Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (498. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.facebook.com/natgeotvturkiye

Bu Nat Geo'nun resmi Facebook sayfası. DS üzerinden neden yayın yapmadıklarını sordum mesaj yoluyla. Cevap olarak DS ile görüştüklerini söylediler. Bir de duvardaki paylaşımlarda da D-Smart ile ilgili sorulara hep yanıt vermişler sizi haberdar edeceğiz diye. Standart cevap mı bunlar bilmiyorum ama hiç cevap da vermeyebilirdi. Ya da böyle bir olasılık söz konusu değil, de diyebilirlerdi. Sanki yakında bu kanallar gelecek gibi D-Smart'a. İnanmıyorsanız siz de mesaj atın. Hem üzerlerinde baskı oluşur böylelikle ve süreç hızlanabilir.

Biliyorum 2008'den filan bu yana bekleyen insanlar var. Ve sayısız kere dedikodusu edildi ama sanki bu kez olacak gibi.

https://www.facebook.com/DSmartDunyasi?fref=ts

Buradan da DS'a mesaj atalım, Donanım Haber lobisi olarak yeterince baskı olursa değiştirilmeyecek şey yoktur bence.
  • Arkadaşlar HD Smart kullanıcısıyım ve cihazım siyah renkli Pace. Kanal tarama yaptırabileceğim menüyü bulamadım, bilgisi olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

https://www.facebook.com/natgeotvturkiye

Bu Nat Geo'nun resmi Facebook sayfası. DS üzerinden neden yayın yapmadıklarını sordum mesaj yoluyla. Cevap olarak DS ile görüştüklerini söylediler. Bir de duvardaki paylaşımlarda da D-Smart ile ilgili sorulara hep yanıt vermişler sizi haberdar edeceğiz diye. Standart cevap mı bunlar bilmiyorum ama hiç cevap da vermeyebilirdi. Ya da böyle bir olasılık söz konusu değil, de diyebilirlerdi. Sanki yakında bu kanallar gelecek gibi D-Smart'a. İnanmıyorsanız siz de mesaj atın. Hem üzerlerinde baskı oluşur böylelikle ve süreç hızlanabilir.

Biliyorum 2008'den filan bu yana bekleyen insanlar var. Ve sayısız kere dedikodusu edildi ama sanki bu kez olacak gibi.

https://www.facebook.com/DSmartDunyasi?fref=ts

Buradan da DS'a mesaj atalım, Donanım Haber lobisi olarak yeterince baskı olursa değiştirilmeyecek şey yoktur bence.

Arkadaşım çok haklısın hepimiz yuklenelim ozellikle dsmarta yazalim neticede şu son kanallarin hd ye gecmesinden sonra farklilik olmalii ve bu tarz kanallar eklenmeli.Suan nat.geo kanallarin olmamasi cok buyuk eksiklik cidden hepimiz yuklenelim lutfem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kultablasi kullanıcısına yanıt
    Açık açık konuştuklarını söylemişler. Bu eninde sonunda gelecek demektir ama zamanı bilemezsiniz tabii. Yoksa böyle cevap vermezlerdi.
  • Buda bana dsmartan gelen cevap;

Merhaba, konu ilgili birimlerimizce değerlendirilmektedir, olası gelişmerden sizleri haberdar edeceğiz. İlginize teşekkür ederiz.

• Buda bana dsmarttan gelen cevap;

Merhaba, konu ilgili birimlerimizce değerlendirilmektedir, olası gelişmerden sizleri haberdar edeceğiz. İlginize teşekkür ederiz.

• Arkadaslar nat geodanda cevap geldii yukardakii arkadasla ayni cevap platformla gorusmemiz suruyor diyo bence bastiralim iki tarafada....

• quote:

Orijinalden alıntı: lightjedi80x

Arkadaslar nat geodanda cevap geldii yukardakii arkadasla ayni cevap platformla gorusmemiz suruyor diyo bence bastiralim iki tarafada....

özellikle dedikleri gibi şu aralar görüşmeler devam ediyorsa gelen yoğun talep olası bir anlaşmayı daha da kolaylaştıracaktır. Yani bu aralar sıkıştırdık sıkıştırdık, iş işten geçtikten sonra zaten pek takmazlar.
  • 12245 H 27500 frekansına test isimli bir kanal eklenmiş.
    nds ve irdeto şifreli.

bakalım hangi kanal gelecek ?

ligtv-nat geo -eurosport :)
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Eurosport olabilir.logosunu koyup çekmişlerdi siteye uyduya geçildiği gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 26 Eylül 2014; 23:29:22 >
  • Ya bu aspor ne olarak

Boss şifresi

• Arkadaşlar ben eski D smart kutusuna sahip bir üyeyim. Bende 4a ya geçtikten sonra moviesmart platin, aksiyon gibi sinema kanalları ve Luli gibi çocuk kanalı gitti. Bu kanalları telefonla d smart teknik servisi aramama ve dedikleri işlemleri yapmama rağmen düzeltemediler ve 30 TL karşığında servisin gelebileceğini söylediler. Sitede oturuyorum ve direkt duvardan yayın alıyorum. Kanalları servis çağırmadan düzeltemez miyim?
  • arkadaşlar tv8 hd yi nasıl ekleyebiliriz, var mı bir yöntemi?
  • Tv8hd dsmartta yok digitürkle anlaşmalı

• Yan oda aboneliğinden kaç tane alınabiliyor?
    Bilen yada bilgisi olan cvp yazabilirse sevinirim.

• Spor kanallarini acmislar bayram hediyesi galiba.

• Hobbit,in devam filmi ve divergent (uyumsuz) bu ay moviesmart premium,daymış başka hangi filmler var bu ay

• quote:

Orijinalden alıntı: heroes82

Hobbit,in devam filmi ve divergent (uyumsuz) bu ay moviesmart premium,daymış başka hangi filmler var bu ay

premiumda
    12 ekim hobbit
    19 ekim diveergent
    5 ekimde hapishane psikopatı varmış
    26ekim düşler diyarı
    10 ekim frankenweene
    4 ekim ping pon yazı

platinde
    4 ekim kutu
    11 ekim yedi yaşam
    25 ekim hırsılar (paul reisin filmi)
    18 ekim inadım inat

festte
    8 ekim 3096 gün tv de ilk
    15ekim buzlar üzerinde tv de ilk
    22 ekim çölde kutup ayısı
    29 ekim somers town

action
    30 ekim borsaya saldırı tv de ilk

türkte
    18ekim halam geldi tv de ilk
    25 ekim mc dandik tv de ilk

bazılarını yazmadım.bi o 10 tane felan daha var.
  • aspor hd hala gelmedi.ekledim ama maçlarda şifreye geçiyor.yoksa birkaç yerde okuduğum gibi turkuaz grubu digitürke mi geçecek?
  • Arkadaşlar merhaba.
    Uzun zamandır Hd plus kullanıcısıyım. Genelde memnunum. Benim cihazımda son zamanlarda kayit ve disk ile ilgili problemler olmaya başladı. Aranızda bu problemleri yasayan oldumu? nasıl çözüm buldu? Öğrenmek istiyorum.
    Problemlerim:

1) Kayıt tuşuna bastığımda cihaz kendini resetliyor. Göstergesindeki ışıklar yanıp sönüyor boot yazisi çıkıyor. Cihaz açıldığında kayıt etmeye başlıyor.

2) Kayıt icin program yaptığımda kayıt yapmıyor. (Zamanli veya epg üzerinden)

3) Daha önceki kayıtlarımı izlemek istediğimde hata veriyor (gösterilebilecek kadar kayıt yapılamadı uyarısı veriyor. Kayıt tam olmasina rağmen) elektrik fişini söküp takiyorum resetliyorum açıldığında ayni kaydı problemsiz seyredebiliyorum.
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Not: cihazı teknik servise verip günlerce beklemek istemiyorum. Bu yüzden sizlere soruyorum.

• 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.