Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (500. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır gidip 20 liraya en son kumandayı al. Onlardan bişe bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Beyler benim akıllı kumanda açıp kapatmaz oldu artık. Açma kapama tuşu çalışmıyor. Yaklaşık 2.5 yıldır üyeyim. D-Smart değiştiriyor mu bunu?

Hayret benim de sadece o tuş çok zor çalışıyor, galiba açma kapama tuşları kronik sıkıntılı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Benimde sayısal tuşlardan 6 bozuldu frekans giremediğim zaman can sıkıyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kizilotesi olan android telefonunuz varsa smart remote programi ile kumanda edebilirsiniz. Tabi cozum degil, her zaman telefonla olmaz bu is

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Beyler benim akıllı kumanda açıp kapatmaz oldu artık. Açma kapama tuşu çalışmıyor. Yaklaşık 2.5 yıldır üyeyim. D-Smart değiştiriyor mu bunu?

Hayret benim de sadece o tuş çok zor çalışıyor, galiba açma kapama tuşları kronik sıkıntılı.

benim de bozuk bu açma kapama, üst üste uzun basınca işlem görüyor, durumu müşteri hizmetlerine bildirdim değiştirin 20 tl ye diyor garantiye girmiyormuş ben de btk dan şikayet yazdım aradılar ben anlamam dedim elektronikse garantisi olacak yoksa daha d smart üye olmam dedim adam 2o tl faturadan düştü bende değiştirmedim kumandayı :D
  • Bayern münih-dordmund maçı var trd haber de izleyemiyorum. Biss şifresi istiyor "bu kanalı izleme yetkiniz yok" yazısı geliyor.Bunu aşmanın yolu varmıdır? Para veriyoruz adamlar şifre koyuyor böyle rezillik olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Bayern münih-dordmund maçı var trd haber de izleyemiyorum. Biss şifresi istiyor "bu kanalı izleme yetkiniz yok" yazısı geliyor.Bunu aşmanın yolu varmıdır? Para veriyoruz adamlar şifre koyuyor böyle rezillik olmaz.

32.kanal TRT haberden izleyebilirsiniz

• DoQi kullanıcısına yanıt
    32. kanal şifreli zaten Maçın başında açıktı,sonradan kapandı biss şifresi girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Bayern münih-dordmund maçı var trd haber de izleyemiyorum. Biss şifresi istiyor "bu kanalı izleme yetkiniz yok" yazısı geliyor.Bunu aşmanın yolu varmıdır? Para veriyoruz adamlar şifre koyuyor böyle rezillik olmaz.

Ayni durum bendede ilk kez oldu bugün. CI+ modul var biss sifre bulunamadi uyarisi cikiyor normalde hep gosteriyordu bugun bi sorun var sanirim anlamadim.

• Bu ay yeni kanallar açıklanacakmı?

• Trt hber biss sorunu bende de oldu bugun.Butun kanallar acik para verip rezil oluyoruz resmen.Nasil platform bu arkadas?

• izleyemedik münih - dortmund maçını.. aferin d smart
  • ben de sorun olmadı...izledim macı
  • GS - BVB maçında Dsmart TRT'ye kaçak yayın yaptığı için ağır tepki göstermişti, TRT'de bu maçla Dsmarta misilleme yaptı işte Dsmart cihazları için BISS key koyarak.
  • Merhaba
    Aynı sorunu bende şu anda yaşıyorum siz sorun çözüldümü..
  • taahhütüm bitiyordu dün aradılar 30 TL den 1 yıl daha uzatalım dediler. Bende yüksek artık tüm kanallar hdoldu vs dedim.
    Onlarda tamam tekrar rahatsız etmeyecegşz dediler... Zaten iptal etmeyi ciddi dusunuyordum tekrar arayıp düşük fiyat vermezlerse işim daha kolay olur
  • Aramızda dsmart bayisinden veya teknik servisten arkadaş varmı.bi soru sormam gerek

• Güzel bir konu başlığı olmuş, elinize sağlık.

Bende D-Smart'ın hem modül hemde ilk çıkan Next marka uydu alıcılı abonesiyim. Burayı takip etmek faydalı olacak.
  • dün gece mesaj geldi dsmarttan.trt-trt haber'de almanya ligi maçlarında şifre girerse 1 nolu kanalda 5 dakika bekleyin sorun çözülür şeklinde.
  • Dsmart super hd modüllü üyeyim, modülü Lg televizyonumun dahili uydu alıcısından kullanıyorum, trt kanallarında ve haberturk, bloomberg gibi kanallarda maç olduğu zaman şifreli yayın uyarısı veriyor, biss şifresi giremiyorum.
    Bu kanallar dsmartı olanlarda çözülüyomuş, nasıl olduğunu anlatabilecek kimse var mı?
  • 
Sayfa: önceki 498499500501502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.