendi kanallarında yenilik yapmalılar.yoksa üye kaybederler.hepiniz bir kaç cümle yazıp yollayabilirmisiniz.

Bu firmaya gerçekten ne için para ödüyorsunuz ki zaten? Resmen ölü bir platform. Diğer platformlar kendi aralarında bazı artı ve eksilere sahip ama D-Smart tamamen bitik bir platform. Spor kanalı yok, belgesel kanalları az ve onlar da diğer platformlarda fazlasıyla var... Ha kendi sinema kanallarındaki kötü filmler ilginizi çekiyorsa bilemeyeceğim. Filmleri Migros'ta 3 liraya satılan DVD'lerden yayınlıyorlar galiba. :)
  • Dsmartin belgesel kanallari mi az? Digiturkte kac tane var ki?

• Normalde tüm kanallarım açık, şu anda da bir sorunum yok fakat az önce trt hd de biss şifreli kanalı izleme yetkiniz yok uyarısı aldım.Bu sorunu yaşayan, yardımcı olabilecek var mı ? Duruma göre d smartı arıcam yarın.
  • 
Sayfa: önceki 493494495496497
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.