Şimdi Ara

DH | HD-Smart | Genel Konu (dHDs) (501. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.476
Cevap
39
Favori
444.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lg tvlerde biss çözme özelliği yok.modülün ci+ olursa çözüyor sanırım.ci ise çözmez.dsmart kutuları otomatik çözüyor onlarda işlem yapmaya gerek yok.sıkıntı modüllerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wondererer

Dsmart super hd modüllü üyeyim, modülü Lg televizyonumun dahili uydu alıcısından kullanıyorum, trt kanallarında ve haberturk, bloomberg gibi kanallarda maç olduğu zaman şifreli yayın uyarısı veriyor, biss şifresi giremiyorum.
    Bu kanallar dsmartı olanlarda çözülüyomuş, nasıl olduğunu anlatabilecek kimse var mı?

Hocam ben DSmart modül ve Samsung F7000 serisi televizyon kullanıyorum. Bende böyle bir sorun yok ama 1 numaralı kanala gelip 5 dk bekleyin gibi bir uyarı almıştım diğer DSmart alıcımda.

Birde "süper hd modül" nedir anlayamadım? Bildiğimizden farklı bir modül mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Hocam ben DSmart modül ve Samsung F7000 serisi televizyon kullanıyorum. Bende böyle bir sorun yok ama 1 numaralı kanala gelip 5 dk bekleyin gibi bir uyarı almıştım diğer DSmart alıcımda.

Birde "süper hd modül" nedir anlayamadım? Bildiğimizden farklı bir modül mü acaba?

Hocam virgül hatası var super hd paket, modüllü üyeyim demek istemiştim, tüm kanallar açık olacağını sanıyodum almanya ligi maçları şifreye giriyor, dsmart receiverım yok, 1 numaralı kanal ne ki acaba moviesmart premium da beklesem açılır mı bende de trt haber hd falan maç olduğunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Lg tvlerde biss çözme özelliği yok.modülün ci+ olursa çözüyor sanırım.ci ise çözmez.dsmart kutuları otomatik çözüyor onlarda işlem yapmaya gerek yok.sıkıntı modüllerde

modülün ci+ olup olmadığını nasıl anlarım modül üstünde göremedim.
  • wondererer kullanıcısına yanıt
    Üstünde etiket olması lazım orda yazar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wondererer

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Hocam virgül hatası var super hd paket, modüllü üyeyim demek istemiştim, tüm kanallar açık olacağını sanıyodum almanya ligi maçları şifreye giriyor, dsmart receiverım yok, 1 numaralı kanal ne ki acaba moviesmart premium da beklesem açılır mı bende de trt haber hd falan maç olduğunda?

Tamam hocam şimdi oldu. Bende acaba bilmediğim bir abonelik mi çıktı diye düşünüyordum. Benimde tüm kanallar açık, sizde de açık olması lazım.
    Bu arada siz aylık ne kadar ödüyorsunuz? Ben 28.-TL/Ay ödüyorum.

Bu kanalların kapalı olmasının başka bir sebebi olması gerekir. Bende DSmart müşteri hizmetlerini arayıp teknik destek isteyin.
    Bazende sinyal yenilemesi yapıyorlar. Belki sinyal yenilemesi işinize yarayabilir veya otomatik kanal taraması yapmayı deneyin.

LG tv lerde durum nasıl bilmiyorum ama Samsung tv lerde yayın seçeneklerinde DSmart diye ayrı bir bölüm fabrikasyon yazılım olarak yüklenmiş.
  • Bugun trt hd de maci izleyebilen oldu mu? Biss sifre istendiginde 1. Kanalda beklenmesi gerektigine dair mesaj gelmisti.Bunu yapmama ragmen izleyemedim.

• 1 yılı geçkin d-smart abonesiyiz.D-smart'ın vermiş olduğu kumanda artık işlevini tam yerine getiremez oldu.Bayi'ye gittiğimizde kumandayı yenisi ile değiştirme imkanımız var mı ? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs

1 yılı geçkin d-smart abonesiyiz.D-smart'ın vermiş olduğu kumanda artık işlevini tam yerine getiremez oldu.Bayi'ye gittiğimizde kumandayı yenisi ile değiştirme imkanımız var mı ? Bu konu hakkında bir bilginiz var mı arkadaşlar.

Yetkili Servislerde kumanda bulabilirsiniz. Pahalı gelirse kumanda satan elektrikçilerde daha ucuzu mevcut. Ben en son geçen yıl 15.-TL'ye almıştım.
  • Yeni kumanda almak istediğimizde ücreti ile satın alabileceğiz anlaşılan.Teşekkür ederim hocam.
  • Bişey talep etmişim talep no sorgulayın sonuçlandı falan diye mesaj gelmiş dsmarttan 5 haneli numarada var.bu her neyse nerden sorguluycam ben bu numarayla

• a haber hd 80. kanalda
  • 2 farkli abonelik vardi ve Temmuz ayi icinde birisini kapattim.

Aksamustu bir sms geldi ve bana manasiz geldi. Yazan suydu:

quote:

DSMART BILGI; Sayin Abonemiz xxxxx uyelik numarali aboneliginizin 18-07-2014 tarihinde iptal islemlerinin tamamlandigini hatirlatiriz.

Nedir simdi bunun manasi? 4 ay sonra neyi hatirlatiyorlar anlamadim. Telefon acip sorsam 'bilgimiz yok' demelerini duymak icin 15 dakika beklemek de istemiyorum.

Var mi fikri olan?
  • Bana gecen yil kasim ayinda kapatigim modulunki geldi

• Herkese merhaba d smart cam modül kullanmak istiyorum bir çanak antenim var turksat 42 derece ile ayarlayıp sonra da modülü mü takmam şazım d smart türksat yayını mı alıyor yani

• 2015 kanal listesi ne zaman açıklanacak. Yahu içeriği iyi kanallar gelmeli böyle beş para etmez bir platform. Ayrıca sinema kanalları nedir öyle ayda 2-3 film var izlenebilecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeNcİLMaN

2015 kanal listesi ne zaman açıklanacak. Yahu içeriği iyi kanallar gelmeli böyle beş para etmez bir platform. Ayrıca sinema kanalları nedir öyle ayda 2-3 film var izlenebilecek.

Müşteri hizmetleriyle görüşenler olmuş net bir tarih verilmemiş hocam
    Ama şunu söyleyebilirim ki nat geo kanallarıyla ilgili önemli iddialar var
    http://www.turke y f o r um.com/satforum/showthread.php?t=742485#.VGY2o_msU4w
    https://twitter.com/natgeotvturkiye/status/533285691136819200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 14 Kasım 2014; 19:13:10 >
  • quote:

2015 kanal listesi ne zaman açıklanacak. Yahu içeriği iyi kanallar gelmeli böyle beş para etmez bir platform. Ayrıca sinema kanalları nedir öyle ayda 2-3 film var izlenebilecek.

Al birini vur öbürüne.

DT Sinema abonesiyim. Ayda 1 bilemedin 2 film 🎥 seyredilebilecek düzeyde.

Her iki platformu kıyaslamamı isterseniz Dsmart gene daha iyi filmler 🎥 oynatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teselecta

quote:

Müşteri hizmetleriyle görüşenler olmuş net bir tarih verilmemiş hocam
    Ama şunu söyleyebilirim ki nat geo kanallarıyla ilgili önemli iddialar var
    http://www.turke y f o r um.com/satforum/showthread.php?t=742485#.VGY2o_msU4w
    https://twitter.com/natgeotvturkiye/status/533285691136819200

Neo artık çok kendini tekrar eden içeriklere sahip biliyordum sanki viasat kanalları gelse daha iyi olur fakat hem neo hem viasat kanalları gelse dsmart darma dağın eder.
  • Belgesel kanallarının çoğu birbirini tekrar ediyo.digitürkü olana sor o da hep aynı programa gelir nationalda.belgesel çekmek zor ama tekrarıda olsa natlar iyi.dsmartta inşaatlar arabalar dövmecilerden tiskindim.insan bi aslan kaplan görmek istiyo

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.