Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (499. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sırayla
    1. Fişi çıkar 5 - 10 dakika bekle fişi tak. Fiş takılı degilken cihazın üstünde elini gezdir (statik yük birikimi varsa bu şekilde boşalır)
    2- düzelmezse sata kablosunu çıkarıp ters tak. Yani daha önce alıcıya bağlı ucu hard diske, hard diske bağlı ucu cihaza bağla
    3 düzelmezse ayarlardan fabrika ayarlarına dön (elle ekledigin kanallar ve favori listen silinir)
    4 düzelmezse cihazı hoparlör, mıknatıs, şarj cihazı, adaptör gibi manyetik alanlardan uzaklaştır, cihazın üzerinde hava deliklerini kapatan örtü, kağıt gibi şeyler varsa kaldır.
    5- yine duzelmezse son çare olarak menü ayarlardan diski formatla, yani hard diski bosalt(dikkat tüm kayıtlar silinir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneyeceğim teşekkür ederim.

• Arkadaşlar dsmart nete başvurdum.Adamlar illa vestel hd uydu alıcısı vermeye çalışıyor.Ellerinde zaten yokmuş gelecekmiş ve gelende vestel olur dediler..Bende açıkcası istemedim.Diğer seçenek PEACE uydu alıcısı var onu almak istiyorum açıkcası.Ne yapmamı önerirsiniz ? Kuzenlerim Vestel Hd uycu alıcısı kullanıyor leş gibi cihaz.

• Başka bayi varsa ona git veya dsmartı kendin ara uydu istiyorum başka marka de belki yardımcı olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Başka bayi varsa ona git veya dsmartı kendin ara uydu istiyorum başka marka de belki yardımcı olurlar

Senin önereceğin marka varmı isteyebileceğim en iyi marka hangisi ?

Malatyada tek bayi var inan müşterilerine hayvan gibi davranıyorlar.Ben bugün gittim öğlen, halen canım çok sıkkın tavrı çok zoruma gitti.Aradım emir vaki gibi çabuk gel dedi.Gittim niye geldin uydu yok dedi.Girerken selam verdim hiçbir şey demedi.Üyeliğimi kontrol ederken devamlı pcye küfür ediyordu.Mafyanın elindemi nedir (ciddiyim) tek şube var ve insanları resmen aşağılıyorlar.Orada oturdum bir kere yüzüme bakmadı.Ben dedim vestel istemiyorum hepsi aynı ne yapacan dedi.AVM'dede var şube ama aynı yerin.Tek oldukları için kimse umurlarında değil.Birçok bayii vardı ama nedense hepsi kapattı,tehditmi ettiler nedir.BüyükŞehirde tek bayii var.

O değil her ay 88tl ödeyeceğim gördüğüm hizmet.Super paket+hd uydu alıcısı+modem+yalın adsl ücreti çok ucuzmuş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 8 Ekim 2014; 21:09:00 >
  • Slm arkadaşlar dsmart hd kullanıcısıyım lalegül tv yi nasıl ayarlabilirim acaba otomatik olarak gelmedide

• Arkadaslar benim de cihazim Vestel S7560 HD. Nasil bir cihaz ? Onerebileceginiz baska cihaz var midir? Eksilerini yazarsaniz bayiye belki ikna etme sansim olabilir.

• pspozgur P kullanıcısına yanıt
    Menü+ayarlar+kullanıcı ayarları+kanal ekle sil taşı+kanal ekle+transponder yön tuşu ile manüel yapılacak+sistem dvbs olacak+modulasyon qpsk olacak+frekans 12422+ polarizasyon yatay+ sembol oranı 30000+fec 3/4 olacak+ kumandada mavi tuşa baş+ eklemek istediğin kanalları ok tuşu ile işaretledikten sonra sarı tuşa baş.kanalın 1000 den soraki bir numarayla artik cihazinda

• D-Smart'ın web sitesindeki listede Show TV ve Show HD gözükmüyor.
  • Arkadaşlar merhaba dün dsmart+internet bağlattırdım, hd cihaz olarak vestel ve humax hbr2002s vardı ben humax ı aldım doğru seçimmi değiştirme imkanım var. Acaba vestel nasıldır? Humak ta kanal geçişleri (görüntünün gelmesi) 3-4 saniye sürüyor sizdekilerde böylemi cihazı değiştireyimmi sizce. Birde internet bağlantısı 8mb eğer 16mb istersem 4tl farkı varmış öneri ve yorumlarınız için şimdiden teşekürler.
  • Show tv 23. kanaldaydı ama şu an sinyal almıyor, düzeltme şansımız var mı bunu, d-smart'ın sitesinde de kanal listesinde görünmüyor.
  • OnionKnight kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanda 10970 30000 v frekansında var show hd manuel ekleme varsa ekleyebilirsin ben modüllü üyeyim bilmiyorum ayrıca bu dsmart ne yapıyor anlamadım trt hd ekliyolar çıkarıyolar ayar oldum sürekli favori güncelliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimmutaf1

Menü+ayarlar+kullanıcı ayarları+kanal ekle sil taşı+kanal ekle+transponder yön tuşu ile manüel yapılacak+sistem dvbs olacak+modulasyon qpsk olacak+frekans 12422+ polarizasyon yatay+ sembol oranı 30000+fec 3/4 olacak+ kumandada mavi tuşa baş+ eklemek istediğin kanalları ok tuşu ile işaretledikten sonra sarı tuşa baş.kanalın 1000 den soraki bir numarayla artik cihazinda

Teşekkür ederim sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: pspozgur

Slm arkadaşlar dsmart hd kullanıcısıyım lalegül tv yi nasıl ayarlabilirim acaba otomatik olarak gelmedide

Bu lalegül ün özelliği nedir?Bir ara biriside farda tv yi soruyordu.Bilmediğimiz bir özelliğimi var bu kanalların hocam ya?
  • cumhur45 kullanıcısına yanıt
    Dini kanal.cübbeli ahmetin sohbetleri falan var

• 2 hafta önce d-smart aldım. cihaz çok yavaşladı. menü girmek istediğimde 20 sn ye kadar bekliyorum. ne yapmamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izkus35

2 hafta önce d-smart aldım. cihaz çok yavaşladı. menü girmek istediğimde 20 sn ye kadar bekliyorum. ne yapmamı önerirsiniz?

Fişten çıkar tak düzelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

quote:

Slm arkadaşlar dsmart hd kullanıcısıyım lalegül tv yi nasıl ayarlabilirim acaba otomatik olarak gelmedide

Bu lalegül ün özelliği nedir?Bir ara biriside farda tv yi soruyordu.Bilmediğimiz bir özelliğimi var bu kanalların hocam ya?

benim hanım da çok seviyor bu kanalı. özellikle sadece içerdeki tvye ekledim ki içerde rahat rahat ps4 oynayayım diye benim için çok önemli kanal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 16 Ekim 2014; 20:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

Orijinalden alıntı: cumhur45

quote:

benim hanım da çok seviyor bu kanalı. özellikle sadece içerdeki tvye ekledim ki içerde rahat rahat ps4 oynayayım diye benim için çok önemli kanal

Haaaa , ondaaaan.:)
  • Beyler benim akıllı kumanda açıp kapatmaz oldu artık. Açma kapama tuşu çalışmıyor. Yaklaşık 2.5 yıldır üyeyim. D-Smart değiştiriyor mu bunu?
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.