Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (497. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı sayılır ama Vestel iyidir küçük kutu seri bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shark1907

Size önerim 15 Tl den fazla vermeyin..

15 tl ye mi izliyorsunuz ? zira 15 olursa iyi olur walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Aynı sayılır ama Vestel iyidir küçük kutu seri bir cihaz

teşekkürler.
    internet + dsmart kampanyası hakkında bilginiz var mı
    sınırsız 8mbit 50gb + süper paket 67tl olanı almayı düşünüyoruz. +2 tl aktive +10 yalın 79tl ye geliyor.
    modemimiz var .başak ekstra ücret çıkar mı ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    +2 tl de kablosuz modem mecburi kirası vardı değişmediyse (kablolu 1tl). Modemi zorla veriyorlar

Bu arada, uydu değişiminden önce sinyal sorunundan seyredemediğim foxlife bende de düzeldi. Dsmart ısrarla yayın hatasını kabul etmemişti. Kanalı önemsemediğimden üzerlerine gitmemiştim.

Asıl derdim Eurosport. Bu kanalın gelmemesi dsmartı bırakma nedenim olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorBüyü -- 22 Eylül 2014; 16:18:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, benim 42. kanala Kanal A HD eklenemedi..eskisi duruyor hala..yani SD olanı ...1. kanalda standby da 10 dk durduk fişi tak çıkar yaptık yine olmadı ...cihazım Next 15000 HD.. yardımcı olunursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 22 Eylül 2014; 17:12:48 >
  • ati39 A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar sistem ayarları sinyal ayarlarından sinyal yenileyin bakalım.tp1 e 2 3 e okeyleyin bekleyin

• cevabınız için tşk .ler öncelikle..onları da yaptık yine olmadı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 22 Eylül 2014; 17:17:20 >
    Dsmartı arayın o zaman onlar çare bulur belki

• Bir şey soracağım, 2014 Ocak ayına kadar sinema kanallarındaki sansür durumu çok vahimdi. Sonrasını bilmiyorum. Durum hala aynı mı? Mesela sokaklarda geçen sahnelerde bütün tabelalar (Çin'de küçük bir yerel işletme bile olsa) sansürlü oluyordu ve dışarıda geçen sahneler neredeyse izlenemez oluyordu. Bu durum hala aynı mı? (Sansür konusunda Tivibu ve Digiturk daha iyiydi en son.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Dsmartı arayın o zaman onlar çare bulur belki

onlar da çare bulamadılar..cihazınızı servise götürün dediler.. servisle ne alakası var anlamadım..sanırım eski hd cihazlarda var bu sorun...
    Geçişin yapıldığı ilk gece Kanal A HD olarak eklendi. Yeni HD olan kanallara genel olarak bir bakındım.
    Açıkcası STV, Kanal 7, Kanal A gibi kanallar berbattı. HD yazıyor ama yayınlar kötüydü açıkcası.
    Ertesi gün ise Kanal A olarak dikkatimi çekti. yayına bakınca SD yayın verdiğini gördüm..

Sanırım D Smart bu kanalı HD olarak yayınlamaktan vazgeçti..

Dilerseniz kanalın kendi frekansı ile ekleme yaparak isleyebilirsiniz.. A spor HD de d smart ile anlaşması olmayanlardan sanırım.
    Geçiş sonrası kanalların içerisinde yoktu. Kendim ekledim ve 1000. kanalda izleyebiliyorum..
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Hocam bende şunu sorayım.tarama yapınca yeni 4a kanalları geliyormu sizlere.bende en fazla 150 kanal geliyor eskiler onlarda.elle ekleme yapınca geliyor tek tek uzun iş.acaba dsmart yükleme yapıcak sonramı bulacak uydu

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Ben D Smart HD kutu kullanıyorum. tarama falan yapmadım. Kanal 1 de bıraktım kendisi güncelledi.
    Siz harici Uydu cihazı kullanıyorsunuz sanırım.?
    Yok hocam ondan bahsetmedim kendi kanalları güncelledi fakat bal çöp bilmemne kanallarını bulamıyorum.liste sonuna eklenen türksat kanallarını

Açıkcası ben kanal aramalar ile uğraşmadım. Sadece A spor HD kanalını taradım ve ekledim.
    Birçok kanal zaten ekli olduğu için uğraşmadım açıkcası.
    D smart platformunda olmayan Türksat kanallarını kendi frekansları ile ekleyeceksiniz diye biliyorum..
    Toplu ekleme yapılıyormu haberim yok.
    Anladım hocam.kanal ekle menüsünde uydu tarama var ordan hepsi akıyodu ama şimdi durum sıkıntı.neyse çıkar elbet

Oradaki Frekanslar eski olduğundan olabilir. hiç girip kurcalamadım o kısımları ve ihtiyacım da olmadı.
    izlemediğim, çok fazla ıvır zıvır kanalı var zaten 200 lü ve üzeri sıralarda..
    Film, Belgesel, Spor ve yerli kanallar yetiyor bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorBüyü

+2 tl de kablosuz modem mecburi kirası vardı değişmediyse (kablolu 1tl). Modemi zorla veriyorlar

Bu arada, uydu değişiminden önce sinyal sorunundan seyredemediğim foxlife bende de düzeldi. Dsmart ısrarla yayın hatasını kabul etmemişti. Kanalı önemsemediğimden üzerlerine gitmemiştim.

Asıl derdim Eurosport. Bu kanalın gelmemesi dsmartı bırakma nedenim olacak.

Tesekkurler

Fox life dsmart frekansinda degil

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Geçişin yapıldığı ilk gece Kanal A HD olarak eklendi. Yeni HD olan kanallara genel olarak bir bakındım.
    Açıkcası STV, Kanal 7, Kanal A gibi kanallar berbattı. HD yazıyor ama yayınlar kötüydü açıkcası.
    Ertesi gün ise Kanal A olarak dikkatimi çekti. yayına bakınca SD yayın verdiğini gördüm..

Sanırım D Smart bu kanalı HD olarak yayınlamaktan vazgeçti..

Dilerseniz kanalın kendi frekansı ile ekleme yaparak isleyebilirsiniz.. A spor HD de d smart ile anlaşması olmayanlardan sanırım.
    Geçiş sonrası kanalların içerisinde yoktu. Kendim ekledim ve 1000. kanalda izleyebiliyorum..

elle de ekleyemedim bu kanalı...o frekans ta sinyal görünmüyor bende 11039 H 4800 2/3 DVBS-S2 8QPSK
  • https://www.facebook.com/natgeotvturkiye

Bu Nat Geo'nun resmi Facebook sayfası. DS üzerinden neden yayın yapmadıklarını sordum mesaj yoluyla. Cevap olarak DS ile görüştüklerini söylediler. Bir de duvardaki paylaşımlarda da D-Smart ile ilgili sorulara hep yanıt vermişler sizi haberdar edeceğiz diye. Standart cevap mı bunlar bilmiyorum ama hiç cevap da vermeyebilirdi. Ya da böyle bir olasılık söz konusu değil, de diyebilirlerdi. Sanki yakında bu kanallar gelecek gibi D-Smart'a. İnanmıyorsanız siz de mesaj atın. Hem üzerlerinde baskı oluşur böylelikle ve süreç hızlanabilir.

Biliyorum 2008'den filan bu yana bekleyen insanlar var. Ve sayısız kere dedikodusu edildi ama sanki bu kez olacak gibi.

https://www.facebook.com/DSmartDunyasi?fref=ts

Buradan da DS'a mesaj atalım, Donanım Haber lobisi olarak yeterince baskı olursa değiştirilmeyecek şey yoktur bence.

Konuşmanın ekran görüntüsünü de koyayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 23 Eylül 2014; 21:30:12 >
  • 
Sayfa: önceki 495496497498499
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.