Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (496. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maç falanmı başladı acaba.kartlımı sizinki kutumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rundown

Normalde tüm kanallarım açık, şu anda da bir sorunum yok fakat az önce trt hd de biss şifreli kanalı izleme yetkiniz yok uyarısı aldım.Bu sorunu yaşayan, yardımcı olabilecek var mı ? Duruma göre d smartı arıcam yarın.

Hocam bendede biss şifreli diyordu

makineyi kapatıp açtım düzeldi..
  • Şifreli olan bazı kanallar da şifresiz oldu bu durumda dsmart elini güçlendirmeli yeni kanallar eklenmeli ama dsmart bu konuda hiç bir adım atmıyor sanırım. Denilen gibi toplu mail gönderirsek etkili olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni uydu geçişiyle yerli HD kanallar artık standart oldu. D smart ve digiturk artık atak yapmalı. Yoksa ikisi de müşteride sert kayıp yaşayacak.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ne yazık ki benim D-smartta tv mi açınca , Sinyalinizi kontrol ediln mavi tuşa basın şeklinde klasik D-smartın ibaresi çıkıyor ve 2 gündür böyle .

Oturduğum site akıllı ev .Yani direk lnb kablosundan d-smarta bağlıyorum.Sitenin ortak çanağında sıkıntı olabilir mi ? Veya ayarlardan ne yapmam gerekiyor ?

Çok teşekkür ederim.
  • @mobilephone
    Kutulu.Dün maç vardı o saatte evet fakat daha önce hiç olmadı öyle bir durum.

@s.volkan
    Çıkarıp taktım şu an sorun yok ama bilmiyorum yine maç sırasında aynı şey olacak mı görücez bugün.

@mobilephone
    @s.volkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ozan

yeni uydu geçişiyle yerli HD kanallar artık standart oldu. D smart ve digiturk artık atak yapmalı. Yoksa ikisi de müşteride sert kayıp yaşayacak.

Aynen Katılıyorum. Diğer odadaki hd cihazımı güncelleyince şok oldum. 22 hd kanal var. D-Smart tam 40 hd kanal diyordu. Bu türksatta olan hd kanal sayısının 10 katıydı. Şu an ise yarılamış.

• msendogan33 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal bir yönetimle konuş
  • Bizim evdede sorun var anten konusunda..Eskiden yağmurda tamamen giderdi hd kanallar 4A ile beraber sorunsuz olmuşlar. Beşitaş Asteras maçı kesintisiz izledim..

Ancak smartsporlar sorunlu. Neden en kaliteli yayını sunmazlr bilmiyrum. Aynı gün ts maçını hd olmadan izledim mecburen. Paralı kanalın en üst düzey çekim gücüyle çekmesini beklerdim..

Ha çok sorun değil belki ama bazen 1 kanal can sıkıcı oluyor.
  • bende super paket uyesiyim ve sormak istedigim birkac soru var

1- Yağmurlu havalarda veya havanın kotu oldugu durumlarda kanallar gidiyor hepsi değil ama cok yagmur yagar ise hepsi gidebiliyor
    2- birkaç tane kanal iyi hava şartlarında bile sinyal yok uyarısı veriyor (bu cok onemli değil zaten cok fazla izlenmeyen kanallar oldugu icin)
    3- Sözleşmem bittiğinde sanırım HD uydu alıcısını isticekler ama bugun faturaya baktıgımda zaten HD kutu için KDV dahil 12 tl kesiyorlar
    zaten bu cihazın parasını ödüyorum ve sözleşme bitince neden bende kalmadıgını anlayamıyorum (24 Ay taahhütlü)
    4- Bu sözleşme bittikten sonra yeni sözleşme imzalarsam bu hd uydu alıcısı icin faturada benden bir ucret talep edicekler mi birde bu sozlesme sonunda bu cihazın mulkiyetini bana vericekler mi?

Not : kotu hava sartlarında izlemek icin smartsporun sd kanallarını elle ekledim şampiyonlar ligi macında yayını izleyebilmek icin (genelde hava sartları kotu olsa bile sd kanallar gosteriyor ama hava sartları cok kotu ise bu sd kanallarda gidebiliyor)
    Allahtan bugune kadar izleyemedigim mac olmadı

Şuan acıkcası sözleşme süresi bittiginde ya dsmart spor paketi + internet almayı dusunuyorum yada teledünya + internet paketi almayı dusunuyorum
    dsmartın şampiyonlar ligi maclarını vermesi avantaj ama teledünyanında interneti daha hızlı olmasından dolayı onuda düşünmeye başladım

digiturk ve ttneti ise pahalı olmasından dolayı hiç düşünmüyorum
  • Anten ayarlarinizi iyi yaptirin
    Ben kendim ince ayar yaptim
    Ruzgarda ve yagmurda sorun yok
    Asiri yagista gidiyor sadece

İnternet + dsmart kampanyalarinda receiver bizim oluyor mu

• su ince ayar yaptırma nasıl oldugunu anlatan biri varsa veya illa ki uydudan anlayan biri mi lazım

dsmartın sitesine baktım ve uydu alıcısı konusunda sözleşme bittiğinde adamlar uydu alıcısını geri istiyorlar

bende zamanında maxi paket + internet almıstım ama simdi baktımda maxi paket gitmis yerine super paket gelmis. Online işlemlerden faturaya baktıgımda paket olarak super paket gozukuyor

ama ben sozlesmeyi yaptıgım tarihteki sözleşme nasıldı hatırlamıyorum onemli olan o tarihteki sozlesmesi o sozlesmeyi bulup bakmam lazım ama buyuk ihtimalle HD uydu alıcısını geri istiyorlar

fakat burda soyle bir durum var diğer firmalar faturaya yansıttıgı cihazları geri istemiyor nedense dsmart hem faturadan bu cihaz icin para kesiyor hemde cihazı geri istiyorlar

hem cihazın parasını fazlasıyla alıcaksın hemde bu cihazı daha sonra geri alıcaksın
  • Bende de foxlife HD gostermezdi guncellemeden sonra artik gosteriyor.

• Stacker80 kullanıcısına yanıt
    Kutunun durumunu mh den öğrenebilirsin. Bireysel kutu mu ne diye geçer bırakılanlardansa.
  • invisible kullanıcısına yanıt
    internetten biraz arastırdım sanırım yeni sozlesme yaparsam cihazın mulkiyetini bana vericekler yapmazsam ise cihazı geri alıcaklarını dusunuyorum

yeni sozlesmede de cihaz icin para istemeyecekleri icin daha uygun bir fiyata yapıcaklardır
  • dsmart sozlesmem bitiyor full pakete 30 tl veriyordum ama sanırım tum kanallar hd olduktan sonra bu para fazla 20 tl vs demezlerse iptal edicem sozlesmeyi hd uydu alıp keyfime bakacagım
  • yasimboo Y kullanıcısına yanıt
    Size önerim 15 Tl den fazla vermeyin..
  • şuan hangi hd kutular veriliyor ?
    en iyi hangisi ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Vestel veriyorlar galiba ben baktın güzel cihaz benim eski hd kutudan daha hızlı

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Vestel veriyorlar galiba ben baktın güzel cihaz benim eski hd kutudan daha hızlı

teşekkürler.
    tüm kutuların yazılımı aynı mı oluyor ? özellikleri aynı mı yani ?
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.